94

izh

преди 2 години

Много съм доволен, че редакторите четат определени коментари. Ако получите неодобрение за коментара минусите ви растат по брой, но плюсовете могат да намалеят само с редакционна намеса. Вярно че сте наемници на заплата , но демонстрирайте понякога и малко морал

93

АнтиГЕРБ

преди 2 години

Разликите между интелектуалните възможности на Люксембургските управници и бандата на Бойко - 8 към 1

92

Анонимен

преди 2 години

Парите не са всичо във тоя живот.Малко му трябва на човек ,за да е щастлив..

91

Анонимен

преди 2 години

Бедно е населението но държавата е богата. Прави големи разходи заплати на политици, ченгесари, фуражки, които продикта им отива в тоалетната. За услуги се търсят само на тъмно.

90

Анонимен

преди 2 години

В същото време е страната с най голям външен дълг на глава от населението. Към 500 пъти поврче отколкото Блгария. Живот на неограничен кредит без възможност на връщане. Няма логика финансова. Така са решили тия които печатат парите, държат банките и де факто владеят държавите с малки изключения като Беларус, С корея, Иран и още няколко.

89

до анонимен 89

преди 2 години

До АнонименМного заблудена ОФТЦ ! Кои подметки и *** са в ДБ - децата и внуците на бившето БКП , бившят прокуро на Живков мекерето Рашков ; измисленият генерал гном Атанасов довереният участник на БКП във възродителният процес ! Едно от хилядите ченгета на Костов във СДС ! Та младежо след изборите ЕНП заяви че ще си направят изводите от държанието на ДБ , заедно спартията на Капон и вероятноста да бъдат изгонени от ЕНП е почти 100% защото разбраха че са комунисти !!

88

Анонимен

преди 2 години

След 12 години управление на мутрите да не искате да сме по-добре от Люксембург? Там не да управлявали мутри и са значително по-добре от нас.

87

Сата НАТО

преди 2 години

Българите доказахме, че сме най-готиния народ. Миналата година в най-яростната пандемия - 100 дни протести. Гордея се, че това се случи в България - най-старата държава от всички съществуващи в момента. Раят на земята.

86

Анонимен

преди 2 години

В Люксембург съм се напивал на гьз.

85

Един от митинга

преди 2 години

Там НЯМА БИВШИ И ДНЕШНИ КОМУНИСТИ !!! НЯМА !

84

Поредното...

преди 2 години

...бомбастично заглавие. Не сме цъфнали и вързали, но съотношението на доходите ни в сравнение с най-богатото общество в света, това на Люксембург, по никакъв начин не е 1:8. Но това е в абсолютни стойности, пресметната през ППС, разликата не е по-голяма от 1:4. Пак не е за хвалене, но, да напомня, че по времето на Жан Виденов разликата се измерваше в порядъци. Още десетина години и ще имаме стандарт осезаемо по-близък до средния за ЕС.

83

izh

преди 2 години

Това е разликата между държавите имали комунизъм и нормалните хора по света. А пък този комунистически капитализъм насаден ни от комунонаследниците ни е екстра в благосъстоянието. Последните години малко по малко нещата почнаха да се движат в правилната посока , но сами виждате - цялата комунопаплач крещи , плюе и лъже както само тя може и ни се очертава едно светло бъдеще - живи да ни оплачеш, ама като казват на др. Нинова изборните ортаци - Хак ви е ! ! !

82

Анонимен

преди 2 години

Да ама за това пък имаме най-богатия министър на вътрешните работи в света. Хайде люксембурците да покажат имотите на техни министър да ги сравним с нашия. Та да видят че и ние сме първи по нещо!

81

Анонимен

преди 2 години

Какво чудно има?Там живеят хора.Например,метрото в Будапеща е откито 1896г. ,когато *** е ходил с ***.Благодарение на 500г.живот далеч от образование,култура ,500г. подтисничество и ориенталска диващина.

80

Анонимен

преди 2 години

До ястребител ... Защо се описваш? Описваш себе си, а казваш българите.

79

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте за проевропейски партии, а не за "псевдопатриоти" от които лъха на пот, чесън и ракия. Патриот е този, който гледа в бъдещето, а не се е вторачил в миналото и все пази някакви ценности, които така или иначе ги няма. На изток от нас има диктатури, разслоение, бедност. Ако още не сте разбрали - Демократична България е европейският цивилизационен избор!

78

Анонимен

преди 2 години

УжасТ!

77

Анонимен

преди 2 години

na 10 uli zapochva bezsrochna obstonationalna bg stachka za uvelichenie na bg zaplati do razmera na germanskite zaplatki. ;-))) iiiihuuuuu!

76

Анонимен

преди 2 години

И още нещо изпускат - колко е разтворена ножицата на доходите. Затова е по-добре да се сравнява другата средна заплата, медианата средна заплата, която тогава беше около 300 евро. В Люксембург тя не е чак толкова далеч от официалната средна заплата и разликата става поне 16 пъти

75

Тук има крадци които

преди 2 години

могат да си купят остров(даже острови), но пуста българска крадливост...ГОСПОД гледа и НАКАЗВА !!