17

Грабеща държава

преди 2 години

Някои парадират как си били внасяли осигуровки ,а др, НЕ-- добре .ама няма лична партида за да те проверим точно колко си внесъл какво си ползвал като здравна каса на държавна работа ли си бил или истински производител .Най --лесно се претендира от държавен служител най трудно особено в пандемия е да се самоосигуряваш . Може 90 г да са те осигурявали на 4-часа после да си отгледал три деца и на 60 г да си със 15-г стаж --това че си отгледал 3-*** българи не те ли прави по-голям платец от един ..

16

аз

преди 2 години

Браво, сега тези със социална пенсия ще могат да си накупят сума ти неща които са им липсвали преди увеличението. Например - ще могат да си позволят 700 гр. сирене или 5 млека повече от колкото до сега

15

това ни остави 1944г

преди 2 години

До грабеща държава - под ръководството на БКП-ДС превратаджиите....

14

пенсионер

преди 2 години

Работих 40 години в БНБ и ми дадоха най-низката заплата и казаха МНОГО ЩЕ ВЗЕМЕШ!Колеги без никакъв трудов стаж и ценз получаваха двойно по-големи заплати от мене!Здравно осигуряван ми взеха 2,000 лв. за 50 минутна лазерна операция!Какво можеш да очакваш от банда комунисти? Това ли е светлото бъдеще!!!Всичко във страната е обсебено от комунистическите бандити с предрешените им избори!

13

Анонимен

преди 2 години

При "крадеца" Боко по швейцарското правило пенсиите се вдигаха всяка година от 01.07лСлед ***-"актуализацията" пенсиите на милион и половина избиратели на ***-партийките остават същите дори намаляват, затова и службашите от "умното" кривителство изчакват до септември, когато вече ще са съвокупили с уж "редовното" кривителство и отговорността за мизериите му ще се размие напълно и мун...чо ще се измъкна ни лук ял, ни лук мирисал.

12

полковник Колев

преди 2 години

За "ветераните" от 1999 год. та до днес съм абсолютно против да получат и една стотинка повече!

11

грабеща държава

преди 2 години

Дори да не си внасял осигуровки ,ако си работил като шофъор 40 г от постоянното сипване на горива ,амортизацията на превозното средство и покупките на какви ли не консумативи -- ще се окаже че косвено ти си дал на държавата мнооого повече пари от примерно един счетоводител или работник на машина -- та държавата благодарение на високото ДДС и огромните бюрократични врътки и система от косвени данъци въобще не се е минала ,че да дава пенсия макар и антисоциална от 70 евро !

10

Преял гербер

преди 2 години

*** на нас кво ни е ? Нашите чекмеджета са пълни - оправяите се !

9

До9

преди 2 години

Що ве малко ли са ти седем лева на чингапук-*** който цял живот не е работил?

8

Анонимен

преди 2 години

ето така правителството на Радев се "грижи" за пенсионерите - 7 лв. Благодарим ти фигуранте, а ти се тъпчи кат свимя с трюфели и вино

7

Анонимен

преди 2 години

Социална пенсия е за тези, които нищо не са работили и допринесли за пенсионната с-***!По-важно е да се смени формулата и да получат достойна пенсия хората, които са работили по 40 год., за да я има тази система изобщо!

6

Анонимен

преди 2 години

Мистикът е прав, от доста години като идем да пием кафе или по една бира и на сметка от 30-40 кинта оставяме около 5 кинта бакшиш , а тези при цените които са в момента очакват хората да оцелеят с по 150-250лв на месец

5

Евроатлантик

преди 2 години

Бре забогатяха тия пенсионери,75 еврака на месец.

4

Пенционер

преди 2 години

Ето това увеличение чаках аз. Най-после ще се случи.

3

пияница мистик

преди 2 години

До 2 === Генерал Борисов отдавна вече не управлява и не взема решения. Решенията ги взима генерал Фигурант, още известен като Зеленият Чорап под мъдрото ръководство на неговия господар - комарджията, барбутаджия от Магурата другаря Череп :)))

2

Анонимен

преди 2 години

Шоково увеличение, с три и половина Евро. Всичко това е благодарение на мъдростта и далновидната политика на генерал Борисов наричан още способния, а сред народа известен като бойко суджука с кюлчета и евраци в шкафчинциту. Хвала на такива способни държавници раждащи се веднъж на всеки един милиард години.

1

Гербер

преди 2 години

Браво, цели 7 лв !!!*********