16

Анонимен

преди 2 години

По закон шахтата принадлежи на някой и той е отговорен какво става там.В България няма уважение кьм чуждата собственост, някой решил да се възползва от шахта и си оставил рьцете. Някой друг е правил нещо и оголил на 1вия кабела.Който не знае какво е протон (в случая шахтата) и електрон (стълбата на която се опрял) получава се токов удар. Общинските полицейски служители сьщо са виновни че не са санкционарирали всичките нарушители там.Ало Таню най вече защото им се меши.

15

Анонимен

преди 2 години

До 71аг ------ "Но, пострадалият и баща му като са преминавали, от къде са идвали, накъде са отивали, какво са правили на едното и другото място, с кого са се срещали, кой е свидетел?" ---- Како общо има това с инцидента ?

14

Анонимен

преди 2 години

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!

13

ано23

преди 2 години

Всеки от вас/нас има като минимум поне един контакт, щепсел, ключ за лампа и т.н. електро-инсталационна точка във дома си и тази точка е по смисъла на закона незаконна, нелегална, не документирана, няма я в строителният, техническият и какъвто и да е план на сградата, монтирана е НЕ от ПРАВОСПОСОБЕН електротехник, каквото е формалното законово изискване, а от самите нас, от сръчният съсед или колега.И никой не счита това за опасно.Незаконен проводник не означава опасен или убиващ.Друго е.

12

Анонимен

преди 2 години

в държавата на миризливите нагли връзкари българи няма да има отговорни то е ясно

11

Булгар

преди 2 години

Вероятно пострадалият е щъркел. Те много обичали да се блъскат в далекопроводи. Така обясняваха от ЧЕЗ защо у наше село спират тока по 3 пъти на ден. Та вероятно този е летял наоколо и като не видял далекопровод, решил да се забие право в шахтата.

10

Анонимен

преди 2 години

Ел. енергията и тя излезе расист.

9

Ацтек с мнение

преди 2 години

Имам огромно съмнение, че просто само са минавали от там. Бяха установили, че индивида е имал нагар по пръстите и краката. Не мисля, че такъв нагар се получава ако само преминеш от там.

8

Въпрос

преди 2 години

А следствието доказа ли че по някакви странни и необясними физични закони като стъпиш на шахта може да те убие ток?

7

Анонимен

преди 2 години

Тоя кабел никой не е искал да го бере и наистина май няма пострадали хора. Те просто са минавали от там без да берат.

6

71аг

преди 2 години

Значи версията е, че Людмил и баща му просто са преминавали оттам и така, стъпвайки върху шахтата се е случило това, което се е случило. Само от преминаване? Колко хора преди тях са преминали и стъпили върху тази шахта без да настъпят инциденти.ОК, кабелът е бил поставен неправилно и павилионът е бил незаконен, това ясно.Но, пострадалият и баща му като са преминавали, от къде са идвали, накъде са отивали, какво са правили на едното и другото място, с кого са се срещали, кой е свидетел?

5

Анонимен

преди 2 години

А кой стои начело на тези институции?

4

Анонимен

преди 2 години

В банановата република България има да чакате охоо.

3

Анонимен

преди 2 години

България, EU, 2021

2

Борисов Неваксиниран

преди 2 години

Цитат: "Виждам, че не ви интересува, че провалиха ваксинациите" No Comment

1

Плоскоземец

преди 2 години

Ваксините лекуват Ковид. Те ще ни предпазят от сигурна смърт.