50

Чоко

преди 3 години

А за преболедувалите какво се чува. Те с маски но ваксинираните и не развили имунен отговор без маски. Хайде да видим как ще стане това? Освен това всяка глоба за маска пада в съда, така че не виждам защо трябва да я нося.

49

Дискриминация

преди 3 години

Фашизъм

48

Не!

преди 3 години

Няма да ви мине номера, разберете...

47

Базята

преди 3 години

Аз не съм имунизиран, нямам и намерение и никъде на обществени места включително магазини, автобуси, молове не слагам маска, даже съм я изхвърлил отдавна, така че не знам какво пада. Няколко пъти са се опитвали да ме връщат и да се разправяме, но за 10 секунди всичко приключва.

46

Анонимен

преди 3 години

Имунизиран не означава принудително ваксиниран с две инжекции. Първото изречение твърди, че трябва да имаш изграден имунитет, а третото, че трябва да си приключил процедурата по ваксинация. На кое от двете да вярваме?

45

нещо такова

преди 3 години

Полицай среща човек без маска и го пита "Ти що си без маска?". "Защото нямам!", отговаря човекът. "Ами купи си.", казал полицаят. "Е как да си купя, като не ме пускат да вляза в аптеката без маска!", отвърнал човекът.

44

Защо

преди 3 години

Нали ваксинираните могат и да пренасят заразата и да боледуват. В същото време, маските не предпазват носещият ги, а околните, тъй като намаляват разстоянието на което се разпръсква вирусът при говорене. Тоест логиката е обратна, ваксинираните трябва да носят, защото са опасни за околтните, а околните не са опасни за ваксинираните.

43

Факт

преди 3 години

То попринцип вакШИТирането обезмисля ходенето на фитнес(дисонанс е да се инжектираш с отрови и да ходиш на фитнес и да живееш здравословно)

42

Анонимен

преди 3 години

Хем всички сме равни, хем едни с маска, други без. Няма да се кастрирам.

41

Не!

преди 3 години

Това, от което се ужасявам, са лигите които точат по децата. Ще се вадят брадви на есен...

40

От 2022 година

преди 3 години

Всички ще трябва да носим на челото си безопасен за здравето QR код, който ще съобщава вида и датата на последната ваксинация. Кодът ще се обновява на всеки шест месеца.

39

да видим

преди 3 години

да му мислят собствениците на малки търговски обекти как ще организират пропусквателния режим и как бай некой си ще проверява сертификатите :)

38

Анонимен

преди 3 години

Ще си го преместя фара от другата страна на борда.

37

Анонимен

преди 3 години

Смехории...Тия ще изпреварят и предишните...

36

Наесен

преди 3 години

Всички с противогаз!

35

Не!

преди 3 години

Колкото повече агресирате и агитирате, толкова по-силен отпор ще срещнете!

34

Анонимен

преди 3 години

Че то като замениха плътния шал и кърпата на устата с един купешки пар.ал, носен от някои с месеци много нещо се промени. Защитавал по-добре. Измишльотини. Важното е да капе в касичките, редовно, но малко. И как да вярваш на това, което творят.

33

Лекар

преди 3 години

Последният път ревахте, че и ваксинираните разнасят вируса! Та последно, какво правим

32

Ненормална история

преди 3 години

Всички не вярваха е началото ...че ще ни превърнат в жигосани *** ...ама ...на ...стана !!! Искам само да видите какво всъщност се крие от вътрешната страна на маската на маската лете зиме на открито и закрито ...и пак да си помислите струва ли се да си го вкарвате в организма ?!?!?!??Работя е лаборатория....извън България....и съм се нагледал.....

31

Анонимен

преди 3 години

Още отначало беше ясно, че целта е ваксинацията. А има и хора, които по медицински причини не са се ваксинирали.