195

До 178

преди 2 години

Давам 2 примера, коренно различни:1) преди 15 години майка ми обмисляше продажбата на малък наследствен апартамент в провинцията, цената беше около 10-12000лева. Реши да го отдава под наем - среден месечен наем от 200лв, 10 месеца в годината за 15 години е взела към 30000лв само от наем. В момента жилището би се придало на около 60-65000.2) В момента гледам жилище в Сф на цена от 360000 евро. Същото жилище се отдава и под наем за 1000евро на месец. Или с други думи 30 годишен наем

194

старо куче

преди 2 години

септември ще се молите за 2000 евро кв.м. сега има задържане на цените, но от септември нищо чудно и 3000 евро да стане кв. м. който е разумен купува днес, утре ще е на печалба. една гарсониера в Лозенец за 90 000 евро сега и по 600 евро наем на месец си избива инвестицията!

193

Анонимен

преди 2 години

Малеее, се едно чета за имоти в Манхатън или Ийст енд...хахахха...

192

Анонимен

преди 2 години

Софиянци бягаме именно защото другите прииждат. Градът ни е неузнаваем вече.

191

Чужденец

преди 2 години

До Роден в София - София не е красив град, но пък в него имаш възможности за развитие.Това не го прави по-красив, а по-изгоден за поддържане на нормален стандарт. И аз живея в София, купих си апартамнет, но не значи че го харесвам. Сив, мърсен, не-подържан и тн. Селянията в няма да я споментавам, щото обикновено идва от вън.

190

Анонимен

преди 2 години

Пичове, поздрави от САЩ, тук цените на апартамент 80кв чисто в затворен тип с безплатни сауни, фирнеси, тенис и басейни е 180,000$ при заплати 4000$.Вие как изплащате тези 50-60кв на същата цена при заплати 1000$???Това е абсолютен цирк

189

Анонимен

преди 2 години

Апартамент обявен за 83 кв.м, всъщност се оказва 60 кв.м с терасата а другото е общи + стените. И всичко това само на цена 1600?. Това го няма никъде по света, никъде. В момента се цеди народа яко и точно за това всеки иска да вдигне едно блокче и да стане милионер. Хора събудете се, ще изплащате тези грозни малки нескопосони апартаменти до пенсия

188

Любка Ментата

преди 2 години

До Фики Какви студенти и работници? Наесен като почне новата вълна и пак се учи и работи дистанционно ...

187

Фики

преди 2 години

В момента даже цените са изгодни. Ще видите наесен като почнат да идват студентите и работници в София кво ще бъде. Нещо, което сега е 60-80 000 евро, ще стигне 100 000... Сега е момента за апартамента!

186

търговец

преди 2 години

Гладен брокер комисионни сънува. Почна ли да ви пари на дир.ниците? Иде, иде кризата. Братовчед на жена ми с такъв акъл си купи преди 5 години апартамент в Одрин, като инвестиция и да ходи да пазарува стока за магазина си - тогава там всичко цъфтеше и пееше, даде 60 хиляди евро за него, а сега същия струва 30 хиляди евро. Чаткате ли какво ви очаква? Запасявайте се със взелин...

185

Тематик

преди 2 години

Панелните апартаменти са много по-качествени от новото тухлено строителство. Факт!

184

Мъжът с долара

преди 2 години

До 188 До IBM Панелка в София за 160 хиляди долара! :) Харесвам хората с чувство за хумор!

183

балона се надуууува

преди 2 години

надувайте момчееее... брокер-чеееета, да стане на парчеееета

182

До IBM

преди 2 години

Стига си лъгал.Сестра ми зетя са в САЩ,работят като държавни служители (т.е не са милионери)и си купиха къща на два етажа за 160 хиляди долара в град колкото София. Имат и малко дворче. В София за тия пари ще си купиш панелка.

181

Анонимен

преди 2 години

Шопите що пускат селяните от Банкя ??? Гледай ко стана заради тях.

180

Шоп-Благородник

преди 2 години

Прииждат, да. Всеки ден от Люлин, Овча Купел, Дружба, Младост и Надежда се стичат по един милион гладни работници от провинцията, готови на всичко за залък хляб.

179

Роб на влаЗта

преди 2 години

Управляващите от София умишлено обезлюдяват селата и малките градове като -закриват училища,болници и администрация. Хората остават принудени да се изнесат като слуги на панела заради това. За столичани предлагам апартамент в малко градче без кражби , гараж и място да спреш тир отпред на 250км. от София срущу апартамент на ул.Московска ,близо да храма,до шума и навалицата.

178

Роден в София

преди 2 години

Обичам София. Ней-странното е ,че прииждащите го мразят ,а си купуват жилища.

177

Анонимен

преди 2 години

Хората все още имат една много романтична представа за живота на село в близост до голям град, но се оказва, че всъщност е един страхотен ангажимент, като време, пари и социален живот. Не виждам, как един градски човек свикнал с всякакви неща около себе си, би се чувствал добре зад един зид. Селото не е като преди, всеки втори или ти е роднина или познат, сеига е всеки за себе си.

176

ПроСоТо

преди 2 години

заглавието е малко неточно!..Не "Софиянци БЯГАТ на село",а.."Софиянци" СЕ ВРЪЩАТ на село!..И прииждат нови "столичани"..София е като един огромен ХАН-прашен,мръсен,задръстен,но в който непрекъснато "отсядат и напускат" разни СТРАННИЦИ..Е,има си и постоянен "персонал" тоя хан,но без това не може..Некой требе да прибира оборота..