71

преди 16 години

Tolkova prikazki, 6turotevini za ima niama 3o-ina 4oveka koito nemat druga rabota v delni4niat den, 4e se zanimavat s gluposti nebadni. a nie kakvo pravim, 'e i vnimanie im obra6ta me. goliamata drama. golieliat skandal.

70

Kawarnenec

преди 16 години

Nisto nowo ot Ataka.Krajnijat rezultat ot napanite e poznat-za sprawka -Србия.

69

ros

преди 16 години

боже боже колко сбъркана нация сме,затова затъваме ,толкова разделени ,и всеки дребнаво да оцелее и ......ох ох

68

преди 16 години

Незнам какво си мислите,че правите като защитавате тези шизофреници от Атака,но не искам и да си помисля ,ако беше паднал косъм от главата на Ердоган,(вижте не пиша за посягане,а косъм да падне),не искам да си мисля какво щеше да се случи от тогава нататък!Продължавайте тъй,ако искате независимо Кърджали!

67

преди 16 години

Мили хора, като чета коментарите ви си мисля , че вие не сте българи. Та нали утре за нещо друго полицията ще ни бие !! Помислете си, преди да се подигравате !!!

66

Тариката

преди 16 години

Абе,Болен Мозък Сидеров,като ги бият твоите ти къде си бе ашколсун значи...или вече ти няма охранката да гърми като сватбар на площад,а?И твоите изпуснати от "Екзарх Йосиф" 59 симпатизанти,издирващи се от група мъже с бели престилки,а НедоВолен Сидеров,а?Евала на куките...бой по и то по главите кухи като хралупи,ЕВАЛЛА!!!

65

Цензор

преди 16 години

Пак ли триете постове бе Ето книгата на проф. Милетич:Разорението на тракийските българи през 1913 година

64

BG

преди 16 години

Турците, които си позволяват, Но не знаят каде се намират!!! За да не искат да бъдат оплювани турците да си мълчат!!! Не са си в Турция, това значи, че са приели българско гражданство, а ако злоупотребяват с това горко им от гневът народен

63

Parcuc

преди 16 години

Едва ли има по-трепана нация от българската!!! Нашето е най-големия геноцид на планетата!!! Тия резняри, гррррр маааам....аааа им!!!

62

Българин

преди 16 години

Искането е ЕДИНСТВЕНО за признание и извинение за тази поредна огромна трагедия на българския народ.А сведение на нееволюиралите до човешки същества американофили ЗАРАЗЕНИ с евроатлантически "ценности", България отдавна се извини на турския народ за възродителния процес който е несравнимо по незначително събитие и е инспириран ПАК от Турция чрез САЩ. Защото според тоя гнусен , и родната комунистическа, еврейска американофилска *** - то не се е случилоАз лично вярвам на всепризнатия български учен, лингвист историк, диалектолог и велик българин проф. Л. Милетич един беспорен авторитет който лично е пътувал няколко месеца след трагичните събития и лично анкетирал много от оцелелите тракийски бежанци.Книгата не е за хора със слаби нерви!

61

истината

преди 16 години

Атака не са националисти.Те са русофили,сърбофили и всякакви фили,но не и българи!!!

60

Българин

преди 16 години

за тези със залоените от холестерол и сериали мозъци които ги мързи да прочетат нещо сериозно и просто си плюят ей така, ЗА ДЕЖУРНИТЕ ДНЕС НА САЙТА ДА ПРЕДСТАВЯТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КАТО *** И НЕГРАМОТЕН ИЛИ ПРОСТО ЗАЩОТО НЕ СА БЪЛГАРИ да поясним:АНГОРСКИЯ ДОГОВОР ТРЕТИРА И ТУРСКИТЕ ИМОТИ В БЪЛГАРИЯ А ПОСОЧЕНАТА СУМА ПРЕДСТАВЛЯВА РАЗЛИКАТА. ДОГОВОРА Е ПОДПИСАН ОТ ТУРЦИЯ И Е В СИЛА. ЕВЕНТУАЛНОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ТОЗИ ДОГОВОР БИ БИЛО УРЕЖДАНЕ НА СПОРНИ ВЪПРОСИ МЕЖДУ ДВЕТЕ СТРАНИ А ОБРАТНОТО - ПРЕЧКА В ДВУСТРАННИТЕ ОТНОШЕНИЯ И ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА "РОВИЧКАНЕТО" НА ИСТОРИЯТА КАКТО ГО НАРИЧАТ ЕНИЧАРИТЕ С БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ

59

преди 16 години

Аз мисля, че е по-добре ти да се гръмнеш и тези, които мислят като тебе - ОВЦЕ! За съжаление благодарение на вас /без мозъци и без мнение/ сме стигнали до това ниво! Толкова сте жалки!

58

AB

преди 16 години

България и българи е имало много преди *** да дойдат на балканите!!!Който се смята за турчин има си държава-Турция!Който пък си мисли,че заграбеното от робството е вече негово,да си търси правата пак там в Турция,може даже да се оплаче и на арменския поп,ако иска!Но тази държава се нарича Република България и на нейната територия ВСИЧКО Е БЪЛГАРСКО!!!

57

ЕДНА БУРГАЗЛИЙКА

преди 16 години

исках да кажа "*** НАЦИОНАЛИСТ" - извинявам се на четящите коментара ми за правописните грешки , може да има и други

56

една бургазлийка

преди 16 години

Чистокръвна българка съм си и не съм от Комлука , а живея в идеален център Бургас. А ти не се крий зад този псевдноним Крали Марко, защото не си никакакъв герой , а път националист.Не симатизирам нито на националистите на Болен Сидеров, нито на турците, но ме е яд че такива плиткоумни същества, които нямат собствено мнение се водят по акъла на един болен мозък, който си позволява да обижда не само мен, като гражданин на Бургас, като ме нарича "овца ", и ме заплашва да ме бие с тояга, заради проваленият референдум, но си позволява да обижда премиера на България, който аз и ти сме си избрали. Така че не ме наричай нещастница, защото нещастника си ти .

55

!

преди 16 години

тея атакисти са болни мозъци братче... виж му само погледа на това *** на снимката

54

преди 16 години

Съгласен съм с 49, ако Волен искаше да има диалог - щеше да има. Но той явно иска насилие, както и всички негови скинари (хората под 60 годишна възраст, които го подкрепят) намиращи себе си само с криворазбрания национализъм. А за пенсиите, понеже са вече изкуфели е много трудно да приемат, че газовите камери не са решение. И така със скинарите и пенсионерите изчерпваме привържаниците на това движение, което аз несмятам за партия избщо.

53

jmi4ko

преди 16 години

абе *** с *** не виждаш ли какво става в тая ''държава''...даже е обидно и *** да те наричам

52

Грую

преди 16 години

Не знам от коя румелия си, но тия 65% са си ги прибрали още преди освобождението. Купили с цената на *** си, така да се каже.