18

Анонимен

преди 2 години

Белите хора са избягали от Африка преди 50 хиляди години.

17

Анонимен

преди 2 години

Афганистан 20 години го управлява Запада. Трябваше да станат американци вече. Рейгън се ръкува с Осама Бен Ладен в документален филм и обещава помощ срещу социалистическото правителство на Афганистан.

16

У

преди 2 години

Какви колонии бълнуваш бе пич? Нали и ЮАР и Австралия и Нова Зеландия са били колонии. Аз съм ходил из целия район зап Африка и нямаш представа какво е корупция. Тези са най-гадните изнудвачи и ще продадат и майка си за пари. Даже в нашата полиция се занимават с нигерийски ало измамници, там презират всички европейци, въпреки, че са се мъчили да ги ограмотят малко от малко. Не могат да ги накарат да се рат в клозет. Изтърсва се на улицата и мухите нападат. Още се харчат пари за Стоп дефекейшън.

15

за Нигерия

преди 2 години

Нигерия е била английска колония...............да, където са минали англичаните, трева не никне..............сега в Нигерия има хаос..............тя кралицата Влизабет Втора..........дъртата рептилка още командва тая държава...........с нейни верни хора..........целта е да се краде нефта от Нигерия........Нигерия е сред 10-те държави, най-големи износители на нефт!!!

14

Анонимен

преди 2 години

Нямате си представа колко изостанала е Нигерия. Един немски професор им беше предложил да им построи канализация на нигерийците, със специални машини, които дълбаят земята. Президентът на Нигерия го изгонил и му казал, че по-евтино му излиза с огромни самосвали да извозва и изхвърля всичките *** и смет в океана. Черните са супер мързеливи и нагли. Нямате си представа за какви става дума. За 2 лв. убива човек и не им мигва окото. Черните са брутално кръвожадни, нагли, супер мързеливи

13

Анонимен

преди 2 години

Ако в района има петрол и тръби, отсега да знаете, че шел е невинен!

12

Анонимен

преди 2 години

Нигерия е един от най-големите к.енефи в света. Много малко държави ги бият. На тези които си мислят, че сме зле им пожелавам да изкарат месец там.

11

Анонимен

преди 2 години

Те са над милиард. Вие сте стотици милиои. Но те са застрашените, а вие сте твърде много. Вие трябва да направите място за тях, а не те за вас.Лиготията ще ни издави.

10

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде по света полицаите са с М16-ки, само в ниге рските държави - с калашници.

9

Анонимен

преди 2 години

Да направите връзка между Нигерия и Странджа е много странно. Днес.бг много Ви пада нивото на журналистиката.

8

Нищо случайно няма

преди 2 години

Белите сме набедени за злодеи избиват бели хора,които ги хранят и произвеждат храните им без да подозират,че това е заповед на световният Елит за докарването им до пълен глад и канибализъм.В нормалните държави 40 фермери изхранват цяла държава.Избиването на фермери означава хранителен геноцид за всички там както в нашата Странджа в която един комуно престъпенбоклукчия изби на хората поминъка затри фермите зеленчуко родно производството и всичко в полза на Монсанто вериги.

7

Анонимен

преди 2 години

11.Вие очаквате заради Вашите разсъждения да воюваме с нигерийците ли?Днес.бг какво всъщност целите с тези лукави публикации?-

6

до 11

преди 2 години

ЮАР не е Нигерия, уе ка ун. В Нигерия, ако имаш 15кокошки вече си фермер защото имаш яйца. Ако копаеш с чапата царевица също си фермер. В Нигерия, ако си по-светъл и искаш да не те е ват на улицата, трябва да водиш не гърска охрана и да ги поиш с бира на корем. Колкото ние имаме нещо общо с Нигерия, толкова и ЮАР

5

До 4

преди 2 години

Интересува ни, и то доста, защото в Африка фермерите обикновено са бели. Черните живеят в първобитнообщинен строй и се прехранват с лов на животни и с кражби. А всяка кражба на *** е свързана с убийства на бели фермери - цели семейства! И успоредно с кражбите тече етническо прочистване. Пример - ЮАР. И така - белите ги прогонват от Африка по всякакви начини, а в същото време африканците нахлуват на талази в Европа. Сега разбра ли какво и защо ни интересува?

4

Анонимен

преди 2 години

Много се радвам, че България има нисък рейтинг от разните там измислени класации по качество на живот, красиви градове и т.н., нямате си представа какво ще стане ако тук цъфнат такива мирни мигранти. Добре, че тяхната предпочитана дестинация е Западна Европа и С. Америка.

3

Мара лесната

преди 2 години

Да пожелаем късмета да споходи с нигерийски зетьове, нашите депутати и алчни работодатели. Да са живи и здрави и да имат красиви внуци.

2

Анонимен

преди 2 години

''Властите са принудени да използват специални полицейски и армейски части, за да се справят с широко разпространеното престъпление.''. Изобщо справят ли се.

1

Анонимен

преди 2 години

Тия навремето през 1994г ни смазаха от бой на футбол в САЩ.Днес се изтребват.Има нещо гнило там.....