15

Анонимен

преди 2 години

Президента да се заеме лично с проблема, датите 19-30.06 да се обявят за дни на траур!

14

Анонимен

преди 2 години

Добре го е застрелял, държавата като спи и не се грижи за уличните песове! Обиколил съм почти цяла западна Европа , плюс Щатите и Канада( Изтока въобще не го броя),но такива глутници от кучета, само тук има. Нито закони, нито пък някои спазва нещо, пълна анархия сме.

13

Анонимен

преди 2 години

Aбдикирането на държавата от проблемите на бездомните животни води до това. Отделно никой не плаща данъци за притежание на животно и въобще, свободия до шия.

12

Анонимен

преди 2 години

В тая държава само престъпленията срещу кучетата се разследват

11

25464

преди 2 години

Куче никой няма да утрепе случайно...Най-вероятно е ухапало някой...Не оправдавам естествено това действие, животното е трябвало да бъде в приют!И кво толкова разследват - след като е застреляно, значи или е някой ловец, или полицай, или военен го е застрелял.Все едно Тутракан е Тексас, че всеки да е с оръжие!

10

Анонимен

преди 2 години

Понеже си нямат друга работа следователите да седнат да разследват гръмнато куче, докато братята роми си правят каквото искат... страотна държава

9

А Х

преди 2 години

Човек бих го опаткал с удоволствие,но животно не мога да убия.Хората са гадни типчета.Животинката нищо не му прави,а той го тормози и бие.Ако трябва да се изтребват разни същества из тази планетатова не са кучетата и котките,а големоухите и гърбоноси организми,както и ония,които населяват Африка.И в Азия има много.Патроните няма да стигнат за там.

8

Ккк

преди 2 години

В Германия как не застрелват улични кучета. У нас по Закона за защита на животните кучетата са на улицата. Прибират ги временно, кастрират ги, ваксинират ги, турят им една обица на ухото и ги пускат обратно по закон. Ако не спазят закона, кучезащитниците ходят с журналисти да ги изваждат от кучкарниците.

7

Киро

преди 2 години

Полицията разследва, медиите пишат.Пълнеж от двете страни.Иначе жалко за кучето

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 - пожизнен роб не е приятел.

5

Анонимен

преди 2 години

Кучето е най-добрият приятел на човека никога няма да те предаде

4

Анонимен

преди 2 години

До Комуниста ...Изрева мощно и безсмислено човекомразеца... Кучкар=психар :)

3

Злото Куче

преди 2 години

.......... п.с. Любители на кучета - покажете любовта си към четирикраките си приятелчета . Приберете ги в къщите си , за да не се налага Господ да ги прибира .

2

Анонимен

преди 2 години

Разследват, убийство, куче.. в България не се разследват убийци на хора камо ли на куче, на тази новина и първоклаците ще ви се смеят

1

Анонимен

преди 2 години

Бездомни кучета нападат деца, баби, всякакви хора - не е проблем, обикновено нещо. Убито бездомно куче - престъпление, производство