114

Анонимен

преди 2 години

Скалъпено изследване с малко и нагласени бройки хора. От 11 области в България дори нямат проучвания. Или пък са имали и са ги махнали, защото не им е харесала бройката. Това са 39% от областите в България, а те тръгнали със бомбастичните заглавия: 43% от имали досег... Свършете си работата и направете проверки на това нагласено проучване!

113

дядо Лико

преди 2 години

На 15 април си направих антигенен тест който показа, че нямам изградени антитела и се записах за ваксиниране. На 1 юни направих кръвен тест (профил за диабетик) и антигенен тест, който показа че имам изградени антитела , и съм изкарал заболяването "на крак", безсимптомно. След две седмици трябва да пътувам до Германия и отидох до РЗИ. Показах им регистрация и кодове от лабораторията, на което ми отговориха, че трябва да ме глобят, защото не съм бил поставен под карантина. А за да мога да пътувам, ми казаха да се ваксинирам, нищо че имам антитела.

112

Анонимен

преди 2 години

Как с няма и 3000 проби правите статистическо проучване за страна от близо 7млн жители не ми става ясно, такава математика не съм учил...

111

Анонимен

преди 2 години

2 статии сте пуснали с това изследване. Явно много държите да ни отправите послание!

110

Анонимен

преди 2 години

Значи все пак има разлика между антителата на преболедувал и ваксиниран, щом успяват да ги различат.

109

Анонимен

преди 2 години

А ваксзомбитата продължават да кудкудякат, че ако чакаме да се заразим, няма да остане жив човек на планетата. Пък то половината българи го изкарали -кой разбрал, кой не разбрал.

108

Анонимен

преди 2 години

Това ми навява на незаконно използване на дадени кръвни проби за други цели...Даже и да е с добри намерения, пак нямат право. В щатите за такова нещо ще ги скъсат от дела и обезщетения

107

Анонимен

преди 2 години

Това са данни от една лаборатория, не може така да се обобщава за цялата страна. Вероятно е в големите градове процента да е горе долу толкова, а в малките села по-малко, там хората не са толкова нагъсто.

106

Анонимен

преди 2 години

"взети в различни дни и градове на случаен принцип."Какво ще рече това на "случаен принцип"? Хващат те на уличата и взимат проба, независимо от желанието ти?

105

Анонимен

преди 2 години

Като познавам естеството на Българина и начина му на забавления, както и "уважението", което има към ковида, то бих пресметнал, че са най малко 85 %. Останалите 15 са асоциалната част на населението или някои живущи в горите / безлюдните села без ток и връзка с външния свят... Тези цифри са ала бала.

104

Над 50%

преди 2 години

Дори и повече са го преболедували-със или без симптоми.Когато боледувахме миналия октомври целия квартал бяха болни ,със съседите си говорихме през терасите ,но напр.само 4 души от блока бяха официално тествани от 22 болни-беше един хаос ,едно мотаене по лични лекари ,РЗИ ,лаборатории и накрая личните ни лекуваха по телефона без изследване/то ще си умреш от опашки/. Мисля ,че половината население го изкара и си има естествен имунитет

103

Анонимен

преди 2 години

Сега да не се окаже, че всъщност сме с най-ниската смъртност от ковид при такава бройка на преболедували?

102

9988

преди 2 години

До ХахахаТи о.л.и.г.о.ф.р.е.н. ли си или да?

101

Хахаха

преди 2 години

Аааа не по добре е Холандия Слави да куцука из парламента и да се мазни на президента комунист

100

Хладилен монтьор

преди 2 години

Супер разбирач:Поне оправихме хладилниците за кремвирши "Леки" да бачкат на минус 80 градуса!

99

Споко

преди 2 години

Като се върне БоКо ....на бял кон да управлява държавата.... ваксинацията ще е задължителна за всички .....все пак трябва да лижи *** си господари....!!!!

98

Анонимен

преди 2 години

Изследвани са били проби на хора, които са посетили по някакъв повод лабораториите в последните дни на май и началото на юни.Как така ще тестват без разрешение!!!!

97

Обаче...

преди 2 години

ЕС има договор за доставка на ваксини до 2024-та! Така че, гледайте TV, там е истината! Очаквайте сибирския, амазонския и сахарския щам съвсем скоро! Гледайте TV! Там ще ви кажат!! Хахаххахахах

96

Анонимен

преди 2 години

Аз само да питам кой е дал съгласието си да му тестват пробите за тая измишльотина... как така, без да се информира пациента на лабораторията...нещо ЗЗЛД и санкции... трябва прокуратурата да се самосезира за това нарушение.

95

До 94

преди 2 години

Еми затова сме дъното на Европа. Клечките му пречали. *** и егоисти