50

до 51

преди 2 години

Не бяха малко, много бяха, дали съм ги дал не мога да кажа. Но си прав, за сигнала в нормалните държави, лошото е че тук не е нормална държава и ако подам сигнал ще стане по зле за мен и ти това го знаеш много добре. Тъй че задръж си мислите.

49

Диана

преди 2 години

До Анонимен50 Това, което си написал, не е наглост! Наглост е да гледаш някой в очите и да го лъжеш, или да му казваш "всичко е наред", когато му забиваш нож в корема...Просто Герберите няма да се обясняват с вас за такива изфабрикувани обвинения, целящи не стигане до истината, а очерняне на ГЕРБ! Както вие говорите без факти и доказателства, така и те ви отговарят без факти и доказателства...Танто за танто! Чиста работа!..Какво ще се занимават те с едни престъпници като вас, БСП и СИЕ

48

А

преди 2 години

Имате интернет, пускате ютубата, пишете магистрала хемус и гледате клипчета от дрон.Струва ми се че са попрекалили с кръговите и детелините.

47

Анонимен

преди 2 години

До 50Чалгаджия като тебе може да каже че и 30 трилиона са откраднати. Какво ти струва?

46

Тубата

преди 2 години

Не един, няколко са клипчетата на Хемус. Изглежда ми да се строи.

45

До 45

преди 2 години

Не знаех че в партийните централи се "Озаконяват" строителни документи. И да ти е искал някой рушвет, той си има име и ти си длъжен да подадеш сигнал за това престъпление. Така работят нормалните държави. А ти в случая само се оплакваш, че са ти поискали МНОГО, защото ако беше по-малко, щеше да ги дадеш, вместо да си оправиш нередностите.

44

Анонимен

преди 2 години

Тва герберунгелите много нагли значи.Ти му викаш окрадохте 30млрд от народа - те ти викат дадохте 59мнл за избори.Ти му викаш - фалирахте две банки ПАК за сметка на народа, то милото ти вика, Рашков прехвърлил няква къща.Първи по смъртност и последни по ваксинация - те ти викат служебното правителство спира ваксинациите.И тн. пътища, образование, здравопазване.И децата вече не ви служат мозъчните гърбави пръдни честно, много ниска топка сте за всеки с IQ по-голям от номера на обувките.

43

Анонимен

преди 2 години

Ф 16

42

Анонимен

преди 2 години

Тая май не е чула за 500-те км магистрали на Банкянския крадец.

41

Диана

преди 2 години

До БОКо ме цитираш, ба?!...Ха-***-ха, значи!...Ще ме цитира! Това да не ти е тук цитираджийницата, значи?! Не мой то тъй да се цитира! Требе документ! И още подпис и печат, значи! От общината и Народното събрание, значи! И още от Президента! И от Прокурора!...Утре ще ме пипнат, че нема документи и глей кво става - глоба до глоба! НЕ! Никакво цитиране...до полунощ - както си е в закона чл.12078432,ал.50089

40

Анонимен

преди 2 години

Хм. Тези дни гледах едно клипче от дрон, точно от строителството на Хемус. Сега ще пробвам да го изровя пак.

39

до Даная

преди 2 години

Има едно Лелче Диана дето обикаля статиите като цветарка и обяснява някви неща за бсп и защитава бойко. Маце, на никой не му пука за бсп, много е важно да го разбереш това, за да се успокойш. А герп са престъпна групировка. и понеже ще ме питаш дали съм видял нещо аз лично - да видял съм, гербави са ми искали рушвет за озаконяване на противопожарна безопасност в сградата, но няма да ти казвам за колко пари, защото ще ти стане мъчно за стотинките, които ти дават на теб.

38

Анонимен

преди 2 години

Тая вярно не е случила на диоптър!

37

Диана

преди 2 години

До Анонимен39Гледай да не се пръснеш от злоба, БСП!-може да се разлети мухлясалия ти мозък и да осмърди орталъка, значи...Проблем! /не с мозъка, а с орталъка - току виж си прогонил всички лалугери, плъхове и отровни паяци там.../За вас всяко честно отношение е мистерия, като при теб това явно се свързва с пикочно-половата система и първичните инстинкти - БСП, какво да ви прави човек? Крайно време е да ви махаме! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

36

Анонимен

преди 2 години

Много моля Ви Мадам Комитова! Вие просто блокирате реализирането на проекта! Защото вече и на децата е ясно че Вие от строежи разбирате само от парите които усвоява проектанта! Важното е проект да има, т.е да офформим хартията. Защото по-вече хартие, по чисто ДУПЕ .

35

Анонимен

преди 2 години

Диктатор е по скоро Радев с частнатс му ЦИК и венецуелските машини, които ни излязоха 59 млн лева

34

Анонимен

преди 2 години

Бойко днес пак ли е рИвал?Играчката за пълнене на чекмеджета ли му взеха?

33

Диана

преди 2 години

До Анонимен34 Къде го видя Бойко манипулатор и диктатор, значи? - това е специалитет на БСП! Покажи ми един случай Бойко да е манипулирал или да се е държал диктаторски! Бойко е готов във всеки момент да се извърти на 180 градуса за да няма проблеми-ако си спомняш как едни наши момчета хванаха бегълци на границата, Бойко ги похвали за проявената обществена ангажираност, но после ЕС писна,че те сигурно искали да ограбят бежанците и Бойко веднага се извъртя в посока ЕС..Той е с много меки пръсти

32

Анонимен

преди 2 години

При Радефските недоразумения ще се строи като по Татово време - магистрала от София до Пловдив 30 години

31

Анонимен

преди 2 години

За разлика от Узунов, Комитата ще трябва не с пликове, а с куфари да ходи да се отчита на фигуранта.