94

Анонимен

преди 2 години

Нека го кажем така. Предпочитам да пукна от вирус, отколкото от отровна ваксина, която доброволно съм си вкарал в тялото за вечни времена.

93

Анонимен

преди 2 години

Пфайзер предпазва от заразяване еди колко си процента според госпожата обаче в същото време в Израел където почти всички са ваксинирани се забелязва увеличаване на заразените дори сред ваксинираните. А сега де.

92

Анонимен

преди 2 години

Не е точно така. Всички които разпространямаха слухове за страшни странични ефекти и масова смърт от западните ваксини в същото време хвалеха руската ваксина и твърдяха по всички възможни медии че Спутник V няма нито един страничен ефект, да не говорим за нещо по-сериозно. Така че за Спутника имаше преекспониране в обратната посока, но тая ваксина пък я опроверга самата действителност. Половината болни в момента в Москва са ваксинирани.

91

до 95

преди 2 години

всъщност в САЩ направиха изследване и от 100 000 безсимптомни само 300 се оказаха заразни, т.е. безсимптомното разпространение е тотална лъжа и да го има е супер супер супер ултра рядко и съответно незначително!

90

Анонимен

преди 2 години

Пак не разбрахте, че човек който кара вируса безсимптомно го разпространява много по малко.

89

Просто и елементарно

преди 2 години

Не носиш маска - умираш!Не слагаш ваксина - умираш!Година и половина - убеждения, глоби, контрол...Защо съм жив, щом не нося маска и не съм ваксиниран?Обяснете ми...

88

Анонимен

преди 2 години

Коритаров се е заразил преди да изработи имунитет от ваксината. И умря от ковид. Не пишете глупости. Мир на праха му

87

Горд Бял Мъж

преди 2 години

съжалявам, но не мога да си позволя да спре да ми излита самолета, за да задоволя Ваксърският ви култ, имам още бели деца да правя, за да спасявам расата от изчезване!

86

Анонимен

преди 2 години

Ами много ви е страх от тия ваксини. Да се чуди човек, върха на медицинските биотехнологи са рнк ваксините, върха на човешкия гений и колко простотии се избълват.

85

Коритаров

преди 2 години

До шкембе войводаСупер са ваксините. Питайте сестра ми.И Коритаров, който почина едва ли не в ефир. Мир на праха му!

84

НЕ Е ПРЕЕКСПОНИРАНЕ

преди 2 години

Чиста анти-ваксинационна ПРОПАГАНДА от Кремъл и неговите слуги в България си беше, за да се забави ако може ваксинацията. Жалко, че освен сред неграмотните български русофили взе, че стана същото и в Русия дори и в по-големи мащаби.

83

Пишман профес

преди 2 години

Леле, тая професорка пък не знае, че ваксините пазят от боледуване, а не от разнасяне на вируси... демек ваксинираните са като младите - разнасят си вируси, но не боледуват. Но младите трябва да се ваксинират според нея, но защо? Но ваксинираните ще имат право да ходят в чужбина, а другите да стоят вкъщи ... защото кой разнася повече? ВАКСИНИРАНИТЕЕЕЕ

82

Швед

преди 2 години

Да допълня. За 7 000 000 ваксинирани има двама починали от астра. Няма други с опасни странични действия .

81

Клоунски Свят

преди 2 години

До Не!VAERS хваща само 0.1-1 % от ВСИЧКИ негативни случай на ВАКСИНАЦИЯ(каквато и да е)1-во системата е ДОБРОВОЛНА а не ЗАДЪЛЖИТЕЛНА(защо ли)2-ро поради 1 разчита само на съвестността на лекари/медицински работници да въвеждат данните.3-то - ФАКТ - КОВИ-ВАКСИТЕ регистрираха рекордно бързо летални и не-летални (но тежки) странични ефекти В ПЪТИ по бързо от КОЯТО и да е друга ваксина вписана 4-то Базирано на 0.1-1% някъде Март-Април беше изчислено че реалните смъртни случаи са 11-110К

80

Швед

преди 2 години

Швеция е ваксинирала с една доза над 7 000 000, при малко под 11 000 000 население. Стигнаха до групата 30-35 годишни. На есен почват гимназистите. Понеже често се дава Швеция за пример за лежерност, ами не е така. Тука антиваксъри нямат почва, щото никой не ги слуша. Има се доверие на експертите и докторите. Не на самозванци.

79

Баста

преди 2 години

Спрете тази фейк реклама на ваксини !

78

Шаши

преди 2 години

До МожелоНе зная за Дарвин и неговата еволюция. Обаче природата си знае работата. В нашите гени 8% са вируси. И ако си чел ,, Пътешествие на кораба Бийгъл" ще се замислиш.

77

Киндзадза

преди 2 години

Вече стана неприлично да се интересуваш, да се информираш, да оценяваш наличната информация, да мислиш критично. На почит е да слушаш телевизора и да се кланяш на Великия Ковид и на Свещените Ваксини. Всички останали са еретици антиваксъри и трябва да се сочат с пръст и да се отхвърлят от обществото. Те не се подчиняват на религиозните догми на ковид сектата.

76

Анонимен

преди 2 години

До тук само страничните ефекти са реалност, а за ползите нищо не се е разбрало. Въобще има ли ползи? Къде са. Още чакам да видя ползите от ваксините, ама страничните ефекти са налице.

75

Анонимен

преди 2 години

Преекспонирането на страничните ефекти на ваксините изплашило хората... Еее, НЕ е само тВа, бре.Изпитателен бульон от "не знам си кВо" с "дигитална следа", примесен с наночастици от около месец спира дъхЪ на играещите в реално време игрЪ PokemonGo 2021,при която следим на ваксаните доверчиви чифтокопитнипоставените им МАС адреси. Честно, вакси-желая ви здраве и да не се сбъднат най-лошите ми очаквания...НО, това-което го предположих година назад, към момента е ВЕЧЕ реалност.