49

Анонимен

преди 2 години

Златено, не чакай до есента. Бъди благородна до последно и се ваксинирай още няколко пъти това лято да спасиш околните....от себе си.

48

Анонимен

преди 2 години

Do 56 Глупости на търклета са твоите плещеници дето ги плещиш. Ваксинацията само стеснява пространството на вируса и по никакъв начин не може да го накара по-бързо да се променя. Колкото повече заразени, толкова повече вируси, колкото повече ваксинирани, толкова по-малко вируси

47

Коментар

преди 2 години

Ваксинираните мутанти са инкубатори на всевъзможни вируси,бацили и мутации!На тия заразители трябва да им се забрани да контактуват с нормалните хора!Опасни са за останалите!

46

Анонимен

преди 2 години

ваксарите са в ступор, бознали са се залудо. Сега следва да им вземат и картончетата. То и без това не им ги признават никъде, ама това е друго.

45

Анонимен

преди 2 години

На финала сме! Тихомълком народеца преболедува и готово.

44

Анонимен

преди 2 години

До случаен минувач - С ваксините, които в момента се употребяват, вече са ваксинирани стотици милиони души и няма нито един случай на предизвикано безплодие от тях. Така че лъжите ти няма да минат. Провокатор

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52 Глупости на търкалета.Точно имунизацията ПО ВРЕМЕ на епидемията кара вируса да мутира толкова бързо.Много светила във вирусологията го потвърдиха.

42

Анонимен

преди 2 години

До Златена Прекрасно би било, но не се заразяват,

41

Фин

преди 2 години

До Златена добро утро проваксърско ***. Президента е с куха кратуна според теб, така ли да те разбирам? Така или иначе повече от 5 милиона българи няма да се ваксинират, а на другите тази зима ще им се случат ужасни неща.

40

Анонимен

преди 2 години

Колкото по-бавно става ваксинацията, толкова повече пространство се отваря вирусът да си вихри, да мутира и да се появяват нови щамове. Одобрените ваксини се употребяват вече 11 месеца и вече са се натрупали много данни, че са безопасни. Който има ум в главата - да се ваксинира. Това ще го предпази

39

До Случаен минувач

преди 2 години

В Израел признавали макар и с половин уста. Оказало се че добавят съединения предизвикващи безплодие. Откъде ви идват на акъла тези измишльотини? Кажи ми, братле, като ги ръсиш тези глупости какво печелиш?

38

Анонимен

преди 2 години

201 болни има в интензивните,те са важните и трябва да се наблюдават.Колко нови заразени са открили е без значение,защото всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Важно е масовата ваксинация да се случи бързо,или пак ще има локдаун.Този вирус е направен в лаборатория-ФАКТ!

37

Случаен минувач

преди 2 години

До есента ще излязат нови мутации. Ето, дори в Израел признават, макар и с половин уста, че от индийския щам има ваксинирани и заразени. Така че ще пълним гушите на фармацевтичната индустрия с години! А най-важното - няма гаранция какво слагат в тези шишенца. Когато се опитаха да ваксинират против Ебола в Африка, избухна скандал, защото се оказа, че добавят съединения, предизвикващи безплодие.

36

Анонимен

преди 2 години

До ГаньоМнооого скучно и изтъркано. *** смени плочата.

35

Анонимен

преди 2 години

КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. А С ТЕЗИ ТЕМПОВЕ НА ВАКСИНИРАНЕ ВАКСИНАЦИОННИЯТ ПЛАН ЩЕ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕН ПРЕЗ 2023г. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ??

34

Анонимен

преди 2 години

До Факт Интересно че спомена пушачите и раковите заболявания...като правителствата са толкова загрижени за здравето на хората защо не забранят цигарите?Защо събираме пари за опрерации на болни деца и родители??? Милиони и милиарди за неработещи ваксини,но пари за операции няма.Как да им повярвам,че ги е грижа за моето и твоето здраве.

33

до 40

преди 2 години

В общи линии си прав: Какъвто е народът, такива са поолитици,лекари, учители и пр. Все пак, едва ли има друго съсловие, което е преболедувало в такива мащаби и вече има някакви антитела, поне за 7-8 месеца.

32

Анонимен

преди 2 години

Дайте списък на починалите, изгоря ми душата за информация!

31

До 39

преди 2 години

Тези медицински работници да не идват от друга нация. Каквато нацията такива и политиците, такива и лекарите!

30

Анонимен

преди 2 години

Само се чудя защо толкова ни агитират да се ваксинираме, като медицинските работници са ваксинирани на 20 %?