21

преди 16 години

Ха, вярно куче съм бил.... То няма лошо. Ако истината се нуждае от верни кучета - да, аз съм вярно куче. А истината е, че познавам въпросния човек, вярно не сме близки и се движим в различни среди и запознанството ни стана случайно, обаче като гражданин не ми е приятно да чета идиотизми и изкрейзили комплексарски неистини, още повече в случая става въпрос за държавно лице, което по стечение на обстоятелствата имам ЧЕСТТА да познавам лично и като обществен деец.

20

преди 16 години

Такива верни кучета като тебе чакат престъпника да и м хвърли някойю троха и те да облажат от ДЪРЖАВНАТА БАНИЦА!!!СРАМ НЯМАТЕ!

19

Tomahawk

преди 16 години

За твое сведение и четирите дела с/у Р.Петков са прекратени поради липса на виновност! Както може би ще разбереш, ако се поинтересуваш наистина, тези дела бяха заведени без причина, само за да се очерни Петков като бивш кмет на Плевен. Това си беше СДС-поръчка, постановка или там както примитивните им мозъци искат да го наричат. Номера не мина, съдиите се произнесоха - липса на вина. Ти разбира се можеш да си мислиш и пишеш каквото си искаш, но по тези неща има яснота от доста време и ако не е стигнало до мъничкото ти мозъче или до клепналите ти ушенца, значи просто си изостанал/а с информацията. Ако държиш да си в крак с реалната ситуация, интересувай се повече и не се оставяй на Бай-Ганювския манталитет - "всички са маскари", както и на праисторическия пещерен антикомунизъм, щото тия две неща хем са отживелица и вече отдавна не са на мода при интелигентните и разумни хора, хем с оглед на 2008г някак си е нечистоплътно да се коментира в този дух, а и по този начин. Разбира се, ти имаш своето човешко и гражданско право на тъпота и безхпросветност, но когато вземаш отношение в медия като този сайт, ти трябва да го правиш с ясното съзнание, че доста хора четат и има и други като тебе или повлияни от подобни писания като твоите, за които разума и интелекта са все още недостигната цел. Тъй че - чети си, пиши си, ама остави омразата и черните внушения за себе си, та дано някой път в момента да посягането към бирата и кебабчетата ти дойде на ума освен да плюваш и да викаш уууу, да се позамислиш и да ти стане ясно, че тоя свят не се върти около твоя пъп, нито около хладилника ти, нито около оная ти работа.... колкото и да ти се иска. Румен е човека, дето може да спаси България или поне с работата си да я направи донякъде по-добро място за живеене. Вярвай ми! Ха със здраве и с повече чувство!

18

до номер 13

преди 16 години

ква престъпност ще смачка ГОЛЕМИЯТ ПРЕСТЪПНИК С 4 ДЕЛА СЛЕДСТВЕН ПИЯН *** ???такива като него отдавна да са в зандана ама като приятел на покойният ЛУКАНОВ-шеф на мафията в БЪЛГАРИЯ сега се прави на нормален???ако беше в КИТАЙ щяха да му смалят ръста !!!ПИЯНСКА ДЪРЖАВА В КОЯТО ПРЕСТЪПНИКА СТАВА МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИЯТ РЕД!??

17

преди 16 години

Няма свободни медии. Медиите се хранят от рекламите. А основният рекламодател е известен на всички -един ревностен поборник за голф-бъдещето на България. Та който плаща, той кара влака. Вече ни вкараха и в матрицата.

16

КНК

преди 16 години

Като си спомни нормалния човек за началота на прехода в България и ще си спомни как АндрейЛуканов и Атанас Семерджиев уволниха към 3000 души от Държавна сигурност през 1990-1991г. /първо и второ правителство на Луканов/.За благодарност тези велики професионалисти от ДС бяха назначени в ПРОКУРАТУРА, СЛЕДСТВИЕТО И СЪДА на всички възможни ръководни постове. Това беше необходимо условие за да започнат да създават банки и да ги фалират,да източват предприятията,да организират "БРИГАДИРСКО ДВИЖЕНИЕ" с МУТРИТЕ,като всичко това остане безнаказано.Като борци с организиранат престъпност БСП организира национални съвещания с ръководителите на СИЛОВИТЕ ГРУПИРОВКИ под ръководството на министрите си Л.Начев и Н.Добрев - лека им пръст и на двамата,а сега организарат "оперативни срещи" с наследниците и станалите живи МУТРИ. Крайно време е да разберете,че те действат на българския народ като "ЧУМАТА" и трябва част по-скоро да ги отстраним и никога повече да не припарват до властта .Търпим вече 65 години, затъваме все по-дълбоко,загиваме като нация,а те не трпепкат, даже ни плакнат чрез продажните си медии, че всичко е много добре и ще се нареди някак си.Няма как да стане

15

преди 16 години

Крайно време е НДСВ, ако имат поне малко морал, както твърдеше царя, да напуснат коалицията. Друг начин засега не виждам.

