42

бг

преди 3 години

трагично е когата млади ,здрави и образовани български мъже загиват безмислено. Разследването трябва да изясни случилото до край.

41

ГООГО

преди 3 години

ракетите на самолета МИГ 29 немогат да блокират и да се взривят (и да унищожат самолета ) защото даже и по някякво чудо ракетите да блокират полота на самолета има такава система ,че да изхвърли всички ракети (оръжия) и резервоарите с допълнително гориво на момента и продължава да лети

40

А.Х.

преди 3 години

Кой *** допусна,да се извършват стрелби по единично!?Този човек носи отговорност за смъртта на Терзиев и за един от самолетите на ВВС.Стрелби само в двойка-минимум!И в двойка,защото ако има именно такива проблеми,вторият от екипа трябва да ги коригира.Ако имаше втори пилот там,щеше да види какво се случва и да си предупреди колегата,но...Относно застраховките и т.н.,който много му стиска,да застане пред дулото,аз да го гръмна,пък после да дам на роднините му 50000 лева.Палячовци пълни.

39

ГООГО

преди 3 години

миг 29 е невероятно добър самолет (това е бойна машина половината самолет е от титаний невероятно здрав самолет) просто са го взривили с ракета тъпанарите.... там са били на учение няколко кораба и са стреляли с ракети по мишени.... кой знае какви ракети са ползвали и една от ракетите е ударила миг-а и направо го е изпарила във въздуха това е.Другите неща дето ви ги говорят са пълна измишлотина ,че собствената ракета на мига се била взривила

38

Застраховател

преди 3 години

Идея си нямате какви пари ще се изплатят на вдовицата. Впрочем, застраховката е задължителна и е платена от държавния бюджет.

37

Де да знам

преди 3 години

Тъжно е, но що му беше. Можеше да е пенсионер на тия години. Бе вземай си пенсията, кютай си там някакъв бизнес ама .... то с жените е особено. Сещам се за тая на оня "командос", Шаркова. Година след като умря това вече имаше снимки от Доменикана, Бали и т.н. с новия любовник.

36

Анонимен

преди 3 години

Съпругата на пилота да плати самолета .... Пиенето на алкохол по време на полет е разрешено защото там няма КАТАДЖИЙ

35

до 52

преди 3 години

Да не забравяме че миг-29 бяха произведени в СССР.

34

м-ангела меркел

преди 3 години

Да не забравяме че миг-29 бяха отремонтирани в полша а които е виждал поляци в англистан и германистан знае че обичат много водка и пиво

33

Анонимен

преди 3 години

Този сравнително млад човек е летял на МИГ-21........Лелеее...Това казва всичко за българската авиация. За 32 години мафиотска държава не е купен и един нов изстребител....Пилотът няма вина. Поклон пред паметта му.

32

аз

преди 3 години

Това мащабно мероприятие има ръководител,план .Всичко е разчетено,за всичко има отговарящи.Боен самолет за милионе не е пуснат толу така.Как нито един от тези хора не взе в медиите отношение по въпроса,а коментар се прави от журналист от,,Криле"!,или от бивши министри на отбраната ,виждали самолет само при ходене в командировка.Куп действащи генерали от авиацията има.

31

Протестиращ

преди 3 години

До АнонименСпоред устава на Българската Армия, военнослужещите нямат право на протест. Прецеденти има, но изключително малко - т.нар. пушене на цигари. Не е лесно да служиш под знамената. На базата на незнание и неразбиране, тези хора носят голяма доза хейт от всички нас - незаслужено!

30

До 42

преди 3 години

До АнонименЕ,такива ,,умници"като теб,които са виждали боен самолет само на картинка,ако не демонстрират тъпотия и невежество не могат да живеят.

29

Анонимен

преди 3 години

Бог да прости загиналия, и да дава сили на роднините му, искрено ги жаля. Но, в нета има статия, с която се твърди, че българските военни летят 7-10 пъти по-малко от пилотите в други държави, въпреки стандарта. Това не е от вчера. Въпроса е: Защо българските пилоти не протестираха, не повдигнаха този въпрос, не изискаха да се изпълнява норматива на НАТО за полети??? Защо мълчаха, нима не съзнават, не са подготвени? Защо мълчаха, но получаваха, и получават добри заплати...без да работят. Факт.

28

Анонимен

преди 3 години

От Радев по-опитен пилот няма...с такава скорост е засилил държавата към земята, че скоро ще я разбие на пух и прах!

27

аз

преди 3 години

Съболезнования на близките. Пилота - Бог да прости

26

Анонимен

преди 3 години

Е ракът в теб не те убил все още ,щом пишеш тук.Така че горе главата.Щом си се справил с толкова сложни мисии ,сега на един рак ли ще се дадеш.Толкова много болни от рак има и живеят дълго.Баща беше болен от рак,но не почина от рак.Даже беше минало много време и той беше забравил ,че е бил болен от рак.А иначе каквото каже съдбата това ще бъде.

25

Анонимен

преди 3 години

Всяка професия си има риск ,както на пр. Лекарите.От тях най-много като процент си отидоха от Ковид.Мой близък лекар беше в интензивното на апаратна вентилация 28 дни след като се зарази от пациенти и можеше да си отиде.Жалко за пилота,сигурен съм ако не беше тази глупава мисия щеше да е жив доста години.Но това е истината под шапка...А човека е военен даже да е глупава заповедта той трябва да я изпълнява.Светла му памет

24

До SS

преди 3 години

Дръж се приятел, всеки миг е важен. В един момент всички ще си отидем от тук, и пак ще сме заедно. Доста силен човек си - да знаеш

23

Гумен Грипенов Ветов

преди 3 години

С Грипен това нямаше да се случи