55

Анонимен

преди 2 години

Аз обаче чета точно обратното! Някой толкова е бързал да даде отсечките на 'свои фирми' и да налапа държавните пари, че са се оляли и тръгнали да имитират дейност без проект. За една ограда около лозето искат на обикновения човечец проект, а пан европейски коридор с чужди пари може да мине ей-така. Да се доокраде всичко.

54

ей го проекта, бе!

преди 2 години

видео:: Той Дади От Тука И Той Един Тука Отиде И Тоя Пррр!!!

53

Анонимен

преди 2 години

М момента се търси начин, да се изхвърлят от проектите всички фирми, които пречат, да бъдат вкарани такива, близки до вастимащите. Поради тази причина, бе забавен и неподаден, от правителството на Радев, плана за възстановяване, по който можехме, да получим веднага пари, от европейския фонд за възстановяване. Радев даде заявка, още докато 45 парламент не бе разпуснат, че иска в нашия план, да се вкарат нови проекти за милиони, явно, на бизки до него фирми. Без конкурс, разбира се.

52

абе

преди 2 години

би.би.тката проектите ги обясняваше на НОЩ-ниците и пред Себда ТВ - кой гледал, гледал...

51

Анонимен

преди 2 години

Като занесат дебелия плик на дъртата чанта и ще разреши да строят

50

Интелегентна нация

преди 2 години

Освен от футбол и политика, явно като чета по долу народа се спуква да разбира от нормативни документи в строителството, ама вярно е че сме най-умните в света и всичко ни е ясно, ама все пак е хубаво някой да прочете за какво точно става въпрос и после да плюе, ама то само с омраза не се живее, трябва и акъл .......

49

Joe

преди 2 години

Край с магистрала Хемус!

48

Анонимен

преди 2 години

Щом тоя *****дал Кутев започна да разбира от строителство и да спира строежите значи скоро ще дойде белият автобус

47

Анонимен

преди 2 години

Това са капаните на джипкаджията,той много добре знае че строежите са без документация и че тези след него ще ги спрат.При което контрата ще падне в тези които спират строежа!

46

Анонимен

преди 2 години

Ако за 12 години на власт, всичко що е построил Бацо се окаже без Технически Проект, ще берем ядове!!!

45

Уважаеми антигербери

преди 2 години

За да се чувствате по спокойни ви предлагам да не карате по крадливите магистрали на герб а да си ползвате третокласната пътна мрежа с дупките където ще стигнете до другата точка за има няма 10 часа, но поне ще изпитате удовлетворение. Преди няколко месеца северозапада правиха протести защото след 10 години осъзнаха, че асфалта се яде. Сега има да почакат още има няма 10 години защото каквото са правили гербаджиите не ства и всчико започва от днес, нали ?

44

Анонимен

преди 2 години

До всички *** тук. Четете и се ограмотявайте когато не знаете. Научете какво е технически проект, а не говорете, че се строи без проект.

43

Анонимен

преди 2 години

На нас магистрали не ни трябват!! Българина асфалт не яде!! Дайте пари на народа!! Пачки като онези в чекмеджето!!

42

Анонимен

преди 2 години

Кви проекти бе тук се строй на праче с канап и мистрията,като се гледа кога не духа вятър че може строежа да излезе малко крив.

41

ББ

преди 2 години

Бай Кольо Фичето все с проекти е стройл мостовете,па са изкарали има/нема 200 години.

40

Анонимен

преди 2 години

Как ще продължите строежа на мостове без технически проекти бе??? Да се срути мост и да се пребият хората ли искате? Това да не ви е майстор Кольо Фичето!!!Ненормалници!!!

39

stiling

преди 2 години

Абе тия съвсем ни взеха за балами май. Как се строи мост 1000 метра без проект? Как определят отсотяния между колони, брой колони, арматура и нива. Айде моля не на мен тия. Проект има иначе никой нямя да тръгне да строи, защото после не може да сглоби напречните греди и да нацели нивата. Това да не нужник на село 2 квадратни метра. Тия работи ги разправяйте на дете на 5 години. Всичко е пиар акция да цъкате и да викате леле боже тия какво са правили, това са безобразия и тнт.

38

хаха

преди 2 години

служебното правителство скоро ще спре и държавата !!!Вместо да решават проблемите те просто ги замразяват...вместо да се продължи строежа ...той се спира....вместо да се помага на бг производители ....се пречи и имсе спират помощи...познайте кои има интерес от този хаос в държавата .... ОЛИГАРСИТЕ....сега си купуват всичка каквото си пожелаят...

37

Анонимен

преди 2 години

Сега и тунелите на метрото в София трябва да зарият!! Някои от тях са абсолютно незакони!!

36

Анонимен

преди 2 години

Сеч по герберската партия