51

Анонимен

преди 2 години

Как реваха в Израел хората, как пускаха видеа че не могат да си познаят държавата и не знаят какво се случва... И всичко това, понеже Нетаняху ще изкара пари... И Файзер ще построи завод... Но ковизомби не знае, не чете, не се интересува, трагедия... Всичко е на един пръст разстояние, но няма кой да си мръдне пръста.

50

Анонимен

преди 2 години

Аз лично се доверявам на Изрел, щом те ваксинирафа с Пфайзер цялото си население значи е безопасна ! Това се народ , който много държат един за друг така, че няма безотговорно да се само унищожат ! А тука в цигганисттан много ги разбираге ваксините, чиповете, нано технологиите и порнографиятта

49

ДА

преди 2 години

Малиии,тия византийци много зли,бре!То направо си е станало задължително да се ваксинираш при тях!?Да не стане световна концепция това?Нали беше доброволно?Ама тия милиони произведени ваксини сега,да ги хвърлят ли хората,давайте да ги бодем наред!Нямате срама!

48

до 30

преди 2 години

Аз и сина ми прекарахме вируса без никакви симптоми, жена ми изгуби обоняние за около седмица и това беше. Много ясно че няма да се ваксинираме.

47

Анонимен

преди 2 години

Хората са поусетиха. Закъсняха със "спасителните" ваксини. Трябваше още ранна есен на 2020 да ги пуснат, докато нямаше информация. Най-много източници за разобличаване на пландемията има от октомври-ноември 2020 нататък. Изгледах толкова информация, включително от учени и лекари, и мога да кажа, че нещата са били в сферата на конспирациите преди години. Реално всичко е факти. За гръцкия смотльо няма какво да кажа...ковистрахливец, платен подлец. Гърците са спрели да ходят на църква. Страшно.

46

Анонимен

преди 2 години

"Защо хората отказват да се имунизират?"Защо да не отказват след като не е задължително и няма как да бъде иначе?

45

Анонимен

преди 2 години

Да изтъпанят ортака на педофила Епстайн, Бил Гейтс, който да , каже да не се ваксинираме и тогава всички ще се втурнат да се ваксинират.

44

Анонимен

преди 2 години

Ако всички се ваксинираха без всичките му пропаганди( въпреки тях има все по-малко желаещи) да си кажеш да тези ваксини са добри, ама въобще не е така даже напротив.

43

Анонимен

преди 2 години

Този колко е кух. Не си дава сметка, че така хората ще се отдръпнат още повече, аз, ако видя, че някой го карат на сила да си слага ваксина дори да съм бил за ваксините ще се разубедя.

42

H2

преди 2 години

чист фашизъм ,жалко

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 44Точно така на повечето неваксинирани не им дреме от ковид и кой е ваксиниран и кой не, а ваксинираните няма от какво да ги е страх те са защитени. Истината е че ваксирите ги е страх от сенките им да си лекуват психиката, а не да тормоят останалите хора.

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 28Ако не ги осъди съдят ще ги осъди народния съд.

39

Анонимен

преди 2 години

Толкова страшна пандемия, че ако спрат да ви напомнят за нея от телевизора - ще забравите че я има, и толкова хубава ваксина, че ако не ви насилят - няма да си я сложите. Събудете се? Време е

38

Анонимен

преди 2 години

Антихриста иска да се ваксинираме срещу ковид но ние няма да го следваме в България.

37

Анонимен

преди 2 години

И аз не разбирам, ако дойди в хотела някой с МОЩНА ЗАЩИТА от 95% ефикасна "ваксина", какво го интересува дали Спирос рецепциониста е вациниран? Няма логика бе, скъпи ми ковизомбита! Само религиозна догма прозира!

36

От Берлин

преди 2 години

И тука започнаха с импфо-фашизма...!!! Не подценяват опасността от,, боцкабето"- днес пишеше, че в Австрия, правителството е дало към 1600 Евро обезщетение на силно пострадали след ваксинацията срещу Ковид!?! Ясно ли ви е, що за *** подигравка е това...??? Здравето ви е завинаги изгубено, и няколко жълти стотинки да си купите въже за примката...

35

Анонимен

преди 2 години

Явно работодателите получават хонорари за реклама на ваксините.

34

Анонимен

преди 2 години

Първо всички политицци и богаташи да се ваксинират и то прозрачно, а не проформа и тогава, може и да им повярвам, но преди да минат няколко години за да видя страничните ефекти какви са.

33

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са толкова добри, а вирусът толкова страшен, че трябва да карат хората да се ваксинират принудително, чрез репресии.

32

Ха-ха

преди 2 години

Абе, нали ваксинираните имат защита от "много ефективни ваксини"? Как по такъв начин ваксинираните може да бъдат "заплашени" в този случай?