28

ОТ ДУПНИЦА ani__899

преди 16 години

не мисля че на тебе ,,анонимния " ти е промит мозъка ! порасни малко,не мисли за работа по магистралите че там няма да искараш нито лев!последните *** ,които видях в софия -бяха с кални токове на обувките,жалко,жалко,а братята ,,греят"!кой коментираш-ще ти отговоря-хората ,които никога няма да станеш!!!живей си на смени и не взимай неадекватно отношение..

27

ОТ ДУПНИЦА ani__899

преди 16 години

А ,,ЗАПАДНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ ДА СИ СНИМАТ ТЕХНИТЕ ДЕЦА ПСИХОПАТЧЕТА ДЕТО СИ ГИ ОТГЛЕЖДАТ В ТЯХНОТО СИ ОБЩЕСТВО,А НЕ САМО ДА ИСКАТ И ,,РАЗУЗНАВАТ КАКВО ПРАВИМЕ НИЕ-БИЛО ЧРЕЗ ПРАЩАНЕ НА УЖ АКТИВИСТИ НА ЛИЧНИ НАЧАЛА ,ДА ГИ ВНЕДРЯВАТ ДА ЖИВЕЯТ В БЪЛГАРСКИ СЕМЕЙСТВА-УЖ ДА УЧЕЛИ БЪЛ.ЕЗИК,А ТЕ ГО ЗНАЯТ ПЕРФЕКТНО..И Т.НИНАЧЕ КОИ ЗНАЕ КАКВА СЕНЗАЦИЯ Е СТАНАЛО-НЯКОЙ СЕ СРЕШНАЛ С НЯКОЙ,А АКО НЕ БЕШЕ РАЗБРАЛО ОБЩЕСТВОТО,,ИЗНЕВЯРАТА НЕ Е СТАВАЛА-НАЛИ ТАКА??ХАЙДЕ ,ХАЙДЕ ИЗЛАГАТ СЕ ВСИЧКИ.КАРАЙТЕ МАЛКО ПО-ЛИБЕРАЛНО!# ani__899 DUPNICA 28 март 2008САМО щЕ ВИ КАЖА -НЕ ПЛЮЙТЕ ПО ,,МОМчЕТАТА,ЗАЩОТО КОГАТО ,,ДАРЯВАТ ПО ДОМОВЕТЕ И ДЕЦКИТЕ ГРАДИНИ ЗА КОЛЕДА ИЛИ ПРОСТО ЕЙ ТАКА ,И ОПРАВИХА ГРАДИНКИТЕ ,МРЪСОТИЯТА ПО УЛИЦИТЕ,РЕМОНТИРАТ УчИЛИщАТА В МОМЕНТА-НЕ ВИЖДАТЕ ВИЕ ,,СОФИЯНЦИ.ВСЕ ПАК И ДА СА ДАВАЛИ ПАРИ НА НЯКОЙ-ОТГОРЕ-ТЕ СА ПРИ ВАС В СОФИЯ .ПРИ ВАС СЕ ХАРЧАТ ТЕЯ ПАРИ -А ВИНАГИ Е ИМАЛО КОЙ ДА ВЗИМА И КОИ ДА ДАВА-ТАКА чЕ НИщО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО!!А В МОМЕНТА СЕ ,,ИЗКУПВА ЖЕРТВА-НО НЕ СЕ ЗНАЕ КОЯ щЕ Е ТЯ?!НО СЪМ УБЕДЕНА ,чЕ КОЙТО ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА НАПРАВИ ПАРИ ИЛИ ДА ВЗЕМЕ -НЯМА ДА ОТКАЖЕ!НЕ БЪДЕТЕ СМЕЛИ ,ЗАТОВА В СВОИТЕ ИЗКАЗВАНИЯ И ПЛюВАНИЯ!!!!

26

преди 16 години

25 ти май се връщаш от изтощителен труд по италианските магистрали? Ума ти е промит и изчистен от порочни мисли против "добрите момчета" :) Ходи на лекар докато е време, това отдолу се ремонтира, но това в главата - много трудно...

25

ОТ ДУПНИЦА ani__899

преди 16 години

това са едни амбициозни момчета-къдърни,спос и пълни с енергия и хъс! много могат само да им завидят,,на братята,но те са тези които помагат на хората да видят резултати и промени в град ДУПНИЦА.Браво момчета -населението ви обича и подкрепя!Нека старата номенклатура да ,,помага,а не да се меси и пречи!Идеите им са най-добрите ,за младите хора и за цялото общество! Успехи!!!

24

АнтиМутраген

преди 16 години

СПОРЕД МЕН МУТРИТЕ, ЧЕНГЕТАТА И ПОЛИТИЦИТЕ СА ЕДНО - и това е много лошо за всички (с иключение на престъпниците и мошениците, към които видно принадлежите и Вие) - в БГ честните хора са смачкани, прогресират само гъзолизците и слагачите - хората без морал и принципи

23

bebe

преди 16 години

Нещо си се объркал/а/. Мутрите, ченгетата и министрите пряко и вулгарно ни засягат - всеки един от нас поименно. Както вече писах - БГ е феодална държава, в която "гражданите - роби " имат само задължения - да плащат данъци, акцизи, чудовищни цени на горивата и енергоресурсите. Правото им е да мълчат и да слушат.Я се опитай ти да се опълчиш на някой местен робовладелец из страната да те питам дали ще оцелееш 1 месец???

