20

Хаха

преди 2 години

Списвачката на днеса към свой колега: "Чудя се каква снимка да сложа по темата за климатичните промени". Колегата: "Куче с отрязани задни два крака, в количка, дето се зъби на струя вода, излища от плочките". Списвачката: "Чудесна идеа!!! Как не се сетих сама?"

19

Анонимен

преди 2 години

Преди 30-40 години през лятото беше 26-28 градуса средно, като стигнеше 30 градуса се считаше за страшна жега ! Сега 30 градуса са едва ли не хладно време ! Така че в климата има огромна промяна , но както се вижда от коментарите на пубертетите тук , те си нямат и представа , но пишат ли пишат ...

18

Край

преди 2 години

Тоя от Банкя ше ни закопа

17

Германец

преди 2 години

ВирОЗ няма. Промяна на климата няма. Жираф -- е те такова животно няма. Хора стъпили на Луната - Цъ. Познайте кой гений цитирам. Името му започва с Г и завършва на аня. Ще успеете ли?

16

Анонимен

преди 2 години

EЙ съсипаха я тая държава!

15

***

преди 2 години

По-грозна снимката нямахте ли

14

До 12

преди 2 години

Знаеш ли колко хора познавам из планинските села на Стара Планина дето казват че от както започна масовата сеч край селата им климата постепенно се промени ? Какво искаш да кажеш че изсичането на горите няма никакво значение за климата ли ? Да осакатиш природата и после да чакаш добро ? Ей ....герберска кратунко ....щях да кажа да помислиш ама на вас са ви празни главите !

13

Анонимен

преди 2 години

А торнадо в Чехия вчера как ви се струва - и това е само началото ! Земеделието ще пострада първо от жегите , а това директно означава драстично поскъпване на храните , и т.н. ...

12

Родолюбец

преди 2 години

Зелено-либерална глупост!!!!Едно време имаше озонова дупка над Антарктида,то не беше паника ,страх и т.н. и сега няма нищо,ха,ха!!!!!Затворила се дупката!

11

Tatar damadi

преди 2 години

Два дни е топло и тези промениха климата. Какво да кажат хората на екватора. А тези в Сибир? Жена ми е от Кузнецк. Зимата 5 месеца е между -15 и слиза до -35. -15 максимална температура за месеци. Но българинът се изнежи. Горещо му е на опашката за Гърция, като вали му е мокро. Просто нещата не отиват надобре с толкова мрънкачи.

10

Анонимен

преди 2 години

какво е това сакато псе на снимката, не можахте ли да сложите една кака от плажа.

9

У

преди 2 години

Климатът никога не е бил константа и се е променял, сега се променя и ще продължи. Който е ходил малко поне на училище, е чувал за ледникови периоди, малък ледников период, динозаври, тропически гори и т.н. Всички подобни периоди са много различни от сега и е ясно, че сме временно така облагодетелствани. В Европа последните кошмарни зими са били около войните на Наполеон, имало е година без Лято и после са гладували. Няма човек който да изчисли, дали ще се затопли или ще замръзва в бъдещето.

8

ХХХ до 7

преди 2 години

Ами виновен е ...трябваше доверената му Десислава Танева да изсече всичките гори в България или поне 80% от тях и климата щеше да се оправи ! Ти обаче си вземал пари от герберите нали ?

7

Анонимен

преди 2 години

не сме готови ... че то за нещо някога били ли сме готови???? все не чули, не знаели, не можели, нямало пари, нямало кадри, няма няма няма. Аз един път не съм чул "България бе добре подготвена, и кадрите показаха висока компетентност при еди какво си. доказахме на Европа че сме достойни ала бала нещо".

6

Анонимен

преди 2 години

Искам коментар как Боко е виновен, веднага!

5

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не се променя климата,това са лъжи,в БГ лятото си е жега. Екстремна промяна в климата е ако лятото е все едно есен...

4

АнонимеН

преди 2 години

ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА!!! КЛИМАТА СЕ ПРОМЕНЯ И ТО МНОГО БЛАГОПРИЯТНО ЗА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО ЗИМИТЕ СТАВАТ ВСЕ ПО СЛАБИ!!! КОЛКОТО ПО-МАЛКО ЗИМА ТОЛКОВА ПО-МАЛКО СМЕТКА ЗА ОТОПЛЕНИЕ! ЩЕ ИМА И ЕКСТРЕМНИ ЖЕГИ НО СЛЪНЦЕТО Е ПОЛЕЗНО!

3

Анонимен

преди 2 години

скоро такива неща ще ни стовари природата, че коронавируса ще ни се струва като охапване от комар..

2

Един приятел

преди 2 години

Да си скъса тази жена дипломата,2019 г.и миналото лято валя май,юни и чак юли яко ,до миналата седмица се скъса да вали в цяла България ,тя обяснява ,че не било валяло виждате ли пълни глупости.

1

голем валеж

преди 2 години

Ха-ха-хаааааа........валежите били по-малко от нормата!