56

Из_Тре_Щял

преди 2 години

Вижте му само хитрата селскомутренска физиономия...бай Тошо ряпа да яде.*** на тиквата и ненаситна хиена.Марш от яслата!!

55

с нашите пари

преди 2 години

ТАЯ ПРИБРА ОПРАВДАНИЯ ПО БЪЛГАРСКИ МОДЕЛ БОРШОШ ЗА ДА ВЗИМА ЗАПЛАТКА, СЕГА И ТОЯ... САМО ЧЕ ПЛАЩАМЕ НИЕ НАРОДА ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ....ЕГАТИ МОРАЛА...И НЕЙНИЯ И ТЕХНИЯ

54

Totenkopf

преди 2 години

Този престъпник може да консултира от Софийския затвор, където му е мястото!

53

Анонимен

преди 2 години

Абе котка по гръб не пада! Все ще се уреди някъде. Нали Фандупкова е гербаджийка.

52

Анонимен

преди 2 години

С Фандукята ще си говорят на съветски език, пардон, на руски език!

51

Анонимен

преди 2 години

"професоре" укроти топката , много политически се изказващ.До 65 г. може да си ръководител а след това на държавна заплата профисионално занимание ако имаш желание и ако те желаят......

50

Сата НАТО

преди 2 години

Настоявам за петорна психиатрична експертиза, преди този отявлен психопат да бъде назначаван на работа в общественото здравеопазване!

49

Хемус

преди 2 години

След като полковник Ботю дето не е разкрил нито едно убийство отговаря за детските градини,всичко е възможно!

48

родата в действия

преди 2 години

Най-смешното е, че лъсна "роднинската" връзка Герп - Бсп! Едните ще го правят депутат тоя ДЕДО, другата му предлага ЗАПЛАТА за консултант!? С пенсия и заплата и в единия и в другия случай - и никой не го дава на КОНПИ и прокуратура и НАП за тия странни влогове и апартаменти! Защо бе политици, а? А искате да ви избираме - ми ето защо все по-малко ще гласуват за вас!

47

Кики

преди 2 години

Смрад брат смрад и зловоние навсякъде.

46

Анонимен

преди 2 години

Нека хейта да започне сега!

45

Ха-ха!

преди 2 години

Намери ли се службица за дъртото магаре? Ха-ха! Нали затова рева досега?

44

Сата НАТО

преди 2 години

Аха, значи, червените професори, които се обогатиха с милиони, не ви пречат, че и министри ги направихте?!----////---- Кантарджиев е червен професор - бивш член на БКП, бивш сътрудник на службите и освен това "зелен чорап" (с последното сам се похвали) Бай ви Шиле е от най-мръсната комунистическа порода. Затова и Корнелия Нинова го защитава - защото БСП е абсолютно същото като БКП.

43

Анонимен

преди 2 години

Аха, значи, червените професори, които се обогатиха с милиони, не ви пречат, че и министри ги направихте?!----////---- Кантарджиев е червен професор - бивш член на БКП, бивш сътрудник на службите и освен това "зелен чора" (с последното сам се похвали)

42

Анонимен

преди 2 години

Голям бот е този Бау, но поне не ми плащат за да троля.

41

Сата НАТО

преди 2 години

Против съм Столична община да плаща пари на този кре тен, за да му слушаме глупостите и да му гледаме маймунджалъците. Държавата има достатъчно щатни чиновници и експерти в областта на здравеопазването. Освен това този човен по никакъв начин не може да бъде полезен именно в областта на ваксинацията. Ако някаква група хора го харесват, да му събират пари в един буркан и да ги консултира по домовете.

40

Бау

преди 2 години

голяма завист :D

39

Анонимен

преди 2 години

Този гербаджия защо не отиде да работи в ковид отделение вместо да се намества на чиновническо кресло?

38

Анонимен

преди 2 години

61 Аха, значи, червените професори, които се обогатиха с милиони, не ви пречат, че и министри ги направихте?!

37

Анонимен

преди 2 години

46 А защо, трябва-най-голямата партия получила почти 27%, на последните избори ГЕРБ, да си отиде? Тя винаги ще е тук, като алтернатива на червената хунта, БКП/БСП/ДС, разграбвала десетилетия България, платена от червената мутра Божков, и служеща на Москва.