23

Анонимен

преди 2 години

До Анонименами теб някой да те е карал да купуваш апартамент в лозенец?да беше купил в "надежда" или "левски г"...аман от претенции...навсякъде в света е така...ако искаш да живееш в елитен квартал трябва да плащаш за тази привилегия...ако ли не избирай:люлин,дружба 2 или пък някое село...

22

пена

преди 2 години

"къде ще паркира всичкия този народ" - едва ли точно тая сграда няма да има паркоместа. За разлика от мрънкащите потомствени к*мунисти от Лозенец, с подарени от партията жилища, които сега протестират срещу строежа....

21

Антрополог

преди 2 години

София си беше едно шопско село преди освобождението и си остана такова .

20

Историк

преди 2 години

Златния век всъщност е бил 30 години -колкото нашата нова "демокрация"

19

Анонимен

преди 2 години

къде ще паркира всичкия този народ ? , как ще се разминават по уличките в Лозенец ! - там отдавна е ужасно презастроено !30г Яростна Алчност и Селяния съсипа Тотално София !

18

Анонимен

преди 2 години

браво на артекс!който иска зеленина,птички и спокойствие да отива да живее на село!софия е урбанизирна зона и като такава всеки собственик има право да си строи каквото си иска и където си иска!

17

Анонимен

преди 2 години

Маймунарник е тоя "златен век" - първенюшко Безумие ! - уличките паважни и тесни ,а застроиха блок до блока ,че и небостъргачи , *** то селянчето дошло в София Накраднало се с пари и иска да строи в Центъра ! други селянчета ще купят и ще пищят - ми то няма паркинг ,няма деЦка и у-ще , и се млатят като изоглавени - Тотална Деградация !

16

пена

преди 2 години

Ск*п*ните прот*стъри трябва най-после да разберат, че тяхната улична "справедливост" няма нищо общо със реална законност, ред и равноправие! Браво на Артекс!

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Не може да е вярно, че в България всички хора с пари са част от мяфията!"Вярно е, вярно е!!! Мафията се нарича ДС!

14

Анонимен

преди 2 години

Не може да е вярно, че в България всички хора с пари са част от мяфията! Ние сме живяли някъде другаде десетилетия наред, сигурно сме се объркали. Да спрем с хейта!

13

Анонимен

преди 2 години

Разпродали викаш на свободния пазар... Ами много гербави шайкаджии на тоя свободен пазар бе?

12

aa1830

преди 2 години

Много ми е интересно тези световноизвестни архитекти от Артекс чии пари перат. Във всяка нормална държава дейностите на инвеститора архитекта и строителя са съвсем различни и диференцирани. Тук инвеститор го играе архитекта, което закона може би го допуска с някви врътки, но хонорара на му е 2-3%. Откъде ги намериха останалите 90% за инвестицията....?

11

Край

преди 2 години

Нека хейта на некадърните и мързеливи завистници започне СЕГА. Артекс са потомстввени архитекти и инженери - цяла фамилия.Построили едни от най-качествените сгради в София и ги продали на СВОБОДНИЯ ПАЗАР.Не са нагушени от магистрали, метро и пр. обществени поръчки.Такива хора са мотора на всяка една икономика - желая им успех.

10

Анонимен

преди 2 години

съдията колко апартамента получи за услугата коато направи на артекс

9

Анонимен

преди 2 години

Виждате ли какво правят парите, отварят врати, пълнят чекмеджета и строят небостъргачи.България е една жалка прогнила от мафия държава

8

тераса от артекс

преди 2 години

Откакто Радеффф сложи тези марионетки за министри старите схеми на БКП/БСП се отприщиха. Корупцията достигна чудовищни размери

7

Мъни, мъни

преди 2 години

https://youtu.be/84GRP-GsVgAИмаш ли парички, обичан си от всички...

6

Анонимен

преди 2 години

Браво на служебното правителство, сега трябва да оневинят Черепа и да върнат Галеви.

5

гбевен гражданин

преди 2 години

Явно честен и независим съд няма. Ще трябва сами да го съборим този корупционен небостъргач

4

Драгойчо Цолов

преди 2 години

Браво ! Дано, че не ми се гледа изоставена сграда на груб строеж в продължение на десетилетия.