124

Време за промяна

преди 2 години

До Анонимен 143: Три мандата Бойко (бивш член на БКП) смело се опълчва (той си знае на кого) и си пълни чекмеджето. И още му е малко. По времето на Станишев влязохме в ЕС и бяхме на едно ниво с Румъния. Три мандата на Бойко сме все на опашката в ЕС, изоставаме и от предпоследните, с 30% по брутен национален продукт на глава от населението от Румъния. Смело се опълчвал Бойко? Срещу Божков, когато спрял да носи пачки. Национален герой (по корупция). Стига му толкова. Да се изнася докато още може

123

Анонимен

преди 2 години

140 Каломунистите ограбваха държавата 50 години, след 1989 продължиха, защото червеният октопод беше вплел едрите си пипала здраво в българската икономика. Съдът е червен, покриване червените олигарси . Само ГЕРБ се осмели, са се опълчи срещу червената хидра, но сгантасе разквича и извърши преврат. Посткомунисгическа България, е толкова разорявана от комунистите, че 10 години са твърде малко, за да се съвземе.

122

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 141: Можете да се изнасяте още сега. И с бат'си Бойко. И от САЩ вече го отписаха след балканският му поток.

121

Анонимен

преди 2 години

Повръща ни се, от червенатасган, след изборите, вън!

120

Време за промяна

преди 2 години

До Анонимен 137: Не ни баламосвай. Крадците виреят там, където са държавните поръчки и тези, които прибират рушвета от фирмите. След три мандата на Бойко и гербаджиите сме твърдо на опашката на ЕС - най-бедната и корумпирана държава, а той си пълнеше чекмеджето. Но това ще му е краят.

119

Анонимен

преди 2 години

Кутев, като си завършил режисура в Москва, снима ли, поне едно филмче бе, чичовото? Как стигна до тук? С партията, кърмилница, ли ? Обяви си имуществото.

118

Анонимен

преди 2 години

Еко е честна ***-нела от къде взима стотоци хиляди долари за образованието на синчето в САЩ? За такава като нея е логично то да учи в Русия, но да приватизаторите и кредитните милионери не разкостиха държавата, важно е да се говори за фотошопи с кюлчета и пачки, докато има хора източили милиарди.

117

Анонимен

преди 2 години

Няма по-нагли крадци от тези в руската БСП/ченгетата от ДС, все още към нея, съветниците на руския слуга Радев, в марионетното му правителство. Както и корумпираните съдии. Ще има нови дела и истината ще лъсне, защото, обвиненията вече отиват в Европейската прокуратура, при Кьовеши.

116

Тикволандия

преди 2 години

До Анонимен 127: Най-безсрамната политическа личност е бат'ти Бойко. Далаверите му едва сега започват да излизат наяве. Отървем ли се от Гешев, ще стане и клиент на прокуратурата. А Техноимпекс е дъвка за ***. Дружество ор 28 човека купува Техноимпекс. Нямаше и да чуем за него, ако не участваше и Корнелия Нинова. Гледаха под лупа и нищо не намериха. Ако имаше нещо нередно досега да са задействали прокуратурата. Затова са оставили с тая дъвка се занимават троловете като теб.

115

Анонимен

преди 2 години

Мафия

114

Анонимен

преди 2 години

До до 125Нинова е съсобствени на Техноимпекс в съдружие с още 16 членове на ГЕРБ, повечето бивши депутати. Това е лесно проверим факт, а ти си *** ***.

113

до 125

преди 2 години

Дни преди Нинова да купи за $70 хил. Техноимпекс в сметките му е имало над 1 млн. и 800 хил. лв.

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 116Не само мъже, нали сега жените са по големи ербапи от самите тех :)))) Като вземат да ти се перчат се чудиш какво да ги правиш, бой или секс :))

111

Анонимен

преди 2 години

До 122 Право на отговор Техноимпекс не е купен за 70 000 долара, а Нинова има дялове в него за 70 000 долара.

110

ФАКТ

преди 2 години

Този е съден и оправдан, а Бойко е съден и осъждан два пъти за разпространяване на лъжи и клевети-ФАКТ

109

Анонимен

преди 2 години

Корнелия Нинова приватизира Техноимпекс.Нинова е сред най-безсрамните политически личности."Нинова НЕ е проверявана от трима главни прокурори за приватизацията на "Техноимпекс" и това твърдение не е клевета!Цитираните пасажи от книгата - "КОРУПЦИЯТА", издадена от висшия съвет на БСП през 2001г., в която "Техноимпекс" е сочена за СЪМНИТЕЛНА СИВА СДЕЛКА,част от "бандитската приватизация", а приватизаторите са наречени "партийни парашутисти", "присвоявали предприятия чрез РМД", също не е клевета

108

Стефан

преди 2 години

Кутев,Кутев като те гледам с каква ярост защитаваш другарчето си нищо не се е променило същите сте си- Аз тебе ти на мене .Щом има ***...ци да гласуват за вас така ще бъде.Спасението е Европа като ви види,не че не знае какви сте да спре парите

107

Истината не е Гешев

преди 2 години

До до 115 И Техноимпекс? Не, не и Техноимпекс. Това е гербаджийска дъвка - най разследваната приватизационна сделка, и то не за да се прикрие нещо. Корнелия Нинова е купила акции от приватизираният Техноимпекс и ги е продала през фондовата борса. А в процедурата по приватизацията са участвали двама зам. министри от кабинета на Иван Костов. Ако имаше нещо нередно в това, че някой е купил и след това продал акции от Техноимпекс досега да са задействали прокуратурата. Гледаха под лупа и нищо!

106

-

преди 2 години

- Сестра ти е ....ва!- Нямам сестра бе!Няма значение - ...ва е!

105

Съдията

преди 2 години

Всичко е ясно. Да влезе убитият.