98

Анонимен

преди 2 години

След 11 ще те върнем

97

Като няма обида

преди 2 години

Що ходиш по медии и студиа да се жалваш.

96

Анонимен

преди 2 години

Питайте др.Рашков колко служители в системата на МВР са на заплата и пенсия едновременно вече 6-та година,и в системата на МО е същата анархия,някои служители ще са на държавна хранилка докато са живи,защото ние позволихме това да се случи,да не говорим че същите тия взимат пенсия-1440лв.тавана.Много пробойни затова няма работа за младите защото тези се правят на незаменими

95

ПроСоТо

преди 2 години

Шиле каже:-"Нема обида,нема огорчение"...И е прав ша знайти!..Ето:-От едната сладка ясла на нощен консултант,на друга сладка ясла-на "столичен" консултант...Нека му е зле..

94

Анализатор

преди 2 години

Титлата "Професор" отдавна девалвира в България и е по-скоро синоним на политическа обвързаност и натегачество, отколкото на ценз и еродиция.

93

Наблюдател

преди 2 години

Проф. Шиле (Кантарджиев), който според другия "капацитет" Витанов бил спрял бразилския щам на Ковид :)))Очакваме го в новия филм от поредицата "Пазители на Галактиката".

92

Анонимен

преди 2 години

професор Кантарджиев е пенсиониран от хунтата на радев. Това е политическо пенсиониране.

91

Анонимен

преди 2 години

1. Професорът не е уволнен, а пенсиониран с максималната пенсия- 1440 лв на месец.2. В цяла западна Европа, заемащите ръководни постове в администрацията, хабилитирани лица/ доценти и професори/ ги пенсионират на 65 г. Откривателят на ХИВ вируса и Нобелов лауреат, проф. Л.Монтание, беше пенсиониран на 65 г. Проф Кантарджиев е на 66 г.3. След навършване на 65г, не може да заема ръководна позиция, но може да работи на всяка друга.

90

Анонимен

преди 2 години

119 Не ви пречеше, недоразумението, червения проф. Р.Гайдарски, който натрупа имущество за милиони? Частна клиника във Видин, транспортна фирма и бензиностанция Фанти-Г, две големи жилища срещу Александровсща болница, вили, скъпи коли...Който досъсипа здравеопазването, като министър.

89

НЯМАМ СРАМ

преди 2 години

КАК СИНА МИ СТАНА ШЕВ ВЪВ ВМА.....

88

Анонимен

преди 2 години

119 Не ви пречеше, недоразумението, червения проф. Р.Гайдарски, който натрупа имущество за милиони? Частна клиника във Видин, транспортна фирма и бензиностанция Фанти-Г, две големи жилища срещу Александровсща болница, вили, скъпи коли...Който достига здравеопазването, като министър.

87

Мда

преди 2 години

Никога повече ГЕРБ!

86

Анонимен

преди 2 години

114 Защото, др.Кантарджиев- символ, на произвола: масовите чистки, уволнения, пенсионирания и назначения, на комунистическите кадри в България. Които извършва марионенното правителство, на руския човек, Румен Радев.

85

Ку40

преди 2 години

И тоя спестил 4 апартамента и стотици хиляди от закуски, нищо че аз вземам официално повече от него, а нямам и 1 апартамент. Жалко че не можете по 10 пъти да умрете.

84

Анонимен

преди 2 години

"Сега е такова време, че ако не си уволнен/пенсиониран, си никой", тези думи на др.Кантарджиев са точно на място. Той стана символ, на безпрецедентните чистки във всички структури на държавата, извършвани по нареждане на Радев и Москва.Чекистът Рашков, който вилнее из силовите служби, "уволлнява журналисти", отправя обвинения в канибализъм?! кога ще бъде пенсиониран, по-стар е от Кантарджиев?

83

Анонимен

преди 2 години

След като не иска да омръзва на хората, защо се появява всеки ден по разни медии? Този човек е досаден и трябва най-накрая да проумее, че КОВИД кризата е към края си, НОЩ е закрит и той не е повече медийна звезда. Времето, когато главните фигури бяха някакви лекари е към края си и такива като него трябва да свикват с това. Сякаш не беше достатъчно, че му слушахме глупостите над една година, ами и сега, след като няма НОЩ пак трябва да го правим.

82

Анонимен

преди 2 години

110 Дошла е, още по-крадлива ***, на крадците от престъпната БКП/БСП/ДС. С кръвясал поглед, чекистът Рашков, вилнее из службите, уволнява, пенсионира, назначава кадри на мракобесната ДС, обвинява в канибализъм, уволнява журналисти?! Самият той е в пенсионна възраст, по-стар е от Кантарджиев.

81

Добре...

преди 2 години

След като няма обида и нищо драматично не е станало, защо все още прави на проблем?!?

80

Анонимен

преди 2 години

Кацаров е пълен некадърник и политически номад, който не работи, като лекар от преди 20-ина години.

79

Анонимен

преди 2 години

Др.Кантарджиев- символ, на произвола: масовите чистки, уволнения, пенсионирания и назначения, на комунистическите кадри в България.