76

вирус глобаглист

преди 2 години

Заразяването ще спре скоро, американците обещаха и те скоро да спрат да палят войни .

75

Анонимен

преди 2 години

Интересно защо толкова драпат за поставяне на експериментални препарати? Защо се пише ваксина за нещо дено е в тестова серия?

74

Анонимен

преди 2 години

Как ли ще се радва делтата в бг! 10% ваксинирани , антиваксъри които го чакат с отворени обятия за да получат "естествен" имунитет, гета пълни с мръсни болни рискови "граждани". Добре дошъл в бг!

73

нарочно заразяване

преди 2 години

Вируса е изкуствен.Вашингтон го призна .

72

Анонимен

преди 2 години

Нали сега ще докарат руснаците с чартъри. Ще достигнат и Делта плюс до края на юли.

71

SHEFA

преди 2 години

КОГАТО ЕДИН ВИРУС МУТИРА СЕ ПОЛУЧАВАТ ДВА-ТОЕСТ И 50 МУТАЦИИ ДА ИМА БЕЛИТЕ КРЪВНИ ТЕЛЦА СА ОБРАЗУВАЛИ ИМУНИТЕТ-АЕ ЧАО НА ВАК.

70

Само цитирам:

преди 2 години

,,Изключително лоши новини от Израел за ваксинираните с Pfizer.Около половината от възрастните, които в момента са заразени с Делта варианта на COVID-19 в Израел, са били изцяло ваксинирани с този препарат"

69

Мтничар бей

преди 2 години

Оная праща всичките си пари на нигриейски принц или сомалийски капитан на нато,яде пастет и соев протеин иначе е анти-ваксър хахахах

68

Анонимен

преди 2 години

фарма мафията и тяхната пропаганда!

67

Фелшер

преди 2 години

Вируса действа в комбинация с мръсен въздух и стресиран организъм.Вазно изискване за заразата е наличие на тежки метали или силен стрес в организма.София благодарение на мутрите е най мръсния град в Света ....

66

Анонимен

преди 2 години

Вчера един младеж ми кихна в близост от подветрената страна в парка докато се разхождах.Уж сложи ръка,ама въобще не се замисля момчето,че може да ме зарази.Нито маска носеше,нито нищо.Той не се и усети,че е застрашил живота ми и на останалите наоколо.Не мислят младите защото те не *** от този вирус.

65

Анонимен

преди 2 години

Никой ли не разбра че този вирус е биологично оръжие и никога няма да изчезне. Въпреки ваксините много ваксинирани пак се заразяват и разнасят заразата. Най лошото е че този вирус бързо мутира и ваксините не действат. Единственото спасение е пазене и никакво събиране на много хора. Никога няма да се върне онзи живот отпреди вируса ако някои живеят с тази надежда. Някои си мислят че щом са се ваксинирали ще си живеят както преди. Не. В голяма грешка са. Вируса се изменя и ваксината не действа.

64

зелен чорапогащник

преди 2 години

вирус нема !

63

Военен брокер

преди 2 години

Глобализация-разни сомалийци с ножове порят граждани в сърцето на ЕС.Затваряй границите за външни държави ,а мигрантите обратно в мутренските им дупки.

62

Анонимен

преди 2 години

Изобщооооо, ама изобщо не ми дреме за никакви вируси , ваксини и всякакви ковид истерици и ваксари. Супер ми е в немско и ще гласувам за Божков. И си е.те ***..та.

61

Падаря

преди 2 години

Едно време за да идеш до кумшиите ти боцаха по 3-4 ваксини и като се върнеш пълен преглед сега всичите плеймейдки и тия дето ги пазарят заа пари обикалят по разни талибански държави ,затваряй ЕС за външни държави .Тая схема Света едно цяло е пирамида и влачи към пропаста.

60

Бочко

преди 2 години

Тайланд майланд ,местим го затваряй ЕС за една година и край с тая зараза.Кво обикаляте с теа самолети само замърсявате ей го плажа на нащо море ей я планината за една снимка в Малдивите 5 бона ,замърсяване и зарази аре в Крапец ....

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61Дали ти вярва някой на глупостите които си написал?

58

Анонимен

преди 2 години

Сан Марино ваксинира близо 2/3 от населението си със Спутник. Имат 3 (трима) новозаразени за последния месец.

57

Анонимен

преди 2 години

То смъртнистта не р само от мерките, да ти кажа аз. Има доста други фактори.