52

Анонимен

преди 2 години

До КрайТе и италианците по бедни от българите а? Щото като отида в Италия и там обслужването е на ниво.

51

Факт

преди 2 години

На опашки чакат само бедняцте и неудачниците които отиват да,, почиват'' в най близкото село натовари ли таралясниците със щайги с домати, скари.... Нормалните хора се качваме на самолета и пътуваме нормално.

50

Край

преди 2 години

Гърците са по-богати от нас. По-богат от теб никога няма де те обслужи добре - от мен да го знаете.Те са доста лукави и ще ви се мазнят, но с кеф плюят в рибената чорба на Вулгарина.

49

до 46

преди 2 години

Така е. Но имаше опашки за хляб сутрин в 5 ч. по време на Гладната Виденова зима. Не може да го уплашат опашките българина. На опашка се редихме и пред Показния магазин по Коледа. През другото време в годината уж показен магазин, но нямаше нищо освен буркани от консервния комбинат. Още помня миризмата на гнили домати и ска па ни зарзавати от онзи магазин. Така, че не могат да ни уплашат нито опашки, нито нищо. Видели сме 2 и 200. Можем и с малко и с много. Но сега хората се видяха с пари.Факт.

48

Край

преди 2 години

Чака се толкова колкото ти е умствения дефицит.Отивам си на нашето море - нося си парите на българи.Маляките имат хубаво море НО ... ви презират. Наричат ни помежду си - Вулгари не щото не знаят че сме българи а идва от вулгарен. захаросаната им мастика я има и тук също и калмарите им от метро.

47

Анонимен

преди 2 години

До ааа - Ако трябва да бъда честен, по наите плажове ходя, само като са надалеч от помията на Слънчев бряг и подобни, а храната винаги си я приготвятме.

46

Анонимен

преди 2 години

30-40 минути, ако хванеш самолета.

45

Анонимен

преди 2 години

По време на Соца нямаше опашки за Гърция.

44

ааа

преди 2 години

Това е положението, няма как. Просто трябва да се избере подходящо време за пътуването и няма проблем. Като тръгваш събота сутрин винаги се чака. А като отмине корона кризата още повече хора ще ходят в Гърция, Турция, Хърватска.По нашите плажове ще ходят само любителите на фалшив алкохол и долнопробна храна.

43

Анонимен

преди 2 години

Как става така никой не знае. Бедните българи превземат на талази гръцките курорти. Не ги плаши , че в Гърция бензина е над 3 лева, не ги плаши, че една гръцка салата е 8 евро, а бира 4 евро

42

of 40

преди 2 години

Питай Антон Кутев! Той обучава *** фарбиката на БСП от 2013г. Днес го изкараха с таблиците как се обучават ***. Как се отговаря на наш човек и как на врага. :D :D Те са изпушили тотално.

41

39 съм

преди 2 години

Исках да напиша: Отделно за 3 евро като си купиш фрапе ти дават в Гърция шезлонг и чадър за цял ден, и като бонус 500 мл.

40

Анонимен

преди 2 години

Кеф цена няма.Гърция си е Гърция чисто вкусно ,близко.Всички сме хора на този свят и тези с саламите и пластмасовите бири от Кауфланд и тези които ядат в таверни всяка вечер.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2Безмочъен,бъди така да обясниш на нас "простите" какво е "Фигурантски рай"!!!Статията е на определена тема и всеки човек,по-голям от този на амеба трябва да коментира именно нея!!!Абе хора,колко ви плащат за тези драсканици???Един с 5-6 ника си слага 20-30 +.Това е изродена нация отвсякъде!!!

38

Анонимен

преди 2 години

Отиват като за последно. Сменят се властите. Идват комунистите и не се знае като ни изкарат от ЕС дали ще стъпят хората повече извън границата. Народа помни какво беше по времето на соца.Границата я гледаха през крив макарон и за това от тогава е останало като народопсихология - да искат да излизат извън граница.Отделно за 3 евро ти дават в Гърция шезлонг и чадър за цял ден, и като бонус 500 мл. вода.Тука в България една вода 2 лв. половинка-при това те гледат като изтребител,щото си българин.

37

Анонимен

преди 2 години

Мечтаната почивк до Гърция. WTF? Koй има мечта да отиде до Гърция, която е на една крачка разстояние

36

Анонимен

преди 2 години

Аве оставете тва ами кажете ко става във Варна ? Този град толкова известен със стадионостроенето :)))) За четри седалки 7000 лв. кубик бетон 300 лв. арматура 3 лв ? Ко става там ? Да не са краде ве ???

35

до 35

преди 2 години

Били сте про програмата с клинични пътеки на почивка. За тези пари само с клиничните пътечки се уреождат рушветъджиите и точите здрави здравната каса.

34

АнонимеН

преди 2 години

До МНЕНИЕ/ КОГО ЛЪЖЕШ ТИ ***!! НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ В ХОТЕЛ БАЛАТОН ЗА 1 СЕДМИЦА В САМОСТОЯТЕЛНА СТАЯ СЪС ЗАКУСКА ПРЕЗ ПЪРВАТА ПОЛОВИНА НА СЕПТЕМВРИ МИ СТРУВАШЕ 150 ЛЕВА ВСИЧКО. НА 1КМ ОТ ЦЕНТЪРА И НА 300 МЕТРА ОТ ВОДАТА

33

Гошо

преди 2 години

До ПроСоТоАми комплекарщина бе