11

Анонимен

преди 2 години

Браво бе Путин открил света. Байдън е 2 пъти вицепрезидент при Обама и се занимава с тези дела от 30г. Не само е наясно ,ами е сред най добрите кадри на белия дом. Отделно той е архитект на разширяването на Нато на Балканите и влизането на България и Румъния там . Човека е възрастен, но е с огромен опит в световната политика.

10

Анонимен

преди 2 години

По принцип нито един от клуба на президентите не критикува колегата си. Важи и при докторите.

9

Анонимен

преди 2 години

<По много въпроси те се разминават>...Иначе казано: Agree to disagree

8

Анонимен

преди 2 години

Путин просто е възпитан и дипломатичен човек. Какво трябва да отговори на въпрос как му се е видял Байдън??? Да каже че е изкукал дементор най-малкото е в разрез с добрият тон. Добро впечатление прави, че все пак се опитва да запази достойнството на изкуфелият старчок. Класа!

7

Анонимен

преди 2 години

До баба мара--------------------------------------------------------------------------------------------------В Женева журналист попита Путин "какви нови илюзии са го споходили след срещата и разговорите с американския президент", на което Путин отговори кратко "че аз и стари илюзии нямах, та камоли нови да са ме споходили".

6

Анонимен

преди 2 години

Точно така, бай Данчо е още по зле и медиите прикриват всичко това. Нормално, те в Хамерика това го правят от години, показват каквото им е угодно. Точно както и в Булг аристан

5

Анонимен

преди 2 години

Бай Дън са го натъпкали със стимуланти, че да не заспи по време на срещата

4

баба мара

преди 2 години

москва не вярва на сълзи и слава богу

3

Анонимен

преди 2 години

И сега като си подобряват отношенията САЩ и Русия какео ще правят нашите наведени слуги ?

2

Хахаха

преди 2 години

Знаех си че ще се разберат. Като убиец със убиец .... Сигурно на срещата са си припомняли "луудориите" от младите години ... Байгън как разпорежда бомбандировките със снаряди с обеднен уран в Югославия , Путеен .... е, те неговите спомени по темата край нямат .

1

Склерозко Деменцията

преди 2 години

е да разбира се че е преглеждал записки.да се сети къде е и с кого разговаря