6

Анонимен

преди 2 години

като пукат гуми и дигат с паяци - и българи няма да намерят вече

5

Гошо

преди 2 години

Ние винаги сме били нискобюджетна дестинация за отпадъка на Европа. Не защото е хубаво, а защото ***, които консумират са без пари, според техния треторазряден начин и стандарт на живот. Тук няма да дойде уважаван хирург, инженер, ИТ специалист, адвокат от Англия, Холандия, Франция, Германия, Русия и т.н. Тези хора може да ги засечете на нормални места за почивка с бели държави. Разликата е от тук до Марс. Огледайте се в каква *** живеем.

4

Анонимен

преди 2 години

Продължава пропагандната атака на руските слуги, че руските туристи са ни особено важни, когато истината лъсна: на Русия й е важно да идват у нас: защото им е хубаво и изгодно тук и защото покрай туризма спокойно си вихрят шпионската и другата деструктивна дейност. Спомняте ли си, как се заканваха, че заради влошениет отношения щели да пренасочат туристите си към Турция и Сочи. Какво стана? Защо така пак са тук?

3

бай онзи

преди 2 години

айде не, не искам да чувам блядска реч, да си цъкат на Крим и ТурцияКойто пере пари през огромните хотели да му мисли ....

2

Гошо

преди 2 години

Единствената надежда е метеорит да падне там и да се започне отначало. Основният проблем е, че ще унищожим и гръцките плажове - за съжаление всеки втори се евакуира със страшна сила на юг. Още по-лошото е, че вече има и български хотели. Всичко, до което сме се докоснали някога и е пипнала българска ръка, тъне в разруха, мръсотия, благодарение на вроденото слабоумие на тази нация. Толкоз.

1

Анонимен

преди 2 години

Ами чакайте си ги! Те вече си отмениха резервациите у нас и си ги направиха другаде.