253

анонимен

преди 2 години

До Да попитам 289И аз да попитам-а каква е ползата от пропития Рашков барабар с харвардчетата и компания?Определено от Кантарджиев е по-голяма,поне на лафовете му да се позабавлява човек,вместо да слуша змийското съскане на Рашков или врели-некипели на капацитетите с западните дипломи.

252

кръпел

преди 2 години

затова ромките имат по 5 деца .....а българките са със всички ваксинации и накрая не могат да имат деца

251

Анонимен

преди 2 години

А Кантарджиев какво прави там?

250

dl

преди 2 години

Не може да се пишат неверни неща и лъжи,колко са вредни и опасни ваксините и то от хора,които не само една книга,а една буква не са прочели,защото нямат и грам мозък в кухавелниците си.Тогава,колкото и жестоко да е,да се спрат всякакви парични потоци към тази група,защото поумните изкарват тези пари и трябва да знаят къде и как се харчат тези пари

249

Анонимен

преди 2 години

До Какво става БългариоВъпреки мерките, водещите държави са най-зле.Има такъв гаден вирус, но да затвориш целия свят е лудост.Фармацевтичните компании правят луди паи от ваксинацията.

248

Грешен Подход...

преди 2 години

Объркали сте се. Трябвало е да поканите на среща ромските барони. Трябвало е да определите цена ... например, 100 лв за ваксиниране като за бароните да остава 70лв а на рома да се дават останалите 30лв. Трябвало е да направите сцена и да повикате Азис и Сашо Роман... а ако имате кинти и Миле Китич... Трябвало е да докарате една цистерна бира и 2-3 буса с кИфтета ... И КАТО ЦВЪРНАТ СКАРИТЕ И АЗИС ЗАПЕЕ А НА ВХОДА СТОИ ПУНКТА ЗА ВАКСИНИРЯНЕ НЯМА, ПОВТАРЯМ, НЯМА ДА ИМА НЕВАКСИНИРАН РОМ В МААЛАТА..

247

Да попитам

преди 2 години

Видяхте ли каква е ползата от пияният проф. Кантарджиев?

246

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

преди 2 години

ЕС е взел решение по предложение на другаря Станишев и от 01 06 2021 ва година се разрешава духаме по паркове,заведения и молове,но само за държави подписали Истанбулската конвенция!За радост България подписа в не лека борва на БСП с Борисов!СЛАВА НА БКП-БСП И ДС!

245

Анонимен

преди 2 години

Всички ваксинирани се водят на отчет, там където трябва.Резултатите и последствията от боденето ще са неизбежни.

244

Анонимен

преди 2 години

Даже и ромите показаха, че са по-умни от ваксаджиите :D :D

243

опитайте

преди 2 години

Един безплатен чалга концерт,с кола за ваксинация на входа.ВХОД САМО ЗА ВАКСИНИРАНИ РОМИ и готово.

242

мнение

преди 2 години

В Плевен хората припадат на опашки за ваксиниране,вие молите ромите.Организация трябва.Повече мобилни екипи и в провинцията в градовете,в молове и паркове..Толкова ли е трудно,кметовете на селата да съставят списъци на желаещи и да се прати екип в събота или неделя.Ако наистина са загрижени за хората при тази пандемия няма да спорят кой министър на здравеопазването е по по най ,а ще се обединят в името на здравето на хората.

241

Какво става Българио

преди 2 години

Не съм вярвал че толкова простотия има в тази държава.Да възхваляваш роми и да им се възхищаваш когато виждаш какво става в света къде водещите държави приключват с борбата с Ковид чрез ваксинация просто е потресаващо.Наистина при нас трябва да се действа като в Русия само с принуда за да може да спасиш РОБИТЕ ЖИВЕЕЩИ на тази територия.В Русия и България къде хората не са свободни по дух нещата стават с принуда.В Русия работодателите са задължени неваксинираните да ги изпращат в НЕПЛАТЕН ОТПУСК

240

Анонимен

преди 2 години

Пратете им някое шимпанзе от сценаристие на чалгаря бе. Те само на него вярват, щото са на един акъл :)

239

НОРМАЛЕН

преди 2 години

Внимание на тези които плащат данъци и здравни осигуровки . Парите идват от работещите Българи .Стига пупулизъм и криворазбрана интеграция.

238

Анонимен

преди 2 години

Само обърнете внимание на наднорменото тегло на агитаторите и външния вид на агитираните. Някак си не мога да взема на сериозно, някакви дeбелаци, да агитират някакви здравеняци, кое е по-добре за здравето им. Затлъстяването е много по-смъртоносно от вируса и там трябва да се насочат усилията на държавите и СЗО. Дeбелите са най-големият бич за здравните системи.

237

Анонимен

преди 2 години

На тия гадове и ваксини те имат имунитет )

236

Анонимен

преди 2 години

До Анонимна 226 "За какво да се ваксинират, ***? За да се заразяват пак, както в Израел? За да станат роби на Биг Фарма? Последното е целта. Няма да стане." Аз писах преди 4 часа, че българите, които не искат да се ваксинират, са на акъла на "гражданите" от кв "Христо Ботев" и ти реши веднага да потвърдиш думите ми!

235

IBM Fake NEWS

преди 2 години

Кой ще му направи татос, като при него не допускат случайни хора в килията му.Това с "японеца" вече никой не го вярва. Индийци са!!!

234

Анонимен

преди 2 години

Много ме кефят приказки от рода- "Щом и така са/сме оцелели , за какво са ни ваксини" тя и баба ми е оцеляла през Войната, ама на брат й и кокалите не са намерили.