218

233

преди 2 години

До Анонимен 239 Я първо си изясни какво искаш да питаш, защото виждам, че си нямаш идея за какво говориш по неадекватните ти общи въпроси без никаква конкретика. Аз ти изнасям (и на тоя ***, на който отговарях) лекция по История, тъй че гледай да не ми губиш времето с общи приказки.

217

Анонимен

преди 2 години

До Тикволандия "И какво друго да предположим?" Ами, толкова си можете, това предполагате. Това какво ни интересува нас, нормалните хора?

216

Внимателно

преди 2 години

НАй жестоко поразени страни в Европа през 20 век са Полша,Беларусия,Украйна и Германия..Избити са зверски десетки милиони чрез обсебени от масови убиици подставени на власт в Берлин ..

215

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПродажни сме, защото си мечтаем за една уредена държава с висок стандарт, когато сме мързеливи и не се борим за държавата си. Не се борят нито нашите управници, нито държавната администрация, само някои частници, благодарение на които до някъде сме добре.

214

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 233Когато си подписал мирен договор с държава, която не го спазва, какво правиш? Какво правиш, когато съюзниците те нападат? И защо всички негативи от Втората Световна Война отиват автоматически към Русия, но не към Германия, която е нещо като "ръководител" на целия ЕС и окупатор дори сега. И знаете ли, защо Германия печели овации и поддръжка, само заради стандарта, за който всички мечтаят, нищо друго. Същото е и със САЩ. Това показва, колко сме продажни.

213

Тикволандия

преди 2 години

До Анонимен: И какво друго да предположим? Диктатът от САЩ си го имаме и сега. Достатъчно беше на времето Хилари Клинтън да се отбие за малко в България и строителството на АЕЦ Белене беше спряно. Зализаният хитрец Николай Младенов докладва, а Хилари написа "добра новина". Достатъчно беше от САЩ да заплашат Орешарски че ще си изгуби сметките в западни банки и проектът "Южен поток" беше спрян. И това си е чиста защита на американските интереси за наша сметка.

212

Анонимен

преди 2 години

До Тикволандия Русфилчетата винаги много "предполагате" и все в полза на Северноазиатското блато.

211

Тикволандия

преди 2 години

Благодарение на Русия и Китай светът не е еднополюсен и това е добре за държави като нашата. Ако ги нямаше тях, САЩ щяха да имат тотален контрол над целият свят и можем само да гадаем как щяха да злоупотребяват с това.

210

Малко за политика

преди 2 години

Накъде трябва да върви ЕС? Към конфронтация или към сътрудничество с Русия. Това е въпросът - какво печелим от конфронтацията?

209

Анонимен

преди 2 години

До Христо Христов "ако беше точно така, обясни плийз, защо Британия не обяви война на СССР, а само на германия?" Плийз? Ахахахаха. Откога руските слуги ползвате Английски език? Зщото Хитлер е задействал Англо-Полското съглашение от 39та, според което се задължават да си помогнат в случай на агресия. От друга страна руснаците са твърдяли, че са в Полша за да "помагат" на страната и са там като съюзници,а не като завоеватели. Точно както комунистите винаги са правели, когато окупират някоя държава

208

Реалист

преди 2 години

Dnes.bg, нещо сте се объркали, 80 години от съвмествното нашествие на нацисти и комунисти над народите в Европа. Това, че не са се скарали помежду си по едно време, са дребни подробности. Нека да спрем да разпространяваме болшевишка пропаганда. Всички имат достъ до информация вече и е кристално ясно какво се е случило.

207

Hmmm

преди 2 години

Върви пазърлък за разделението на баницата на света. Новата дигитална валута: коя ще е, една ли ще е или ще са няколко валутни зони. Шайката на Путин иска място на трапезата но не му дават а Китай се мисли за Поднебесна. Затова вероятно ще са няколко зони, затова Британия се отделя. Нито Русия нито САЩ са заинтересовани от силна Европа, Путин намеква, че отбраната на Европа е слаба....Горко И на България - с този пълзящ руски преврат на "умните и т.н", ще отиде в евразия.

206

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше Русия, сащ и англия щяха да изгубят войната!

205

Анонимен

преди 2 години

Русия е умрела у кожата си. Хипофизното джудже заплашва с анимация. Скрил се е в бункера. Жалка работа ша знайти....

204

Новината

преди 2 години

В дните предшестващи 80-ата годишнина от началото на Великата отечествена война (в дните около 16.06.), най-малко 7 руски бойни кораби от състава на ТОФ ВМФ РФ се приближиха към най-голямата пиндостанска военноморска база на Хавайте и се разположиха на 40 км от пиндостанските териториални води. В състава на съединението са забелязани ракетния крейцер Варяг, фрегатата Маршал Шапошников, БПК Адмирал Пантелеев, три корвети и военният разузнавателен надводен комплекс Маршал Крылов.

203

Анонимен

преди 2 години

Трябва да си сляп, за да не видиш, че то въоръжаването на САЩ, КИТАЙ, РУСИЯ, ФРАНЦИЯ и няколко други никога не е спирало, а надпреварата си върви с пълни обороти. _Разоръжаването важи само за малките държави, дето им се връзват.

202

Ученика

преди 2 години

Путни бой...

201

Анонимен

преди 2 години

Браво на Путин!

200

Дановски

преди 2 години

Президентът на Русия Владимир Путин дава пореден положителен импулс с разсъжденията си в статията, публикувана в германския седмичник "Цайт" във връзка с 80-ата годишнина от началото на Великата Отечествена война и озаглавена "Да бъдем отворени независимо от миналото". Надявам се, че този импулс ще бъде чут, подкрепен и развит от европейските политици, за да има Мир в Европа, да има Мир на планетата.

199

до 216

преди 2 години

До Анонимен-*** това е клонинг на Путин,истинският Путин отдавна не е между живите.