25

Dinosaurus

преди 2 години

До Абе: Не Турция, а турската партия ДПС. Ида, виновни са за всичко, дето изреждаш. В Кърджали ходил ли си? Най благоустроения и модерен град в България, с водни гледала и всякакви екстри. А се говори само на турски и българите са унижавани и тормозени административно и икономически. Колко внасят в бюджета гастарбайтерите е отделен въпрос, обаче им се дава с пълни шепи от нашите постъпления. И от същата тази Турция, шийто министри си ходят там за щяло и нещяло и напълно безконтролно.

24

Анонимен

преди 2 години

Фармацевтични патриоти пак се изказаха неподготвени ... криво им е, че няма да влязат в парламента ... много ги боли

23

Do 22

преди 2 години

Поради същата причина както и българите в Германия,англия и Зимбабве ! Друг въпрос е защо имат право да гласуват когато нищо не дават на държавата но тогава и ти няма да имаш право да гласуваш!

22

Анонимен

преди 2 години

Няма какво да обвиняват Турция. Не е виновен този, който яде баницата, а този , кйто му я дава. Радев подари на Турция 50 000 гласа. Трябва да са пълни и...-диоти да не се възползват.

21

Абе

преди 2 години

Турция ли ни е проблема? Те ли са виновни, че няма места в детските градини, за мутрите, беззаконието, имотният балон и банките които те дерат жив? Големи "патриоти", колко години спахте в парламента...

20

българин

преди 2 години

защо тия в турция имат право да гласуват ?! та те не знаят нито да пишат нито да говорят български , за децата им да не говорим . ами да благодарим на турската партия дпс и славчу .

19

Паметлив

преди 2 години

Като са толкова патриотични "патриотите",защо като бяха на власт не изгониха турския посланник след негова безцеремонна и брутална намеса във вътрешните работи???Смешници!Трябва да си пълен будала да гласуваш за тях!

18

Анонимен

преди 2 години

Възраждане е единствената реално патриотична формация, точно за тва не искат да се коалират с тия дупедавци. Даже от ВМРО не искат да споменават Възраждане, за да не им правят реклама, представете си какъв страх имат да изгубят балъците които им вярват все още.

17

Анонимен

преди 2 години

Големите патриоти с глсовете на ромите. Нямат право да се наричат патроти. Тези са обикновени крадци

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19То няма към коя друга да бягат. Единствено Турция не би ги екстрадирала, не случайно дясната ръка на Бокича, Иван Пилето, се беше запътил точно към Турция преди Бойко да му нареди да се върне, за да го защитава в Комисията по Ревиция.

15

Абе

преди 2 години

Че се месят е силно казано, но се възползват от междуособиците, разделението и хаоса - както през 14-ти век !

14

Анонимен

преди 2 години

Абе тия от ВМРО без гласовете на братчедите как ке влезат в парламента?

13

Смешник

преди 2 години

Патреотите кат бяха на власт що не им вземаха двойното гражданство. Или кво в ук америка и прочие няма българи ли.... махат двойното геажданство и готово

12

Анонимен

преди 2 години

НЕ ЩЕМ МИЯЧИТЕ НА ЯГОДИ И ВСЯКАКЪВ СЛУГИНАЖ НАВЪН ДА КАЗВА КАКВО СЕ ПРАВИ ТУК

11

Анонимен

преди 2 години

Абе как така винаги преди избори врякате против ДПС а после като влезете в парламента се покривате като мишки?

10

Анонимен

преди 2 години

МОГА ДА СЕ ХВАНА НА БАС С ВСЕКИ ОТ КОМЕНТИРАЩИТЕ ТУКА, ЧЕ АКО СЪДЪТ ПОДХВАНЕ ВМРО ЗА КОРУПЦИЯТА, ЗА ПРОДАЖБИТЕ НА ГРАЖДАНСТВО И Т.Н. ПЪРВАТА ДЪРЖАВА КЪМ КОЯТО ЩЕ БЯГАТ ЛЪЖЕ-ПАТРИОТИТЕ Е ТУРЦИЯ!!!

9

аз

преди 2 години

Забелязвате ли как тази тема се зачеква точно преди избори и после всичкото партЕот забравя? Сещат се само за "Кресливите майки с недъгавите деца"..........

8

Анонимен

преди 2 години

Е няма как да влезете. То парламента не е за случайни !

7

Анонимен

преди 2 години

Не щем гласовете нито на турците от Турция, нито на 'българите' от чужбина.

6

Анонимен

преди 2 години

4 години служихте на Ердоган и си подавахте топката с ДПС под масата, но чак сега открихте ЗАПЛАХАТА от ДПС.