78

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89 "Володя защо ги търпиш още?" Да, бе, "Володя" защо ли "ги търпи"? Някакви идеи?

77

Анонимен

преди 2 години

Следващия път няма да има предупреждение западнали нещастници.

76

Анонимен

преди 2 години

До Мартин Мартинчо, следващата голяма война ще е последна за всички, ако е голяма. Следователно, бъдещето на войната е в локалните конфликти и тъй като Русия води такива по всички възможни места около границите си, няма много с какво да плаши останалите. Мокър от дъжд не се бои.

75

Мартин

преди 2 години

То и Хитлер е бил ударна сила... Защо ли си не седнат на джендърските ***.. Препоръчително е.. за доброто на цялото човечество и планета... РУСИЯ не започва войните завършва ги... Само дето в случая ще се затърка цялата планета.. индианци...

74

Анонимен

преди 2 години

Маршрута на кораба минава през международния коридор минаващ през украински води. Руснаците са също в украински води в този международен коридор. Ако бяха направили нещо щеше да бъде акт на международно пиратство. Някакви въпроси?

73

Анонимен

преди 2 години

"Още ви боли за Крим, Русия добър шамар ви удари. А скоро и Донецк и Луганск...." _______________________________ Агресорът това знае, това и прави ..... То и това само си може, де!

72

Анонимен

преди 2 години

До анонименХитлер май също се е питал за съветски телевизори, кафеварки и пр високотехнологични продукти, не ги е открил, а когато навлиза на руска територия открива, че руснаците разполагат с едни други играчки, като Т-34, например.Кофти знание, ама е нямало как нещата да се върнат назад....

71

Тт

преди 2 години

Не чакайте Китай как ще реагира,а Русия следващият път след като вече ги предупреди.

70

хахахахахахахахахаха

преди 2 години

Един ко написал Русия седяла в собствените си води само и цитирал от Норвегия до Япония. ХАХАХАХАХАХАХАХААХАХ ТВА Е ПОЛОВИНАТА ЗЕМНО КЪЛБО Е МОООЙ ХАХАХАХАХА

69

21 дни

преди 2 години

Ако войната в Грузия беше петдневна, то в Украйна ще петминутна.

68

Анонимен

преди 2 години

Защо коментирате неща, които не ни засягат.Нито имаме флот, нито сме голяма държава, която да диктува политиката в света. Ние сме шепа хора, които никой не ги пита за нищо. Оставете големите да се оправят помежду си. Големите държави определят световната политика, а ние малките, като едни Пинчери само лаем, но никой не ни забелязва.

67

Анонимен

преди 2 години

Запада трябва да осъди Хрушчов, който взе Крим от Русия и го даде на Украйна.........................Великобритания с кого е водила Кримската война? С Русия? Или с Украйна?

66

Анонимен

преди 2 години

Все едно руски военен кораб да мине през водите на Флорида на път за Панамския канал.

65

Анонимен

преди 2 години

Дразнят и провокират Русия / Путин. Можем засега само да се благодарим, че мечката още не е решила да излезе от хралупата. Стане ли, погледенте историята. Парада на 9 май, ще се провжда от Москва на запад до Япония.

64

Анонимен

преди 2 години

Още една такава провокация и дъното на Черно Море ще бъде последен пристан на някой натовски кораб!

63

Анонимен

преди 2 години

Дали китайците ще бъдат толкова меки ? Или Великобритания ще остане с военен кораб по-малко!

62

Помнещ

преди 2 години

До 30 Защо си мислиш ,че с янките е по различно?-:)) Леле леле!-:(

61

Анонимен

преди 2 години

Има статия в "Дейли Телеграф днес". Лично Борис Джонсън е настоявал да мине кораба от там, въпреки че военния министър е предупреждавал, че това е провокация. Всичко е планирано, на колко километра да влезе, колко да стои преди да напусне, дори и журналист са си взели на борда. Английските "джентълмени" злобеят и се занимават да организират селски провокации на дребно, защото друго не могат.

60

Анонимен

преди 2 години

До Военен брокер - няма нищо да стане, ако е самолет може и да го свалят, но с кораб руснаците нямат основание да го потапят ако напусне след предупрежденията. А НАТО ще продължава с такива провокации да дразни, защото са озлобени и безпомощни срещу Русия и не могат нищо да направят.

59

Анонимен

преди 2 години

Добре е казано, параноя.