40

Анонимен

преди 2 години

Патриотите като 1913 срещу всички.Всички знаем как свършва.

39

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Хубави снимки. Не видях агент Иван, Марешки, Султанка, Сашо Сиди и Джамбазки. Да не са на тежка маса???

38

До 41

преди 2 години

По същото правило, по което тези в Чикаго и Лондон също могат да гласуват. Капиш, ***?

37

Борето Братиньо

преди 2 години

Лошо им го нахендриха на патриотите. Основния им проблем не са секциите в Турция а машинното гласуване. Защото няма да успеят с купуването по Гетата. Орлите трудно ще се оправят с машините

36

полковник Колев

преди 2 години

Откъде накъде хора живеещи в Турция с турски имена и "култура" ще взимат участие в политическия живот на БГ....откъде накъде??? Дори живеещите в БГ турци е правилно да бъдат изключени от изборите....

35

Койчо

преди 2 години

Като чуя думата патриот и като ги познавам тези се побърквам от смях

34

Аууу

преди 2 години

Какъв патриотъм лъха от тази пасмина. Плащат със секциите в Турция? Макс 30000 гласа ще има от там за ДПС. А тези патерици и толкова няма да вземат в БГ.

33

смешки

преди 2 години

Ако тия са патриоти,то турците би трябвало да са освободители Не злоупотребямайте с термините,мола ви са!

32

Къде е

преди 2 години

Господин Джамбазки, който 10 г. е правил врътки за да отърве казармата. Той е баш воеводата. На него може някой да му повярва. Ю. Ангелов няма такава мушенническа харизма и е дребен шанаджия

31

Анонимен

преди 2 години

АХМЕД ДОГАН И ЕРДОГАН ПАДАТ ОТ СМЯХ КАТО ГЛЕДАТ КАКЪВ ОТПОР ИМА В БЪЛГАРИЯ-ЕДИН ФАЙТОН НАРОД!

30

г

преди 2 години

Всеки ден ще напъват завалийките. Това е най коалиция на тези избори. Дори партията на Божков и Възраждане са по- малко зло от тия !

29

Анонимен

преди 2 години

САМО ЕДИН ЕЛЕМЕНТАРЕН ПРИМЕР ЩЕ ВИ ДАМ:ПРЕДИ КОАЛИЦИЯТА ГЕРБ-ВМРО ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ,НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ НАМАЛЯВАШЕ С 40 000 ДУШИ НА ГОДИШНА БАЗА.ДНЕС СЛЕД УПРАВЛЕНИЕТО НА ТЕЗИ НА СНИМКАТА ВЪПРЕКИ ГРЪМКИТЕ ОБЕЩАНИЯ ЗА ДЕМОГРАФСКО СЪЖИВЯВАНЕ,НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ НАМАЛЯВА С 90 000 НА ГОДИНА ДВОЙНО ПОВЕЧЕ!НУЖЕН ЛИ Е КОМЕНТАР?

28

Анонимен

преди 2 години

по време на управлението на герб и вмро,делян пеевски и ахмед доган получиха несметни богатства без въобще да се напрягат...въпреки че дпс беше в опозиция.благодарение на вмро българия вече е официално ромският резерват на ес.

27

Запознат

преди 2 години

Сега ще ви светна за тактиката на Шкембе воеводите: плащат ви със *** от Норвегия, плащат със Македония, сега плащат със секциите в Турция. Очаквайте до 11.0+ всеки ден да ги публикуват във " свободните медии". Ще има протести и на границата. Продуцент на всичко това е един господин, който живее в едно имение на Росенец, нали се сещате, онова, при протестите къде шкембе войводите се скриха в ниша дупка.

26

Предприемач

преди 2 години

На агент Иван му пресяда агнето на чеверме за обяд, сън не спи, иска в парламента да е патерица пак на ДПС, да има за лапане. Ама свърши. В кофата, заедно със Сашо Сиди и Искрен Веселинов. Вие сте ***. Доказано.

25

Умберто Жеко

преди 2 години

Събрали се 100 Тина човека, Юлиян Ангелов е тартор, сигурно е черпил по някой лев. Желая им толкова гласове на 11 ти на Бг ИД ииотите. То дори и собствените им роднини няма да гласуват за тези ***

24

Анонимен

преди 2 години

горкичките "патриоти" как драпат да се докопат пак до лапачката .докато бяха във власта траеха и си правеха орталъка с дпс най- патриотките шинова и оназ скандалджийката калканджиева и певачката кристина за министри на културата ги гласят сигурно .

23

Анонимен

преди 2 години

На тия все турците са им виновни.Крепят се благодарение на страха на хората,ама хората не са глупави и им показаха червен картон.

22

Германец

преди 2 години

Патриотизмът е последното убежище на неудачника.-- Шекспир

21

Германец

преди 2 години

Виждам един файтон хора неудачници.