8

Анонимен

преди 2 години

Увеличете процента от пенсията на починалия за останалият жив! С 26 % от починалия, останалият жив е жив-умрял! Сам човек с една пенсия + 26% отпочиналия не става! Какъв е %-та наследствена пенсия за живия от съпрузите в държавите от ЕС? В Гърция е над 80%!?Социалната ни политика я няма! Защо си плащаме лекарствата, нали сме се осигурявали!?

7

Анонимен

преди 2 години

Герб-душманите на пенсионера, а и не само на него. Крадци безобразни и нагли.

6

Аз

преди 2 години

А майчинските, а детските? Не са бутани с години....

5

Майора

преди 2 години

Добре говорите годпожо Ковачева , но помислете кой източи и ограби пенсионния и здравния фондове и после говори за преизчисляване на пенсиите! И досега имаше ли партия освен ГЕРБ да вдигне 2 пъти минималната пенсия ? Та пари ще има ако всички незаконно забогатели и облажили се върнат парите!

4

Анонимен

преди 2 години

Пенсионното има нужда от 2 неща:- Да се "изчагърка" корупцията.- Да се налеят едни 3-4 милиарда лева, за да се запълнят дупките и да не сме пред константа опасност от фалит.

3

Престарял емигрант

преди 2 години

И до три дни да ми ги изчислявате, другари комунисти пенсийте аз си оставам в държава, където съм пенсионер с достойна европейска пенсия. Излъгахте ни 1989г. и това е.Задръжте си ги тези смешни увеличения за детските градини.Откраднахте парите още в онези години.Сега се биете по течението на демокрацията, но тя си е демокрация по болшевишки.Несправедлива.

2

друг анонимен

преди 2 години

ама на какво основание?не са работили или са били много болни?Тия тето бачкаха -да не са бачкали.Ще се спазарят за 400лв.пенсия.ДЕЕ КИРО?

1

Анонимен

преди 2 години

При 76 години БКП управление е така! :)))))))))