10

???

преди 2 години

Продължава спада в броя на новите случаи и на починалите. Учудващо, но продължават да спадат. Защо ли?

9

Златена

преди 2 години

Много е хубаво ако простите безсъвестни безотговорни българи егоисти които твърдят че коронавирус няма да се заразят с него да го изкарат много тежко точно тогава ще им дойде акъла в безмозъчните им празни кухи кратуни

8

Анонимен

преди 2 години

Само 161. Ех, къде са онези бройки от 2000 - 3000 човеци...Не мога да се шашна нещо.

7

От 2

преди 2 години

Не, бе. Не го пействам. Всяка сутрин го мисля по един час преди да го напиша.

6

Златена

преди 2 години

Много е хубаво ако простите безотговорни безсъвестни българи егоисти се заразят с коронавирус и го изкарат много тежко точно тогава ще им дойде акъла в празните им безмозъщни кухи кратуни

5

Анонимен

преди 2 години

Една колежка вчера се разболя и тръгна да ходи при личната си лекарка. А е ваксинирана с двете дози ваксини. Значи или: 1) От ваксините няма голяма полза, или 2) това което твърдят професорите в хор на един глас, че от противоепидемичните мерки имало полза, понеже всички други вируси били изчезнали, е лъжа!Кое от двете? Защото определено има вирус - от няколко дни много хора около мен се оплакват че са (леко) болни.

4

Чапкънин

преди 2 години

Къде изчезна секцията "коронавирус" от лентата в сайтчмето бе, к***вали. Амахааааа, я го връщайте, за да плашите хората. Ама вижте как спадна процента. Бърже вдигайте процента.

3

Анонимен

преди 2 години

До 2 те умряха няколко милиона души, а само в България ще стигнем 18 хиляди, на теб едни 240 или колко там са ти важни. И не половин година, през цялата пандемия си пействаш "гениалния" коментар. Ама кажи, някаква формула ли направи или какво и като въведеш броя на интевзивните случаи и получаваш пълна картина или какво?

2

Анонимен

преди 2 години

Имали някой от служебния кабинет в бройката?

1

Анонимен

преди 2 години

241 болни са в интензивни отделения,те са важните и трябва да се следят.Това колко нови заразени са открили е без никакво значение,защото поне още толкова не са открили и статистиката се изкривява.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Важно е масовата ваксинация да се случи бързо.Този вирус е направен от човек-ФАКТ!