11

Тодор Живков

преди 2 години

Яжте банани и бегайте на запад.

10

Анонимен

преди 2 години

Е щом Министерството на Вътрешните Рушвети трябва да ме учи ,има щори външни,кучета ето аз имам 6 български овчарки и 1 питбул и 1улична превъзходна, бащата беше голям бияч не ща да си мисля какво ще стане в момента които прескочат оградата,а пък питбула ще събуди целият вход,и най важното вкъщи нямам нищо заради което да ме е страх,само луд човек държи ценности вкъщи,има трезори ,банки и инвестиционни борси!

9

Читател

преди 2 години

Опазването на домовете от крадци става по следния начин. Хванат в домът ти дошел да вземе от трудът ти,трябва да бъде осакатен с един долен и един горен крайник.Това да стане известно на широката общественост и ако има сред нея такива бокл.ци,да се позамислят,дали да влиза в домът ти,преди да е поканен.

8

Taню

преди 2 години

Що, би? Тагвайти са от бабината къщя в к конарйе, в чекане на големата лодка на керамоти, чинаккълйе и так дале дупки, даващи нашего брата неизмеримо чувство за линостно израстванйе... :)

7

Държавна Сигурност 2

преди 2 години

Ами те Службите си влизат когато си искат по домовете да слагат нанокамери за събиране на компромати , може да ги усетите само по различната миразма че са влизали!

6

АнонимеН

преди 2 години

КАТО СЕ ГЛАСУВА ПРОТИВ ГЕРБ ДОКАЗАНИ КРАДЦИ СА!!!

5

Анонимен

преди 2 години

А какви са ти змиите?

4

АнонимеН

преди 2 години

С ДВОЙНА ВРАТА!!! ДОКАЗАНО Е, ЧЕ КОГАТО НЕ ЗНАЯТ КАКВА Е ВТОРАТА ВРАТА СКРИТА ЗАД ПЪРВАТА, НЕ СЕ ЗАНИМАВАТ ИЗОБЩО!

3

Анонимен

преди 2 години

Защо убойатяото на.кредец се разглежда катп првтъпление?

2

Анонимен

преди 2 години

С пистолет, куршум.в.краката, шосле изтезания половин час, после на някое дърво обесен крадеца и така никой не си мислеше за кражби. Ама станахме едни такива меки европейци...имал бил.крадеца "човешки права". Ми да си го има, на нас не ни пука.

1

пияница мистик

преди 2 години

Да не пишем глупости във Фейсбук къде и кога ще ходим на почивка и да дадем ключове на съседа, да ходи вечер да пуска по 1 -2 лампи. И да имаме СОТ разбира се