402

Децата

преди 2 години

Я да каже Янев как си уреди синът в Български енергиен холдинг, а щерката в Булгаргаз на работа, докато е премиер!?! И то при условие, че директорите на тия дружества са от ГЕРБ? Иначе лъжат хората, че "тия" не са като "ония"

401

NB

преди 2 години

Успех на генералите Стефан Янев и Румен Радев............истински генерали и офицери от БА............с чисто минало, достойни българи..................Бог да им дава сили да се преборят за бъдещето на България!!!

400

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 2 години

Много ми е гот когато слушам воя на ГЕРБорасите как вият и квичаът!То *** до *** майнолю!И това вашето "ЩЕ" ще ви играе такъв номер че на 11 акъла ще ви вземе!Само факта че 95% от ромите няма да гласуват може да е гарантирано третото ви место, а може и 4!

399

Строител

преди 2 години

До гостПрав сте , от двете злини трябва да изберем по малката.

398

гост

преди 2 години

80% от народа шофира стари коли от сиромашия , най-бедни сме откъдето погледнете ,а тия кр.тени от това служебно правителство са два пъти по-големи моше..ици и ще вдигат еко такси от 20 юли . Ще имат много здраве да гласувам за тях и на изборите ще коригирам гласа си от тука нататък за ГЕРБ . И към тия 80% като прибавим и семействата им тогава Б.Б. гарантирано ще спечели.

397

Анонимен

преди 2 години

трябва пълна блокада на това безумно правителство

396

Мично Празников

преди 2 години

Спокойно, още месец време ще ви търпим....баце иде

395

Комунисти 1944-45г.

преди 2 години

Изпратихте нашата армия да воюва с гераманците а вие мародерствахте във страната.Завърналите се от фронта за награда ги разжалвахте и разстрелвахте с Народния съд!Срам и позор!

394

генерал Янев

преди 2 години

От мошенник нагоре! Проблема му е в партийният билет!

393

Елена Поптодорова

преди 2 години

Още ли е посланник в Америка тази дърта комунистка!? Как допускат криминални?

392

сбирщината

преди 2 години

Пребоядисани червени лъжци,крадци и убийци! На тях всичко им е позволено!

391

Анонимен

преди 2 години

Народна мъдрост :Доволна жена , гладен евреин , честен политик и удобна лопата няма.

390

Анонимен

преди 2 години

Ами като се назначават калинки от Дубай като шефа на НАП така че бъде!Продал фирма със задължнеия за милиони на социално слаб и този човек ще ни събира данъците!Ами нека той пръв си ги плати!

389

Анонимен

преди 2 години

Оправете си нещата с мин.Кацаров и президентския съветник Узунов и тогава атакувайте ГЕРБ. Сега сте в позция на отбраняващи се, плюс катастрофата на самолета, пилотиран от майор Терзиев, по време на нощно учение за поразяване на цел, падаща над морето.

388

EMIGRANT

преди 2 години

Пак троловете на По зас рано инсинуират неверни представи за медийният пазар в БГ!Медиите били на Пеевски?!А защо другите дето не са, не написаха и редче за пликът с пачките предложен на секратарят на Грипена?!А и защо всичките вие,борците против корупцията на ГЕРБ,сега мълчите като бити за дници и не обелвате и дума по въпроса?Същото важи и за сайтът ДНЕС.БГ?!Щот всичките сте крадци на ДДС и трафиканти през митниците и не ви устройваше здравият фискален ред ,който вкара правителството на ГЕРБ!

387

Гамен Грипенов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте паляци!!Прав е Баджо има такива *** й муни,дет ги ловим на трици!А триците са ужким смяна на моделът и смяната на статуквото.Има два модела и те са Европейска демокрация,а другия е азиатска империя!Съответно статуквото е европейска демокрация с парламентарен контрол и азиатска имитация на демокрация,начело с цар с неограничени права относно власт и продължителност на мандата!ГЕРБ практикуваха първата,а ние с баджанаците искаме да ви върнемв азиатското статукво начело с Мен,БСП и ДПС!

386

Анонимен до 407

преди 2 години

Книжката не може да промени убежденията. Познавам много хора,които станаха членове на БКП ,само и само да осигурят по-сносен живот на семействата си , но всъщност не споделяха утопичните идеи на комунизма.

385

алчни и нагли !!!

преди 2 години

Премиерът Стефан Янев си разду антуража - назначи си цели 14 съветници!!! При Борисовбяха 3-***......Каква е причината един служебен премиер, чиято основна задача е даорганизира и проведе парламентарните избори, да назначава цял кралскиантураж? Стойчо Кацаров си е назначил парламентарен секретар, без да има парламент !!! Типично за другарите докопали се до власт и лапане !!!!

384

1

преди 2 години

До На власт е -прав си,точно затова пишат ,хората,че бойко е най-младия член на бкп,още на 18г.се прегръща с комунистическите идеи,чак при приетия закон,1992г.,за деполитизация,той не приема,и заедно с червената партийна книжка,става "антикомунист"за какъв то парадира,промива крехките мозъци на младежите гербери,че не е бил комунист.

383

На власт е -

преди 2 години

Организираната престъпност в държавата - дело на БКП - бандитизмът