18

Ямболски цървул

преди 3 години

Всеки път, когато съм на литър мастика и погледна в огледалото -срещам извънземно!

17

Star®

преди 3 години

Вселената е безкрайна, защото е точно като земята кръгла. И ако тръгнеш от точка А в космоса, то няма да се озовеш на точка Б, защото пак ще се върнеш на точка А! Ще направиш едно кръгово движение и ще се върнеш от където си тръгнал!

16

кашчей безсмертни

преди 3 години

Руските предания , много по древни от майахабтарата са описани странни апарати приличащи на чутура с опори под формата на кокоши крак, като ускорението е ставало с гребане с метла. Пилотите са били обикновено опитни жени с дълъг стаж и нальот от много часове.

15

До Любител астроном

преди 3 години

Може би защото твоите писания са безсмислици. Много ясно, че ако има живот трябва да е биологичен. Освен това тия може изобщо да не са "извънземни", според една от хипотези може да са земна паралелна цивилизация. Само не питай защо не знаем. Ти и аз може и да не знаем, но не значи, че никой не знае.

14

Лунатик

преди 3 години

Американците са много близки с Алф и много други извънземни и тъй като си забиха знамето на луната още миналия век не е зле да изпратят някой от тези приятели там да им вдигне това знаме, че е паднало от силния вятър на луната както се вижда от кадрите достоверни, нищо ,че на луната няма вятър, Специално за американското знаме са го пуснали вятъра ей тъй да може да се вее за радост на баламите! Че даже и филм ни направиха на тази тема. Да както се казва лапай Гинче фъстъци.

13

Обикновено

преди 3 години

хора стават мезе на летящите чинии. Или за мезе.

12

Анонимен

преди 3 години

Пфайцър вацина срещу НЛО се задава

11

любител гастроном

преди 3 години

В не всяка летяща чиния има добро мезе. И не се знае накъде лети и от къде идва. И къде ще падне.

10

Махабхарата

преди 3 години

свидетелства за летящи кораби (вимана) и хипертермоядрени бомби (хиранягарбха), способни да разрушават и пораждат цели светове.

9

Асан ж

преди 3 години

Преброяване на баламите. Акция на отдел за изследване и контрол на поведението към ЦРУ.

8

Субектът

преди 3 години

бил оформен... Ще се спукам от смях. А тема или предмет не са ли по-подходящ превод. В края на краищата subject не означава само субект. ;-)))

7

Диана

преди 3 години

Според мен, ако древните цивилизации не са "подхранвани" от извънземни цивилизации, трябва да признаем,че те са достигнали невероятни научни и технически постижения, както и силно духовно развитие за част от обществото /имаща възможност да се отдаде на подобни занимания вместо да мисли за насъщния/.Това от своя страна би означавало, че способностите на човека не са се развили много във времето щом древните са били по-напреднали в много области от нас..Може да се замислим над много неща, наистина

6

Анонимен

преди 3 години

Луди хора луди луди ненормални ... за лоботомия са тея!!!

5

агент в мол дърт

преди 3 години

Вятър и мъгла . Сър!

4

до НЛО ПАНДЕМИЯ

преди 3 години

В случая другата ръка е в джоба . И там има дупка.

3

АнонимеН

преди 3 години

ДОКЛАДА НА ПЕНТАГОНА ЗА НЛО Е ПО НЕДОСТОВЕРЕН ОТКОЛКОТО СЕРИАЛА: НА ГОСТИ НА ТРЕТАТА ПЛАНЕТА!

2

спейс маке шатъл

преди 3 години

НЛО няма ! това са старомакедонци обикалящи галактиките .

1

НЛО ПАНДЕМИЯ

преди 3 години

Когато фокусника много енергично размахва ръка и хвърчат конфети и искри - гледай какво крие в другата ръка.