31

Анонимен

преди 2 години

"задължително трябва да попълним PLF формуляр 48 часа преди пристигането си, в който вписваме свои лични данни, информация къде ще отседнем по време на престоя си, а също и такава относно ваксинационния ни статут"е за какво го въведохте този gdpr тогава ? за чий ...

30

Анонимен

преди 2 години

Не чакайте да пътувате. Другото лято ще е по-зле. Отидете където можете според финанси и време. От края на 2022 - началото на 2023 се очаква голямото затваряне и зверски ограничения за пътуване за всички, наложени от глобалистите. Ако се ваксинирате за пътувания, недейте. Скоро никой простосмъртен няма да ходи никъде. Само определени хора. Тези три зони са за политически манипулации, нямат нищо общо с вируса. Ще слагат и махат държави по заповед на глобалистите за тези, дето не слушкат.

29

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера от какво значение са тия тестове. Тоя вирус от 2 години го има вече в другите страни.

28

Цирк ес

преди 2 години

И това ми било Европейски съюз, всеки си прави каквото реши и не се спазват никакви решения, думата съюз е безсмислена!

27

Анонимен

преди 2 години

Аз ще изчакам до другото лято. Тогава ще мисля дали и къде да ходя на почивка.А дотогава - я хамилата, я хамиларя!

26

Анонимен

преди 2 години

Ами Чехия? Отскоро и те нямат никакви изисквания за българи.А в новата заповед на министър Кацаров е записано изрично, че две са държавите с които имаме споразумение за влизане на реципрочна основа: Румъния и Чехия.Буди недоумение у мен защо не е включил и Сърбия, където можем да отидем и за един ден.

25

Анонимен

преди 2 години

По-объркващо заглавие явно не може да се измисли. Ваксинирате се и не ви трябва PCR тест.

24

Анонимен

преди 2 години

Тоя Европейски съюз е една голяма фалшивикация и дискриминация когато нашите права се изравнят с тия на германците Тогава ще го призная но това никога няма да, стане

23

Анонимен

преди 2 години

Нали сме в зелената зона.Значи имаме по 70 положителни на ден а ни искат тестове.Толкова ли е трудно постепенно ес да отхврълят писиар тестовете и да кажат че са фалшиви.

22

БХК

преди 2 години

До хВ добавка да кажа само - ако се погледне кои именно ваксини "осигуряват защита доживот" и се поставят на деца, леко допълнително поналива масълце в този огън.

21

Усещам...

преди 2 години

...адски много дела в Хага след пандемия.

20

Анонимен

преди 2 години

Е пак е нещо. Не е редно някакви фалшиви тестове да ти определят дали ти има нещо или дали ти няма

19

Евг. Минч.

преди 2 години

Боцването е висша степен на доверие и цивилизованост. Боцвайте се!

18

Анонимен

преди 2 години

Как сте ковид психари и хипохиндрици, набучихте ли си химикалите против кашлица, наричани от мисирките ваксини, а кълките цапате ли? Ужасен ужас, всичко живо ще измре от кихавица, както каза годжиту с мундирите.

17

Анонимен

преди 2 години

Е то не може хем да си тарикат , без ваксина , без тест и да се шматкаш из европата и ръсиш вируси и заразяваш. Искаш цивилизация, Еми дръж се цивилизовано. Иначе си стой в гълъбарника тука.

16

До 16

преди 2 години

Колегата ти лъже. Имам приятели гърци, които ме информират редовно. Народът се ваксинира масово, маските са за затворени обществени места.

15

Изпробвано

преди 2 години

Никакъв стрес няма със сертификата. Като ти проверяват паспорта , сканират и сертификата. Нищо сложно или забавящо. Но ако нямаш, и тест ако нямаш,ще те върнат. Дори на самолета не можеш да се качиш.

14

Анонимен

преди 2 години

Скоро колега ходи до Гърция и каза това което показват нашите медий в България не отговаря нс истината хората си живеят нормално никой не носи маски нито се ваксинират тука нас всичко е манипулация

13

Анонимен

преди 2 години

Кой, къде, какво нищо не се разбра. Почивка извън дадена страна би било изпитание на нервната система и допълнителен стрес, така че доста хора ще се откажат.

12

Анонимен

преди 2 години

Цивилизация и демокрация се основава на принципите на собствена отговорност и отговорност към обществото. Не на мошеничество, безсъвестност, егоизъм.