50

Опа!

преди 3 години

И какво ще правят със дискриминацията в ЕС като ни залее и тука?Айде пак локдаун - друго спасение няма с вирусите!

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 47 Абе, ще прозвучи тъъпо, ама ми е интересно - я накарай някой от тия чипираните, да се скрие зад алуминиево фолио да видим дали сигналът ще изчезне?

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34 "..не са белтъци.." Алоо, ваксо-псевдо-експерта, кво се заяде с човека? Това, че е вмъкнал нещо, което не е на място, не значи, че другото, което пише не е вярно. Ще отречеш ли, че любимите ти ваксини карат клетките ти да произвеждат шипчестия протеин на вируса? Ако ще, ходи си прочети описанието на ваксините и пак ела! Проблемчето е, че тоя шипчест протеин мутира най-много. ..Ама кво ли ти пука, важното е да се изкажеш и да блеснеш...

47

Анонимен

преди 3 години

в момента съм на бачкане и засичам всички вакснати бчаходарение на сигнала който излъчват 12 цифрен номер.Пуснете си блутут и ще видите!Някой нови телефони искат да изтеглите find my bluetooth device!12 цифрен код и непознато устройство!!!хубавото е че дава и дистанцията до вакснатия като се отдалечиш и разтоянието също;)симпатяги вакснати ако знаете какво си набихте ще ревете!

46

Анонимен

преди 3 години

За последните седем дни в Израел няма нито един починал, а новите случаи са повече от два пъти по-малко от новите случаи в България на човек от населението. Явно ваксинирането работи.

45

hjhhhhf

преди 3 години

До дедовия 29. Щом не маркира и жълтъка, не ми я хвали. Да не говорим пък за черупката. :)

44

Анонимен

преди 3 години

125 новозаразени при тях явно е висок скок. При нас е статистика от най-добрите месеци.

43

стз

преди 3 години

чета и се чудя колко много неграмотно и просто население има в България - не напразно сме на първо място по смъртност и неваксинирани и докато другите цивилизовани държава наесен ще имат по-малка смъртност, в България пак ще е мазало, ама еди го обяснявай на *** балкански дет само ракия, сланина и сръбска музика му е в главата

42

Чичо Кольо

преди 3 години

Всички ОВАПЦАНИ/БОЦНАТИ/ВАКСНАТИ държави с АДЕНОВИРУСИТЕ И ГМО ОРГАНИЗМИТЕ им предстои крайният резултат от извършеният експеримент .

41

Анонимен

преди 3 години

Леле...тия се надупчиха всички ,но така им се полага на израелските ромове )

40

Иван

преди 3 години

Пак е пълно с неразбрали, които си мислят, че ваксината предпазва от заразяване. Ваксината предпазва от тежко протичане на заболяването. Ама чукча писатель, не читатель.

39

Анонимен

преди 3 години

Не ми е интересно да споря с неграмотни фанатици.

38

негласуващ

преди 3 години

Че нали Таканаречената "ваксина" е умишлено заразяване!Честито на печелившите!Мухаха!

37

Анонимен

преди 3 години

Не знам Делта ли е Гама ли е, но аз залагам на следния вариант: Ваксината те прави по-уязвим, след което иде "истинското" лекарство за вече осакатените (уж от варианти) ваксинирани. Фармафията протрива ръце за висока бройка ваксинирани нали така ? Нищо чудно да са приготвили лекарство, което обаче няма да струва 20 или 30 долара, ами примерно 200... на всеки 3 месеца. Ето така се прави добра печалба на гърба на болни хора.

36

Анонимен

преди 3 години

Мда. Експертна българско-ромска антиваксърска пропаганда.

35

Анонимен

преди 3 години

Ако не бяха ваксинирани щяха да имат 15000 а не 225. Толкова ли сте слепи за действителността! А пък тук експерт нарича днк белтък. Нямам думи! И той акъл раздава!

34

Анонимен

преди 3 години

Към 30.Днк и рнк не са белтъци. Сори! Не разбираш

33

Анонимен

преди 3 години

Голяма работа. Да се ваксинират на ново. Всяка сутрин преди кафето.

32

Анонимен

преди 3 години

А както вече стана ясно, вирусът мутира по-лесно когато се среща с ваксинирани... Интересно какъв ли ще бъде новият израелски щам, който ще се пръкне след като Делта мине през толкова ваксинирани хора?

31

Анонимен

преди 3 години

Другаретата нати-ваксъри. Другаре, тая битка отдавна я изгубихте. Разделихме се само по признака неуки-грамотни. Дори и тираничните режими, които в началото имаха нужда и полза от тая реторика вече я изоставиха. Остнахте само неграмотните, без политическата опека.