9

Не така

преди 2 години

Мисля, че е редно да изключат някои страни от статистиката по ред причини! В Индия на практика няма и никога не е имало масово здравеопазване. Държава, която е допуснала народа масово да гладува и умира от какво ли не. Там липсват образование, икономика, здравеопазване. По каква логика трябва да приемаме информацията за ковид идваща от там. Надали има и капчица достоверност...

8

зелен чорапогащник

преди 2 години

стига с тая корона бе , няма такова нещо , само лъжете !

7

Нане

преди 2 години

Бай тръмпи, ако беше останал на власт,досега да ги е приключил тия сатанисти...

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5 - що не се ваксинирате вече ковипсихарите и да се успокоите? И да престанете да гледате кой къде и как се бил "вацинирал"? Сложи си в твоето тяло и живей ефективно, ефикасно, безвредно защитен

5

Анонимен

преди 2 години

Защо не ваксинирате Африка и арабите? Сега лятото като се юрнат пак на тумби към Европа ще домъкнат всички щамове, че и някой нов - омега например. По-добре се съсредоточете в бедните райони и ги набодете тях!

4

Анонимен

преди 2 години

АУУУ НЕ ДУМАЙ ама ВЕРНО ЛИ В ИНДИЯ е толкуу зле, че за един месец им паднаха със 75% активните случаи? Тоя мор не се издържа вече, болните стремително намаляват, как ще се оправяме?! Приказката се разпада на смрадливите си части! Нещо парагвайски щам това онова?

3

Анонимен

преди 2 години

За отказа от ваксиниране вина има точно СЗО с нейното временно разрешение за ползване на т.н. ваксинационни препарати. Защото доверието в тях е разклатено, понеже СЗО не може да си сложи главата в торбата и да каже, че са действащи и безвредни. За това хората подписват съгласие, че те си носят отговорност ако се разболеят в резултат на ваксинацията, а не фирмата производител, държавата или СЗО!

2

въпрос към сзо

преди 2 години

и какво стана с ваксините? освен че харчите милиарди на гърба на хората , какво друто свършихте?????

1

Анонимен

преди 2 години

Аре бегайте се вече с тоя вирус. Свърши се. И на тоя номер вече нема ви се вържеме.фаре гиррррр