22

Както

преди 2 години

правилно бяха написали онзи ден в едно заглавие - "ръст в България ще има ако се ваксинират повече от 70 процента срещу коронавирус и има стабилно правителство" - тоест няма да е скоро.

21

Тиква

преди 2 години

Много е просто. Ще има ръст на инфлация - гарантирано. Хващам се на бас за 1000 лв :))))))

20

Българин

преди 2 години

Добре, че западняците отриха големи хранителни вериги и хипермаркети в България да купуваме западни стоки на промоция.

19

женско царство

преди 2 години

По принцип най удобната и високоплатена работа се дава на жени. И така трябва, те са с предимство защото са по умни и по красиви. Мъжете да блъскат на полето с комбайна.

18

Анонимен

преди 2 години

По времето на СССР когато бяхме в СИВ имаше обмяна на опит - тоест ако някой развие нова техногия я преодставяше на другите, и всички я получаваха моментално. А защо сега в ЕС западите компании като Мерцедес, БМВ, Сименс, БОШ не предоставят новите си технологии на България за да се развива и да произвежда сама стоки вместо да ги внасяме и купуваме от Германия. Брюксел защо не ги задължи да ни предоставят технологиите си, както нас ни задължава да спазваме техните производствени стандарти? Защо задълженията са едностранни само за наша страна?

17

Анонимен

преди 2 години

ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕ СА СЪЩИТЕ, ЗАЩОТО ВЛЯЗОХА МНОГО ГОЛЕМИ ХРАНИТЕЛНИ ВЕРИГИ, КОИТО ПРЕДЛАГАТ ГОЛЕМИ ПРОМОЦИИ И КОНКУРЕНЦИИ И ДАЖЕ НЯКОИ ХРАНИ ПОЕВТИНЯХА. ЦЕНИТЕ СЕ ВДИГНАХА СЕГА ПОСЛЕДНИТЕ ДВА МЕСЕЦА ЗАРАДИ НЕСИГУРНОСТТА И ЦИРКОВЕТЕ НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО. ИНФЛАЦИЯТА ПРЕЗ ТИЯ ГОДИНИ Е БИЛА В МНОГО НИСКИ НИВА, ЗА СПРАВКА НА ГОРНОТО ОТВОРИ НСИ- КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ И НАПРАВИ СПРАВКА.

16

Анонимен

преди 2 години

това кт "подкрепа" подкрепя само държавните работници - Стотици хиляди капуши вече със заплати над 2000 лв - то офиси ,то комисии,социални , данъчни и тн ...... Ужасно много са ! а за бачкаторите и дребния бизнес НИЩО !

15

Работодател

преди 2 години

Трябва да се въведе прогресивен данък на работещите както е на запад, а не да се товарят работодателите с такси и осигуровки. В цял свят фирмите плащат плосък данък, а работниците прогресивен, на Запад при демокрацията и капитализма тези със средната заплата вече плащат 50% данъци и осигуровки и така има уравновиловка - взима се от големите заплати и се дава на по-ниските заплати - това е справедливо, така е на запад в Скандинавия при капитализма, само комунистите налагат плосък данък.

14

Златка

преди 2 години

Ваня Григорова следващия социален министър!!!!

13

Анонимен

преди 2 години

До Онзи - в ЕС ни взеха за слуги, каква полза очакваш, полза има за западняците.

12

Анонимен

преди 2 години

До Логиката 17Ей тъ пак, от няколко месеца Борисов не управлява, сега те КЛАТИ Резидента Радев,но такива като теб не знаят къде се намират. Само почакай Радев и Учиндолския Цър Вул като Мадуро да направят всички милионери,но ще купуваш хляб за милион лева.

11

Анонимен

преди 2 години

Ще има ли ръст на заплатите следващите години?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Не ще има ръст на фалитите!