22

Галев

преди 16 години

Когато си виждал пушка само на филм, или си стрелял на стрелбишето в увеселителния парк докато си държиш захарния памук, или когато си прекалил с Counter strike можеш да си позволиш да казваш че ще изтрепеш всики мутри, ако дойдат пред вас. Проблема е в тези, за които гласувате на изборите и които толерират мафията - при това показно. Проблема също е във всички нас, защото търпим невероятната наглост на политици и мутри. И в другите страни има мафия, която се толерира от властта, но не го правят с такава показност, наглост и самочувствие. Какво друго може да се очаква, когато цяло едно поколение е възпитавано да подражава на "героичното" поведение на мутровидни елементи.

21

еко

преди 16 години

На 19.Грешиш приятелю! Българите не са нито некадърни , нито *** , нито мързеливи!Бедни са защото не искат да работят на някой феодал за жълти стотинки.Виж какво правят в чужбина, когато отидат на работа!.В РБ око си умен и талантлив първо не ти плащат както трябва , второ се отнасят с тебе като със слуга , а ако си младо и хубаво момиче те използват и за друго.Въобще , където и да работиш в РБ , каквото и да работиш на тебе гледат и се отнасят , като обслужващ персонал.Тия дето ги разправяш за предприемчивост и упорита работа са врели некипели. Трябва да имаш първоначален капитал и тласък от високо место , за да те пуснат да си развиваш придприемчивостта.Отделно ще трябва системно да се отчиташ системно , където ти кажат.В определен момент , ако решат че им трябва твоя бизнес може да се окажеш с куршум в главата.Защо да се правят тези хора на нещо , което няма да е за дълго , защо да ратайстват на местните феодали?

20

преди 16 години

според мен са достойни хора готови за политическо бъдеще президент и министър председател примерно.харесват ми и са уважавани бизнесмени и много са направили за Р.Б.

19

преди 16 години

Мутрите, политиците и ченгетата не са проблем за обикновения гражданин на България. Проблемът е, че този гражданин е мързелив, ***, некадърен и е голяма работа само пред компютъра. Защото сте овце 90 процента и си заслужавате мизерията и управниците. Човек, предприемчив и работлив винаги ще намери пътя. Но се иска постоянств и работа. Не става с чалга, лежане и обикаляне по заведения, и кафета.

18

samurai

преди 16 години

znaete li kolko mi puka che njakoi ste me nameril po Ip to i t.n. i 50 djipa da parkirat predi da stignat do men 5tima ste sam gi zakolil

17

преди 16 години

proslavi???a PETKOV????

16

123

преди 16 години

То като им видиш сурата на тия двамата, само за куршум са. Летете куршуми по националните предатели.

15

Jordan_13

преди 16 години

И какво? Вечно ли ще живеете в страх от мутроподобните ***? Че какво като дойдат и си паркират джиповете? Ние пък можем да паркираме пушкалата си на прозорците и д аим светнем по едно олово в животинските кратуни. Време е всички Българи да се възправят срещу злото, родено от ДС и евреите - българската мафия. Без страх. Бог е с нас. Смърт за мутрите и техните родове!

14

TONY

преди 16 години

половината италианци незнаят къде е България,другата половина знаят само Стойчков,а тая журналистка е сигурно от тяхната телевизия "7 дни".Много им дреме за нас,в момента те са толкова зле и все по зле стават

13

преди 16 години

parkirat s djipove do edno vreme, posle vse idva moment nqkoi da gi parkira v ne6to drugo paralelepipedno

12

Информатор

преди 16 години

До N:8 - Така не помагаш на свободното слово, но принципно си прав. Изскачат адреси, телефони и имена на лицата и фирмата, която ви е Интернет доставчик. Колкото и коректен да е доставчика, едва ли ще рискува толкова, че да не предостави информацията на този, който ви търси. И после да няма нервни пристъпи, когато паркират квадратните джипове пред вашия вход ;-)

11

Kolega

преди 16 години

Do 8... Nemashe ni IP ni DNS... Kukite ne iskaha rushveti EjPIES...;)))Ne me biahte oshte osvetili...i mojeh da rabotia ,a ne da pravia na KUSOGLED cajko-zabutan mnogo nekaduren programist... Ne znaeh nishto za piesata "MIJI DA TE DOIM".... biah naiven PATRIOT i dobur priatel...

10

преди 16 години

***

9

Kolega...

преди 16 години

Ченгетата бяха чисто и просто *** мицифайки...немаше ги и *** им т.н. наречените МУТРИ.... Тоя ДЕБЕЛ СЕЛСКИ ПУХЛИО още не беше вкарал на екрана репликата "РОДНИНА - МИЛИЦИОНЕР, РОДНИНА-МИЛИЦИОНЕР...."... ЧЕНГЕТАТА не бяха създали държавата на ПРОСТИТУТКИТЕ.... Жените бияха скромни и порядъчни и ни искаха мъже а не ***... БИЙ ЧЕНГЕТО ПО ГЛАВАТА БИЙ,БИЙ,БИЙ...