62

Анонимен

преди 2 години

До 44 "Страхливото кремълско джудже?! И ти ли си по-голям и по-смел от Путин бе, мишко? Ами разкажи ни за великите си подвизи, не се стеснявай.

61

Film

преди 2 години

130 милиона опасни,скоро ще ви стане тясно.Смърт или свобода. *** в русия след сталин няма нищо руско.

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 65 "И в САЩ е така, но само в Русия това е дискриминация." Защитата на общественото здраве не е "дискриминация" а въпроса тук не е това, че И в САЩ е така, а че когато Запада вземаше такива мерки, Путинистката пропаганда им се смееше (за пред собственото си население , разбира се), а сега бързо бързо се окопитиха, като ги перна вируса през зъбаците. Рано или късно неадекватностите на руснаците излизат наяве.

59

Анонимен

преди 2 години

И в САЩ е така, но само в Русия това е дискриминация.

58

Анонимен

преди 2 години

обяснете му на руския дребосък, че ваксината не е гаранция, че няма да се зарази ваксинирания, че ваксината не ги пази от вируса, че е експеримент, и че неваксинираните имат много по добър имунитет, защото дребния изглежда не е разбрал що за ваксина се предлага в момента и наказва собствената си нация

57

до 45 от славянин

преди 2 години

Странно каква заплаха за ваксинално защитените сме неваксинираните!? Май ваксизомбитата сте единствено за психиатрия!?

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 "И в Европа има разграничение на правата за ваксинирани и неваксинирани .. но ние си приказваме само за Русия." Приказваме си за Русия, защото само преди месец Русия използваше ограниченията за ваксинираните в Европа като пропаганда сред собственото си население да показва колко са несвободни на Запад, а сега обърнаха палачинката на 180 градуса. Като нагазиха в тинята защото са неграмотни тирани, изведнъж се оказа, че Запада ПАК е прав,а руснаците ПАК само фалшификати и партенки

55

славянин

преди 2 години

Учителят Беинса Дуно (Петър Дънов) е предсказал, че в бъдеще в Русия ще стане революция по-голяма от тази през 1917 и тамошните власти тъпо и упорито постепенно я заформят!

54

мангела меркел

преди 2 години

това е само за москва за определени сектори коетто не е правилно.и не ми хваляи в германистана човешки права има само за някой.

53

???

преди 2 години

Васинираните нали за това са ваксинирани за да не могат да се заразят? Нещо не разбирам.

52

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

До 55Грабвай самолета и идвай в България! Тук има РНК ваксина. Хакват ти иглата и си айляк.

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56 Oбвинявай онези келемета от щаба. Те плашеха хората цяла година с чували с трупове, детски площадки и тн. Отделно си противоречаха във всичко. Просто цялата тая работа с нощ и тези пресконференции, беше АНТИвсичко

50

Анонимен

преди 2 години

а ние България имаме около 3 милиона ваксини на склад и наесен ще трябва да ги изхвърляме

49

до 54 от 53

преди 2 години

Не съм ваксиниран, но не защото не искам. Няма РНК ваксини, а аз искам таква. Живея в Германия, а тук за свободна ваксинация има само АЗ.

48

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

До 44 Менте била?! Шушляк ! Спутник 5 e пъти по-качествена от отровата на АЗ, Файзер и т.н !

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53 Tи като си ваксиниран , какъв ти е проблема? Айде сега, ако ваксинираните не ги предпазва ваксината, тогава каква е файдата от нея ?

46

Анонимен

преди 2 години

Много наивно забравяте какво се случваше в България само преди 2 месеца, а преди това края на 2020. Аз лично познавам много хора, които се разболяха, а също лично и 2ма, които не оцеляха. Само мога да се радвам, че вече не живея в България, но ми е жал за роднините, които останаха. Есента ще дойде и това ще се случи и при нас. А може и преди това още.

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 И после лепнали един лозунг "свобода и демокрация" за оФсете

44

Анонимен

преди 2 години

Eвах ти умрялата цивилизация. За 20 години изкривиха и нарушиха всичко. Не можело да казваш на детето си какъв пол е, не можело да отказваш ваксина, не можело да наричаш нещатата с истинските им имена като C.иган и Кюмурите от Африка.....

43

до Неграмотен си ти

преди 2 години

толкоз си неграмотен че не забелязваш че се трият коментари и се пресват номерата - ходи ПЕША бе