36

Анонимен

преди 2 години

Доц. Петрова разкри, че оригиналният щам А не е възникнал в Китай, а в Австралия и след мутация отишъл в китайския град Ухан. Щам В заразява цял Китай и цяла Азия. Оригиналният щам А е най-разпространен в Австралия и в САЩ, а от китайския щам В се е появил третият щам С, който заразява цяла Европа. Доц. Петрова каза това преди месеци и по онова време не бяха излезли още имената на вируса с гръцки букви. Но е много вероятно (л.мнение) щом е най-разпространен в САЩ ориг.щам да е изпуснат от там

35

6

преди 2 години

Конспиративни теории за простолюдието!Американска оферта!Когато държавите изпаднат в тежка криза техните управници изнасят проблемите навън с войни и подобни псевдонаучни лъжи!

34

Totenkopf

преди 2 години

Юдео-масоните пуснаха вируса с цел да избият възрастното население на планетата. Бойко (Барух) Борисов знаеше това и затова, както сам си призна "оставил вирусът да вилнее", резултатите са видими за всички.

33

Луппен

преди 2 години

Само Луд може да Бяга от Раят на Китайският Комунизъм! Още повече в Африканската Колония на Юдея!!

32

абсурд

преди 2 години

Изпуснат е, но не случайно. В тези лаборатории има такива вируси, които могат да затрият земята. Като се има предвид, че коронавирусът не е чак толкова заразен е абсолютно невъзможно да е изпуснат случайно.

31

Анонимен

преди 2 години

Е, ние щото не знаехме, та трябваше специално некъф актьор да се прави на шпионин и да издаде тайната! Да бяха питали, щяхме да им кажем! А чия е лабораторията да им кажем ли или ще чакат друг "шпионин" да издаде още нещо? Или тоя въпрос е малко неудобен?

30

Анонимен

преди 2 години

Що бягат бе? И все в една посока бягат.

29

Гошо

преди 2 години

Ами ако дезертира някой американец

28

Анонимен

преди 2 години

,, Твърди се.. '',, говори се.. '' Краварска им работа.

27

Китай Победи

преди 2 години

време е Юдею-Семитите от Ню Йорк да се преместят в Шанхай, Западните им Гостоприемници са в последните си дни! След 1000 години, Белите като се изчистят от *** може и да са Велики Отново!!

26

Анонимен

преди 2 години

и някой им вярва???!!! тоя "шпионин" е от същото издателство, като английския "новичок"!

25

Анонимен

преди 2 години

При условие, че Джордж Сорос е финансирал лабораторията в Ухан. Напълно е възможно вируса да е култивиран при лабораторни условия и "случайно" изпуснат за световен тест. Господин Джорж Сорос като световен меценат инвистира в научни разработки по цял свят.

24

Троянски Кон

преди 2 години

поредният Китайски агент успешно инсталиран в САЩ!

23

Гошо

преди 2 години

До Анонимен 22 Прав си, *** в Китай почти не съм виждал, а пък *** квартал хептем

22

И рече Симеон 2:

преди 2 години

"*** гадно - бий се като мъж"Кой го казва само!

21

до 23

преди 2 години

Щерю, Щерю, наивен си, щом още не си разбрал, че Китай не плаща на никой - всички плащат на Китай!

20

Този е

преди 2 години

НадЦенил Джендрифицираният Запад - трябваше да си стои при Великият Лидер Жи, който опложда като истински мъж млади китайки за да създава следващото поколение от Пролетарии - Милиардери! в момента в големите китайски градове, всеки 10-ти и Милионер в Бетджаминки, а скоро всеки 5-ти!!

19

Щерю

преди 2 години

Сега Китай солено да плащат с десетилетия пари на целия свят...

18

Анонимен

преди 2 години

По съм склонен да вярвам, че Китайски министър ще забегне в САЩ и ще заживее е имение някъде из Колорадо. От колкото, че Американски конгресмен ще избяга в Китай и ще живее в луксозна панелка в Шанхай. Бил съм и в двете държави и честно да си призная ако трябва да избирам къде да живя.. Ще избера САЩ. Защо във всеки град в САЩ има китайски квартал, а в нито един Китайски град няма Американски квартал?? Да помислим..

17

Анонимен

преди 2 години

Вирусът основно се разработваше за русняци, но не остана време да се довърши. Сега постепенно мутира и вчера в Москва имаше най-много заразени от началото на пандемията. В много случаи се оказа и че ваксините не действат, защото има доста заболели с ваксинации. Но крайният резултат трябваше да бъде пандемия опустушаваща Сибир. Изпускането му ... работата!