9

Анонимен

преди 3 години

Е, време е и някой от Уганда, да се изкаже по фейковете пускани от служебните интриганти.

8

ВАГИНИР

преди 3 години

...да живеят всички бекапета по всички земни кълбета!!!...

7

Професор

преди 3 години

Радев съсипа страната. Виждате какви неща стават когато Генерал Борисов не е на власт! Само Герб да живее Генерал Борисов мачкай комунистите!

6

Нане

преди 3 години

Еурогейтелаците ни превърнаха в клоаката на еурогея... Оня дето ни изобрази като *** беше много прав...*** 12 години с еднокнижника вожд начело толкоз... Той им беше много удобен и затова и не направиха нищо срещу него лани...краварите от кумова срама го направиха сега...

5

Катастрофа на имиджа

преди 3 години

Освен нелегалните бъбречни трансплантации, в правителствена болница усилено са разработвали и метод за присаждане на мозък, но не са успели да се справят навреме, само менискуса успяха да оперират.

4

Анонимен

преди 3 години

Интересно ми е какво ще кажат герберугите, които хранят служебното правителство под всяка статия. От 2 месеца и половина имаме негробно правителство и изведнъж излизат наяве толкова кирливи ризи. Нямало било доказателства, а? Ами нали обвинението се повдига и доказва от джобните прокурорчета на гроб, бе, другари? Не е случайно, че именно сега постановиха санкциите по закона Магнитски. Държавата бавно се отърсва от гнясната престъпна слуз, дано да е завинаги.

3

Анонимен

преди 3 години

имиджа гоеби лошото е че са отвличали хора и са ги изкормвали за донори. това тука е по лошо от това в косово дето е правено от хашим тачи но него го изправиха пред трибунал, а тия от лозенец какво?

2

Правителствена болни

преди 3 години

На ГЕРБ успя да ни изложи даже в Украйна.Постави ни на нивото на Индия и Пакистан по отношение на трансплантациите.Да търгуваш с органи е изключително гнусни престъпление.

1

Реалист

преди 3 години

Бившите Ангелов,Бай-*** и настоящия каскет какво са правили?...Кюлчета ли?