21

Анонимен

преди 3 години

"Много от тях биват многократни изнасилвани. Оцелели разказват, че сръбски войници и полицаи са посещавали центровете за задържане на жени, избирали са една или повече жени и са ги изкарвали навън, за да ги изнасилят."Това е нормален ден след като сръбската армия влиза в Босна .... и тук има хора, които говорят, колко са прави сърбите , за какво са прави ?

20

Стамат

преди 3 години

Младич си е чист сръбски националсоциалист/фашист/.Достоен представител на сръбският шовинизъм.Сърбите не си премериха яйчето на г-за отвориха си устата да лапнат чуждото накрая загубиха и това което си мислеха че ще е тяхно вовек и веков.

19

Анонимен

преди 3 години

Някой хора ,още си мислят че всяка държава влязла в съюза Югославия е собственост на Сърбия. Боже ... прости им на тея глупавии амеби... Сърбия беше на ръба да вкара целите балкани във война ! НАТО се намеси навреме, за да спре военните соц откачалки

18

Анонимен

преди 3 години

Жалко,че в Европа няма истински съд. Въжето седи чисто ново ...

17

Хемус

преди 3 години

От съда в Хага генерал Радко Младич им каза на евроге.етата какво да направят!

16

ww

преди 3 години

а кога ще съдят албанският касапин ,продавач на органи ,ООН го знае за престъпленията му но си мълчи,100%е осигурявал ООН работещите с човешки оргсни

15

Анонимен

преди 3 години

А Агим Чеку? Ние тъкмо го бяхме хванали и набързо го пуснахме по разпореждане, че и потулихме случая.

14

Анонимен Алкохолик

преди 3 години

Онзи с една епруветка пълна с лъжи с, която съсипа живота на милиони иракчани, защо не е съден за военнопреступление?

13

(-_-)

преди 3 години

Хубавото на Югославия беше, че имаха голяма територия и всичките им етнически групи живяха в мир помежду си. Всичките зверства и последвалите разкъсвания на тяхната земя са изкуствено създадени и насърчавани от нашите 'партньори' днес.И са далеч по-достойни от много други, защото не се дадоха без бой. От всички страни наоколо, те са най-близки с нас като народ с тая разлика, че ние трудно можем да се наречем вече народ :(

12

Патриот

преди 3 години

До мнение /6/Иаз пък твърдя абсолютно същото - БСП, ДПС, Възраждане и ИТН (като проект на ДПС), се опитват да откъснат части от България!Президент Радев, Възраждане и БСП - черноморското на Русия, ДПС и ИТН - части от Южна България за Турция!!!!

11

????

преди 3 години

Хашим Тачи - Змията................един албански мафиот и търговец на органи...........него кога ще го видим в затвора??Или само сърбите са лошите, а косовските албанци са много добри , така ли?Докога с двойните стандарти, докога???

10

Анонимен

преди 3 години

Хърватските фашисти вземат цяла Босна и Херцеговина и избиват сърбите през ВСВ. Но сърбите казват, че българите били фашистите. Сега си я разделиха наполовина, ООН им даде Босна на хърватите и сърбите.

9

Помним!

преди 3 години

Помним зверствата на сърбите в Македония! Омразата им към българите беше чудовищна! Помним Велимир Прелич и Александър караджорожевич - садисти!

8

Анонимен

преди 3 години

"Двадесет и двама членове на семейството й са загинали в геноцида." Това да не е от онези 50-членни семейства. Дали пък Ратко не е бил прав.

7

Анонимен

преди 3 години

Сърбия и Хърватия си разделиха Босна наполовина.

6

Анонимен

преди 3 години

Сърби и хървати заедно избиваха мюсюлмани.

5

МНЕНИЕ

преди 3 години

Сега ДПС, ГЕРБ и ВМРО се опитват да откъснат част от България .Една част за Турция , Западна България за СМР .Ако имахме Главен Прокурор - Карадайъ и Каракачанов щяха да са Арестувани и тези Партии да са Забранени - техните членове щяха да са преследвани от Закона .Филчев го направи като Главен Прокурор .

4

Анонимен

преди 3 години

До (-_-)какво прекрасно имаше в югославия? чист сталински проект окопирал балканите, за една бройка и нас да ни вкарат във велика югославияи с това, което останаха им е много като територия

3

Анонимен

преди 3 години

абе сърбите са гадна нация и големи националисти ... за такива *** не трябва да има обжалване.

2

(-_-)

преди 3 години

Конфликтът в бивша Югославия е реализиран точно с явната подкрепа на ООН в сътрудничество с НАТО и редица европейски държави. Крайната цел е разпарчетосване на една прекрасна държава.Кръвта в същност е на нечий други ръце.Воислав Шешел също го съдиха, ама се оказа много добър юрист и сам се оправда по всички обвинения. Общо взето ги направи за смях тоя измислен трибунал. Не всички имат неговия дух и късмет..