56

Анонимен

преди 2 години

Така е. Болниците в провинцията са отврат.

55

Анонимен

преди 2 години

Здравето е отговорност на всеки индивид, не може да льокаш ракия от сутринта, да ядеш пръжки, да пушиш като комин и да си здрав, всеки е отговорен за здравето си. В момента има 15 процента ваксинирани при положение че има море от ваксини, какви ги дрънкате.

54

ТУНДЖАНЕЦ

преди 2 години

Ако живеете зравословно,много рядко ще имате работа с доктори. В моето семейство живеем така и резултатът е налице--живеем с 15 години повече от средното за страната тук в България,а не навън. Направете го и вие. Нужни са малко воля и постоянство. Успех драги сънародници

53

Анонимен

преди 2 години

Така става, откакто бсп направиха болниците търговски дружества..

52

Помислете

преди 2 години

Системата търпи много критики, но най-лошото е че не мотивира пациентите към по-здравословен и отговорен начин на живот. В немного държави ще докарат жена в безпомощно състояние, пияна и обезводнена, не къпана поне1седмица. После по спешност се хоспитализира, правят се разходи, разтвори, лекарства, скъпи животоспасяващи манипулации, кръвопреливане, спешни диализи,....а тя клошар. Трябва да избират, дали да я спасяват или 99,9% си отива. Мед помощ е за отговорни хора.

51

АнонимеН

преди 2 години

ПАК Е ЧУДО, ЧЕ ИМАМЕ НЯКАКВО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ СЛЕД НАД 10 ГОДИНИ РАЗОРЯВАНЕ НА ЗДРАВНАТА СИСТЕМА ОТ БОРИСОВ !

50

Анонимен

преди 2 години

Като дигнат заплати на лекари и сестри, ще се наводни с хора от Турция, Индия, Афганистан в бг и пак няма да вземат заплати бг лекарите. Учи, ама като няма заплата, няма смисъл.

49

Анонимен

преди 2 години

Полицай от Дупница обрал банка.Какво става в тази държава?Назначават се прости хора и се въоръжават!!!!

48

ДО 52

преди 2 години

Не си прав - това важи за емигранити .

47

До Стига сме се плюл

преди 2 години

Ти колко пъти отиде в британия на специалист? Щото там нивото е в пъти над нашето и сега недей да ми даваш заключения от единичен случай а гледай статистиката - средната продължителност на живота е най-точен индикатор.

46

Анонимен

преди 2 години

Всички трябва да разберем, че ние сме държавата. Хората са държавата. Щом не се получава от 30 години, значи има нещо много сбъркано в обществото. Състоянието на тази държава е наша отговорност. Политиците са отражение на народа, защото идват от този същия народ.

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Тука казват, че бг продължителност на живота е по-ниска от Британия и ЕС. А там чакат много. Не знаеш на кого да верваш.

44

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ТОЙ ДЪРЖАВА НЯМА ТЕ ТЪРСЯТ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ

43

лекаря

преди 2 години

Парите или живота!

42

Анонимен

преди 2 години

В България здравеопазването е изключително достъпно, в цяла Европа трябва да чакаш понякога месеци за специалист, а по така лекарства е абсурд да си купиш откъдето и да е.

41

Анонимен

преди 2 години

Не на дъното ...ПОД ДЪНОТО е ,но всички ,отговорни за това се правят ,че не виждат ..а изнесете истинските данни за смъртността в БГ през последните 30г ,но не фалшивите статистики

40

Жеко

преди 2 години

Отиваш на лекар той те пита какво ти е и веднага почва да те лекува от каквото смяташ че си болен, няма преглед няма изследвания няма нищо.

39

Анонимен

преди 2 години

До до 35 Народа не може да направи нищо за лекарите защото обедня. Богатите не искат да плащат данъци, защото плащат рушвети и ще се ликвидира всичко..

38

Анонимен

преди 2 години

Бугарското здравеопазване работи по плана РАН-ЪТ. Който гласи. Унищожение унищожение и пак унищожение.

37

Рижиков

преди 2 години

така е в най-бедната държава, всеки крие данъци, не дава и не иска касови бележки и в хазната няма повече от минимална заплата за лекаря. Затова той гледа да изкрънка от касата какво може да върже поне 1000ка.