63

Анонимен

преди 2 години

66 Петков спря 60/40 държавната помощ за средния и малък бизнес и даде на хората...кредит?! Ако не бе реагирал Борисов, след това, синдикатите, работещите фирми, щяха да пият една студена вода, вместо гръмко обещаната от Петков държавна помощ. Слава Богу, префасонираха старата схема, но уж, я запазиха. Само за месец, Петков успя да влезе в конфликт с едрия бизнес, с ББР, смени шефовете там и постави бивш шеф в руската Сбербанк, та да отвори пътя, за мръсни руски пари у нас, като в КТБ.

62

Анонимен

преди 2 години

Киро луканката скоро ще почне да рекламира луканките на Рашков. За друго не става.

61

ЕЛИ

преди 2 години

ДЪРЖАВАТА ОПРЕДЕЛЯ КЪДЕ КАКВО ДА СЕ СТРОЙ----ИМА ОБЛАСТИ С СЛАБА ИНДУСТРИЯ--НО ТЕ СА НАСЕЛЕНИ С БЪЛГАРИ--ТОЗИ ХАРВАТИН РЪСИ САМО ГЛУПОСТИ

60

Анонимен

преди 2 години

Абе това момче Петков е изключително глупав и неориентиран.Отгоре на това има и психически увреждания.В България много запазихме с тези т.нар. министри.

59

Анонимен

преди 2 години

Най умния и кадърен министър на икономиката за всички времена. БРАВО. Трябва да остане на злужба поне 4 години.

58

Анонимен

преди 2 години

Кво вкарваш, бе? След по-малко от две седмици са изборите. Айде посмали малко комсомолския ентусиазъм. Той вече смята, че е до живот там.

57

Анонимен

преди 2 години

И какво се оказва, че ГЕРБ са били истински комунисти с техния решения държавата да определя и казва на бизнеса къде какво. Хахахаха.

56

Лошо

преди 2 години

ОПГерб съботира държавата, Напойтелни системи и Автомагистрали умишлено се саботират и се насъскват служителите за протести.

55

Анонимен

преди 2 години

Киро е най-добрия министър от 32 г демокрация. Долу ГЕРБ!

54

Анонимен

преди 2 години

58,59 Точно от тези, народът няма нищо да получи. Заради критиките на Борисов, дето отрязана 60/40, за бизнеса и дадоха кредити, преобразувани ги били, в стария вариант, с малки изменения. Вкарват свои хора и фирми, за да крадат, законово.

53

Анонимен

преди 2 години

След като се похвали, че е работил за 6 милиарда компания и "лично", е вземал решенията, къде да бъдат лоцирани фабриките, време е, да погледне в календара, защото след изборите хвърчи вън, от радевия марионетен кабинет, дошъл на власт, с платения от Божков преврат. Заедно със спеца по източване на ДДС, или личната охрана на Василев, руския спец в ББР Валентин Михов , чекиста Рашков и компания. 2 -та месеца на служебния кабинет бяха, да подготви честни избори, а не да разгръща милиарди проекти.

52

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Изборите наближават народа няма да гласува, все още не се е създала партията на безпартийните и никой не предлага преизчисление на пенсиите, безусловен базов доход безвъзмездни средства за всеки българин, работна седмица двойно и тройно по-кратка и тнт, на тия избори гласуваха 27%, на следващите може и под 27% да гласуват

51

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Народа си чака безусловния базов доход,преизчислените пенсии намалена работна седмица двойно и тройно и тнт, на никакви избори няма да се гласува все още не се е създала партията на безпартийните

50

Данко Харсъзина

преди 2 години

Знаем го вашето преработване. През миналият служебен кабинет на Фигуранта Пламен Узунов, сега антикорупционен съветник на Радев така преработи един проект, че сега България трябва да връща 28 милиона на ЕС а от ОЛАФ ни разследват. Накрая радевите калинки или ще изпуснат срока или ще изпратят някакво недоносче и България ще изпусне милиарди от парите за възстановяване!

49

Кирчо Язовирчо

преди 2 години

Все едно,някой да ти дойде в къщата и построи пристройка където на него му е изгодно,само защото е наречен"чужд инвеститор"Кире,да познаем ли от веднъж,коя зона е най интересна

48

Кико

преди 2 години

Какво преработваш, ***,кукла на конци?

47

Анонимен

преди 2 години

Няма ли някой да му оредложи вече, *** е станал нетъроелив. За министър в следващ кабинет говоря.

46

Анонимен

преди 2 години

Тоя се държи като секретар ,само съобщава кой колко е открадна ,другарю,кой е арестуван от тия крадци ?

45

Анонимен

преди 2 години

Значи това е великата "промяна" на Фигурантй за която толкова горещ въздух се издуха - пари за икономиката от 0,9 млрд. на 1,2 млрд. и това доказва колко добре е да ни управлява военна хунта !!!

44

aBE

преди 2 години

а бе бой в гърба да куца