40

Анонимен

преди 2 години

Това е една огромна опашата лъжа! Точно затворените комплекси се избягват от купувачите, защото те връзват собственика със задължителна такса поддържка и той става зависим от изпълнението на договорните задължения от останалите, живеещи в комплекса. По морето, например, точно в момента масово чужденци и българи искат да се оттърват от тази вързия, но няма желаещи да купуват именно в затворени комплекси. Хората със средства търсят самостоятелни жилища - или апартаменти, иликъщи. Но не в комплекси

39

ЗидарО

преди 2 години

Мой познат започва да строи след няколко месеца в малинова долина- общо 55 апартамента. Човека ми каза, че продаде ли 15 броя си е избил инвестицията, а вече е на 13 капарирани на 1200 евро квадрата. Факт е, че хора няма, но пък малкото хора с пари си купуват по 4-5 апартамента наведнъж. Какво и защо не мога да кажа, но наистина пазара е загрял сериозно. Иначе с парите за апартамент спокойно може да си вдигне човек прилична къща с малко дворче около София.

38

Анонимен

преди 2 години

Предлагам на огладнелите брокери иновативен подход, след като пускат такива платени манипулативни статии да прикачат и песничката на онзи индианец Фики-"Сега е момента за апартамента" , този път с лек туист -в комплекс от затворен тип.Обаче балъците рязко намаляха, бетона остана самотен.

37

Анонимен

преди 2 години

хаха където еи обясбяват за голямото търсене там е голямата им мъка.

36

някой

преди 2 години

Разбрахме вече, всички "имате едни познати"... и са ви казали колко гадно е в затворен комплекс. Та живейте си в панелките, ограждайте си с кофи да не ви спират на "вашето място" и си хвърляйте *** през терасата.

35

Анонимен

преди 2 години

бе те и руснацитв инвестираха уж в затвирени комплекси по морето сега има не 1000 ,а 10000 апартамента обявени за продаване

34

Анонимен

преди 2 години

точно хората бягат от тези затворени комплекси където те доят регулярно за какво ли не.

33

Анонимен

преди 2 години

имам един познат, работи таксиджия в Торонто (Канада), идва си всяка година и копува по 1 апартамент (малък 40-50кв) .. и така вече има 11. Да си влагал парите, нищо че всичките 11 са празни. Та да търсене има голямо ама всъщност всичко е само за инвистиция. Погледнете вечер улиците, празни, прозорци на апартаменти тъмни .. всичко е един балон

32

до 35

преди 2 години

ти да не им носи чантата с еврата ...мн ясно че ще ти каже евро, като е осрранн до ушите

31

до 35

преди 2 години

ми те много ще станат като съседа ти, с необслужваеми кредити и ще почнат нс половин цена да продават...

30

Анонимен

преди 2 години

тц, евро бяха.

29

до 35

преди 2 години

85х ама лева

28

Анонимен

преди 2 години

Цените растът, щото има търсене, акО и жилищата да се увеличават, а народа прогресивно да намалява. Хората имат пари и купуват, нищо, че се оплакват и се жалват че нямали. Съседа изпадна в положение, да не може да си обслужи кредита и се наложи да се раздели с панелката си, 75та строена. 85 000 Евро я купиха след 3 дни!

27

Анонимен

преди 2 години

Като гледам какво предлагане има на имоти, толкова народ няма в държавата да ги изкупи,а цените все растат ли растат.

26

асдф

преди 2 години

Приятел има такъв апартамент на Слънчака, имота го управлява фирмата, дето и го поддържа уж. За последните 5 години не е получил един лев печалба, даже за миналата година е доплащал ! А имота е вече за ремонт. Значи с неговите пари и имот печелят разни тарикати, а той си е дал за,дни,ка под наем за без пари. Сега се мъчи да се оттърве от инвестицията, ама се очертава почти 30 000 лева назад. По- добре вика да си бяха седяли парите в банката.

25

някой

преди 2 години

Айде живейте си в панелките и не ни мислете в комплексите какви "ремонти на ремонтите" правим.

24

Анонимен

преди 2 години

Нещо което се рекламира не върви на пазара. За тези пари по-добре къща със собствен двор. Кой с пари ще си вземе къща с миниатюрно дворче и ще се се съобразява с хиляди безумия. Някой ще има пари за къща и няма да си направи собствена, такава каквато му е по сърцето, а ще се набута в нещо готово, което е построено единствено с цел максимална печалба.

23

Гошо

преди 2 години

Те затова международните инвеститори в имоти си чупиха краката да се разкарат по- бързо и да минимализират загубите от "инвестициите" в България. Те са балами щото не купуват апартаменти... пък вие сте най- най - , амам нанай.

22

хахо

преди 2 години

Хахахахаха , освен смях няма какво да коментирам брокерските напъни.... Шараните свършват. Не е проблема в захранката, а просто няма вече балъци..

21

Анонимен

преди 2 години

КЛИЕНТИТЕ СА ОБИКНОВЕНО МЛАДИ СЕМЕЙСТВА,КОИТО СИ НЯМАТ ХАЛ ХАБЕР ОТ СТРОИТЕЛСТВО И ВЪОБЩЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО СЕ СЛУЧВА СЪС СГРАДАТА,КОЯТО ОБИТАВАТ.И СЛЕД ТОВА ЗАПОЧВА РЕМОНТ НА РЕМОНТА И ТЕГЛЕНЕ НА НОВИ КРЕДИТИ ЗА УКРЕПВАНЕ НА УЖ НОВАТА СГРАДА.