10

Анонимен

преди 2 години

До логикатаТИ КУЦА- МИН ПЕНСИЯ ПРИ ЧЕРВЕНИТЕ 2009 Г- 125ЛВ, ПРИ ЛОШИТЕ ОТ ГЕРБ 300ЛВ+ 50ЛВ+ КУПОНИ ЗА ХРАНА, 2009Г МИН ЗАПЛАТА 180ЛВ СЕГА ПРИ ЛОШИТЕ ГЕРБ 650ЛВ, ОСНОВНА ЗАПЛАТА УЧИТЕЛИ 2009Г 340ЛВ, СЕГА ПРИ ГЕРБ 1300ЛВ-ПРИ ЧЕРВЕНИТЕ ЮЛИ 2008Г НА БЪЛГАРИЯ ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ ЗА КРУПНИ КРАЖБИ И ИЗМАМИ ЕК СПИРА НАД 650 000 000 ЕВРО И ОТНЕМА ЛИЦЕНЗА НА РАЗПЛАЩАТЕЛНАТА АГЕНЦИЯ- КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ СА САМО В ЛУДИТЕ ГЛАВИ И УСТИ НА ХОРАТА НА ЧЕРЕП РАДЕВАТА ХУНТА.

9

Анонимен

преди 2 години

Моля, тази кака защо лъже така, заплатите във ВиК били мизерни, как тогава една необразована касиерка на ВиК в провинциален град получава 1500лв месечно А?За 8 часа работно време, работи реално макс 2часа, през другото време изпива с колежката си 10 кафета, изпушва 2 кутии цигари и е нон стоп във Фейсбук. А, да получават и бонуси.

8

Анонимен

преди 2 години

Този с 3000 щял да издържи... На кое? Госпожата познава ли му разходите? Ипотеки, лекарсва, лечения, помощ на близки и т.н. Ясно е, че минималната трябва да е 100%, но изказвания за това, че другите ще издържат. Еее, аман от професори! Не се научиха да внимават с изказванията и това си е.

7

логиката

преди 2 години

В най-изпадналите държави в ЕС , мин. пенсии са 500 евра , мин. запалти 1500 евра / МИНИМАЛНИТЕ/ , а в България - 300 ЛЕ-ВА мин. пенсия , и 500 лева / не евра/ , мин. заплати .Защо Борисов ни БАЛАМОСВА С 50 ЛЕВА , а не се ОГЛЕДА наоколо в ЕС , какво е положението ???КРАДЦИТЕ В ГЕРБ САТАНЛИ ПОВЕЧЕ , ОТ ПАРИТЕ ,... ЗАТОВА !

6

Даа!

преди 2 години

И друго бих попитал :Защо във всички държави се раздадоха на ВСИЧКИ граждани средства за пандемията , а САМО В БЪЛГАРИЯ , НА ШАЙКАТА ОТ ГЕРБ ???

5

Даа!

преди 2 години

Аз бих попитал друго :Защо до сега нямаше НЕОБХОДИМИЯТ РЪСТ на заплатите и пенсиите , КАКТО Е ВЪВ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ в ЕС , НОВИ ЧЛЕНОВЕ КАТО БЪЛГАРИЯ !ЗАЩО ''САМО'' В БЪЛГАРИЯ Е ПЛАЧЕВНО СЪСТОЯНИЕТО .Крадците от ГЕРБ ДА СЕ ПРОИЗНЕСАТ И ДА КАЖАТ ,... ЗА-ЩО ?Нали ''обещаха '' , и какви са резултатите : На последните мест , по всички показатели !!!Бойко да не е в чужбина за да прави ВНОС на избиратели , щото в Бг ги ИЗГУБИ , Изгуби с е И ТВ-СЕВДА !!!

4

Щерю

преди 2 години

На заплатите не знам ще има ли ръст, но цените на компютърните TPM модули 2.0 за Уиндоус 11 скочиха с 1000 %...

3

Анонимен

преди 2 години

Едно приятелче беше хванал десетка за питон при мириканци, на се наигра. Изискваха много, но го изгониха. Пичовете висят в днес-а докато им цъкат заплатите.