13

Анонимен

преди 2 години

Всичко лошо тръгва от София- корупцията по високите етажи прави възможно корупцията да е повсеместна. Олигарсите и най-големите престъпници са в София. Всичко добро също тръгва от София- НО ТАКОВА НЯМА! 30 години София не може да се справи и България е затънала до шия в корупция. София е цирей на *** на България и докато това панелно гето е фактор то България няма да се оправи. Осъзнайте го! 30 години тотален провал на София и софиянци! Нужна е промяна!

12

Анонимен

преди 2 години

Римляни?

11

Анонимен

преди 2 години

Тук виждам в коментарите ,че пак искат да обвинят определена група от хора.Но това не помага.Масов е проблема и не е само в малцинствените група. Всичко идва от липсата на справедлива съдебна система. САЩ поема инициатива ,надявам се и ЕС и ЕК да се вземат в ръце и можеби ще започне да се работи в правилната посока.Днес освен наръган в София имаше и нахапана от питбул жена.Това не е столица ,а някакъв пародиино-трагичен град на зли създания в който няма закони ,а само улична справедливост.

10

Анонимен

преди 2 години

Нямате правосъдие щото цялата ви държава е концентрирана в София, следователно нямате правосъдие заради софиянци. Корумпирани сте заради софиянци. Последна дупка на кавалла сте заради софиянци. Кое не е ясно? Ако комунистите не бяха направили така всичко да отива в София нямаше да е така. И софиянци нямаше да са простаци, престъпници и меки марии, които не могат да извоюват справедливост и само се оплакват.

9

Анонимен

преди 2 години

Не е проблема само София.Колко жертви има от катастрофи и няма ден без убийство. И отново не е само в София ,а в цялата държава е така.Нямаме правосъдие и нямаме и материал.Бойко го каза преди години ,след него един от БСП също и са абсолютно прави.Баща ми казваше има ли стадо ***?След моя проверка се оказа ,че има.Но ние не сме стадо,няма как ние сме зли хора.

8

Анонимен

преди 2 години

Те Българите много се обичат помежду си и затова се бият и обират помежду си.И затова са обичани по целия свят.

7

Анонимен

преди 2 години

Софиянци, сър. Най-кофти матряла, най-корумпираните политици в ЕС, най-долните олигарси в ЕС. Къде са? В София естествено. Трябва да градим нова България с нова столица иначе няма да се оправим.

6

Анонимен

преди 2 години

Борисов трябва да бъде разпитан!

5

Анонимен

преди 2 години

Защо точно в тролей а не в трамвай или автобус? Гешев да слага каскета и да отива да разследва

4

Анонимен

преди 2 години

А оня с ножа даже не е и прегледан - директно е освободен!

3

Анонимен

преди 2 години

Да не е отново Стоян Колев?Миналата седмица вилнееше из София с мачете

2

Анонимен

преди 2 години

Според л-йняните вселенски духовни закони нямало нужда да променяш света,трябва първо да промениш себе си!!

1

Анонимен

преди 2 години

Промяната на Радев