13

Истината

преди 2 години

До ozРусия е най-мръсната и до погнуса отвратителна страна в цялата световна история. Там са селекционирани чудовищни морални изверги при, които понятията за Добро и Зло са обърнати наопъки. През цялата си история тази нация се е въргаляла в л. айната, в които иска да потопи целия свят.

12

Истината

преди 2 години

До ozРусия, недоволна от Съединението поиска от Турция да възстанови статуквото и подтикна сърбите да нападнат България!

11

oz

преди 2 години

Сръбско-българската война също беше братоубийствена война..................инспирирана от френските масони.............затова има документи.............изобщо масоните са едни мръсни и гадни гадини, които кроят зловещи планове и искат да командват целия свят!!!

10

oz

преди 2 години

Русия е велика сила и е най-голямата държава в света по територия............богата на ресурси..........това не могат да преглътнат западняците, които имат едно хоби..........да крадат ресурси (нефт, злато, диаманти и т.н.) от целия свят!!Справка............историята на Франция и Великобритания!!!

9

oz

преди 2 години

Футболът е само една игра...............Украйна е разбита държава..failed state.......и се командва от няколко олигарха, един от тях е тъ.пака Петро Потрошенко........шоколадения бос.........Русия си е велика сила и владее 40 % от територията на Европа и 30 % от Азия!!Крим също е руска територия, свикнахте ли??

8

До Крим е български

преди 2 години

Руснаците и украинците са ни братски народи.............войната, която сега се води в Източна Украйна е БРАТОУБИЙСТВЕНА ВОЙНА и е резултат от стратегията на Вашингтон, Париж и Лондон!!!Западът(католиците) срещу православния свят.................това е войната днес!!!

7

Крим е български

преди 2 години

Поздравявам нашите православни братя украинците с тази велика победа. Постигнаха много по-вече от азиатското племе населяващо територията наричана Русия.

6

Слава Україні

преди 2 години

До До Слава Укран БРАДокато Русия не върне Крим няма да стане нормална държава, не разбра ли? Ще си стоят в клоака та, в която са стояли през цялата си история!

5

До Лекар

преди 2 години

Аз мразя англичани, франсета, турци и гърци еднакво...............безплатно ги мразя........защото от тия 4 нации България е видяла само лоши неща в историята си!!

4

До Слава Україні БРА

преди 2 години

Футболът е само една игра, но Крим си остава руски, свикна ли вече с фактите???

3

Слава Україні БРАТЯ

преди 2 години

Браво!

2

Анонимен

преди 2 години

Винаги се радвам , когато държави като Украйна , Русия , Словакия, Сърбия и България разбира се бият на футбол или другите спортове Англия, Франция, Германия и т.н......................надутите западняци понякога трябва да бъдат набити и ошамарвани!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Браво на Украйна...много добре играха........пожелавам им успех!!!