14

агент

преди 16 години

Така е,обаче според мен най-голямата изненада е,че почнаха да хващат протежетата на Валинтин Златев.Лукойл и Златев са най-големите спонсори на БСП и ГОЦЕ.МВР направо им е дадено под аренда.....там те командват.Нещо наистина се е случило,сигурно американците......Велчев затова е изненадан,просто и той е от квотата на Валентин Златев.....мммммда

13

преди 16 години

Румен Петков ще ги смачка всичките, той е единственият в България, който е способен реално да се справи с организираната престъпност! Прошка няма за никой - нито за партиен другар, нито за стар приятел, ако са нарушили законите!

12

преди 16 години

ц-ц-ц-ц....

11

преди 16 години

Леле, тоя се уплаши, че му се отвори работа! Ама дали? Тю, само проблеми, горкият хахахах. Ха да те видим, мистър Йес! На кой да угодиш сега?

10

преди 16 години

Но не от това, че има корумпирани в МВР, а от това, че почнаха да ги хващат. До сега там важеше приказката "гарван гарвану око не вади", а сега какво се объркаха тези хора та взеха да се клепат едни други. Явно голям кокъл се е задал та кучетата взеха да се джафкат и хапят.

9

AB

преди 16 години

всички са "един дол дренки"-призвани да печелят на всака цена и с всички методи и средства,разбира се на наш гръб!Г-н Велчев, или се ориентирайте по-бързо в обстановката, или си подайте оставката!Пак ви подавам-питайте и сегашния з.д. на ДАНС-ген.Драшков,кога и защо с п-к Начев и ДВАМА оперативни,са превозвали куфарчетата от Кожухаров-з.д. митница Калотина и на и за кого са тези пари-над ПОЛОВИН МИЛИОН ЕВРОО....

8

преди 16 години

Доста новини с ви избягали поне купете в-к Труд и ги препишете.. Като почнем от как Българските Турци наказват дъщерите си ако ходят с неподходящ младеж.. Събличане чисто гола а по-малкия и брат и баща и се гаврят и ритат и унижават защо се спестява това - заради ДПС ли? Или не трябва да се пише за недостатъците на хората изповядващи ислям ли?.. Друга новина всички заловени телефонни измамници са таксиджии...

7

НФБ

преди 16 години

от както се научи да лъже и краде , разбра че става за политик

6

Vanko

преди 16 години

Малко предистория за това какви са били взаимоотношенията на Ген. Илия Илиев и Мафиота министър ***... "Веднага след избирането му за министър, Румен Петков доведе от Плевен в София Илия Илиев и убеди президента Първанов да издаде указ за назначаването му за директор на Национална служба "Полиция" и за повишаването му в звание "генерал-майор". Известно беше, че Петков и Илиев са близки още от времето, когато днешният министър е бил кмет на Плевен."Към днешна дата май някой за нещо си връща на някой, не мислите ли!? И оня *** Станишев ще ми се перчи че това било почерк че се работело за справянето с мафиотската престъпност, да ама не, това щях да го повярвам ако той лично беше излязал пред обществеността и беше публично оповестил за "случая Иванов" а колкото до другия *** Велчев, той просто не знае къде се намира горкия!!!

5

преди 16 години

Цялата тази *** трябва да си замини.И трябва всичките да се проблекът от костюмчетата да преминат на раирани дрешки.

4

преди 16 години

тои е първият прокурор назначен с единодушие!!!МАРИОНЕТКАТА не може да каже нищо на началниците си и сега се прави на "малко бременен"ЦЯЛАТА ТАЯ *** И МОШЕНИЦИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЛИНЧУВАНИ

3

НФБ

преди 16 години

Народът си знае този факт....,че престъпното забогатяване у нас не става без участието на полиция, съд , прокуратура и политици!Едва ли ще се стигне да видим опандизен министър или мутра с мундир и пагони с големи звезди.Максимум да накажат този дето е изнесъл на показ тази информация...Олигарсите от БСП и кардиналите от ДС създадоха мафията и сега са се срастнали като сиамски близнаци!

2

преди 16 години

време е Р. Пет. да сваля белите чорапки и да облече раирания костюм