53

Разбирач Булгар

преди 2 години

Българинът е хитър - той разбира и от медицина и затова няма да се ваксинира.Поради същата тази хитрост е на дъното на всяка статистика.

52

Лекар

преди 2 години

"Тук е изпълзял един "лекар" и се опитва да ме убеди в нещо, което...Абре, доФтуре, на тебе ли да вярвам или" А, ще ми вярваш?! Сипи си едно големо и си сложи защитна жилетка напоена с урина, че има едни вредни излъчвания от 5G и може да ти оклюма банана. Публикации за вредата от 5G и ваксинация има много и то все от водещи световни 'екперти". Като Мангъров, търсачи на слава.

51

Анонимен

преди 2 години

Китайските ваксини не се оказаха добри

50

House M.D.

преди 2 години

Калкулаторке, на език какъв в заглавието словоредът е?

49

Анонимен

преди 2 години

жалко за тези 58 процента - хубави хора бяха

48

Маските ВЪН

преди 2 години

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините, а също и арабите, които Боoклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци...Като уб.ият арабин или Мошеник с маска, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България.

47

Професор по медицина

преди 2 години

До Лекар - тоест, перспективата да предизвикаме съвсем реално сърдечно заболяване при децата е маловажна в сравнение с перспективата да им дадем хипотетична и недоказана по-добра "защита" срещу грипоподобно заболяване? Интересно. Надявам се да направите дисертация по темата.

46

Койчо

преди 2 години

Тук е изпълзял един "лекар" и се опитва да ме убеди в нещо, което...Абре, доФтуре, на тебе ли да вярвам или на тскива признати експерти/точно в нужната ни област/ като:п-р Люк Монтаниеп-р Долорес Кахиллп-р Редькоп-р Гундаревп-р МонтанераДа продължа ли със спксъка на професори и академици, изрично ПРОТИВ ставащото в планетарен масштаб. Кой си ти бре, титли, име, стаж.... Да ти видим муцуната ваксерска... :)) По кВо си специалист... Абре Бау, ти ли пишеш под прикритие, собака такава..))

45

Лекар

преди 2 години

"До Лекар - В морето от информация изплува, че CDC на САЩ свиква спешно събрание заради появилите се още в началото на ваксинирането на деца 789 случая" Изчакайте резултатите от спешното събрание, щом сте търдо убеден, че детето ви има нулев шанс да се разболее от Ковид, но има огромен шанс да му се случи нещо от ваксинацията. После изчакайте още 10 години, че да сте напълно сигурен, че ваксината няма дълготраен ефект, и накрая вземете решение. Какво да ви кажа!?

44

Анонимен

преди 2 години

Така, столицата на Чиле дебиле е в южното полукълбо, в момента там започва зимата и съответно е сезона на грипа, да се готви и Австралия, после пак при нас на север и така - тоя цирк с тестове и локдауни може да го играят с години

43

Анонимен

преди 2 години

В Чили идва зима а в Израел лято. Идващата зима същото ще се случи и в Израел.

42

Някой си

преди 2 години

За лекарите сме просто статистика, оттам и иазраза "Ползите превишават рисковете". Важното за тях, е да има изгледи да им се облекчи работата. В този аспект е разбираемо. Но сведени до индивидуално ниво,всеки сам трябва да си прецени вероятността за драма. А, не да се доверяваме на авторитети и медийна манипулация!

41

Анонимен

преди 2 години

До Лекар ...А информацията от Израел е много достоверна. Те нямат никакъв интерес да промотират вакссините, особено след като ще се строят заводи за ваксини там. И интересно, невероятния успех след ваксиниране на Израел не се повтаря никъде на планетата - все едно... данните са нагласени?

40

Анонимен

преди 2 години

Просто ваксините са една лъжа и не вършат никаква работа ако ще и 200% да са ваксинирани

39

Лекар

преди 2 години

"о Лекар: може да се даде пример и със Северна Корея, където без мерки и ваксини се справиха с КОВИД." До момента С. Корея са поръчали над 150 милиона ваксини (но не и Спутник V). Ако на това му викате "без ваксини", значи толкова ви а акъла. Имат заразени, имат смъртни слуачи, но информацията от тази държава не е много достоверна. А как се справя С. Корея с изолацията ... ако искате можете да проверите на място?

38

Професор по медицина

преди 2 години

До Лекар - В морето от информация изплува, че CDC на САЩ свиква спешно събрание заради появилите се още в началото на ваксинирането на деца 789 случая на перикардит и миокардит. Всички след mRNA ваксини. Коментар? Или пак игнориране на колосалният проблем, и още обиди?

37

Койчо

преди 2 години

Изгледайте интервюто с п-р Люк Монтание, нобелов лауреат за откриването на СПИНА.Много ще ви стане ясно и за това, което пише в тази статия... Той го пророкуваше преди да са почнали да бодат...На изричен въпрос-бихте ли се вакснали, той даде кратък отговор "Никога"А на друг въорос отговора бе "престъпление от планетарен масштаб"...

36

ДДРОнег

преди 2 години

7716 случая на 17,5 млн е много по-малко , отколкото 5000 случая за 7 млн България, когато беше пикът при нас !!!

35

Лекар

преди 2 години

"Интересно е как напълно неинформираните ваксър-проповедници обиждат наред хората, които са се постарали въпреки тежката цензура" Цензура?! НА фона на морето от информация, вие твърдите, че има цензура? Да не би избирателно да пропускате определене публикации, които не съответсват на некомпетентното ви мнение? Как мислите?

34

Анонимен

преди 2 години

До Лекар: може да се даде пример и със Северна Корея, където без мерки и ваксини се справиха с КОВИД.